SPB Mobile Shell (symbian)

Csak a Symbian rendszerprogramokkal kapcsolatos témák
djzolko
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 800
Has thanked: 24 times
Been thanked: 61 times

Re: SPB Mobile Shell (symbian)

Hozzászólás Szerző: djzolko »

bladehu2 írta:hát de :( sőt nekem néha fejre is áll :) illetve csinál olyanokat hogy ha egy programból lépek ki vissza a shell-re akkor az oldal kicsit arrébb van (mintha épp picit elhúzná valaki oldalra kb 2-5mm-t) és akkor ugrik vissza hirtelen a rendes állásba. eléggé kapkodva csinálták meg ezt a cuccot de remélem idővel minden ilyen vaskát javítják. amugy azt írta ma az egyik spb-s pacek hogy lesz rendes sms meg call widget is üzenetszámlálóval mint a 3.7-ben. hát ideje lesz mert szerintem az egy alap funkció. ha korábban veszek n8-at és már az elején be tudok szállni akkor biztos vertem volna a hupákot miatta és akkor már lehet ezek benne lennének. mondjuk a baromi hasznos böngésző-könyvjelzők widget helyett :) a másik amit észrevettem hogy nagyobb képek háttéképként beállításánál sokszor nem túl sima a mozgás lapozáskor, pl egy 1280*700-as 350kb-os képnél már észrevehető. de ugyanezen kép átméretezve az spb standard 720*596-ra (és lett kb 70kb jpegbe újratömörítéskor) sokkal szebben mozog, nincs az a kissé darabos érzés.
Na jól van, akkor nem az én szemem golyózik, mert nekem van, hogy progiból kilépve picit arrébb van a keret. :) Vagy miután jön egy sms-em, azt jelzi ugye alul egy kis piros négyzetben az ikon felett. Megtekintem, majd még az 5ik képernyőfeloldáskor is ott van a kis piros négyzet mondjuk 1/10 másodpercig. Utána egyszer csak eltűnik. :)
paxi1974
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8
Nem: Férfi
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: paxi1974 »

Hali!
Én szeretném megvenni a progit, de nem vásároltam még így, és amúgy is ez az oldal egy kicsit szivat az ajándék kupon megvásárlása nélkül nem enged tovább, az ajándék meg kell a francnak 25$ - ért. Valaki segítene?!
paxi1974
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: paxi1974 »

Egy újabb fejlemény nagy nehezen átverekedtem magam a kosáron, most meg a kártyával szivat Maestro kártyával lehet fizetni.?!
MR007
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia 808 PureView + N8
Has thanked: 8 times
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: MR007 »

paxi1974 írta:Egy újabb fejlemény nagy nehezen átverekedtem magam a kosáron, most meg a kártyával szivat Maestro kártyával lehet fizetni.?!
Én a múltkor próbáltam, de vhogy elsőre nem sikerült. Nem is értettem mi olyan bonyolult egy vásárláson, a kártyaszámmal volt baj. Aztán elment az egésztől a kedvem. A fa..om veszi meg. Megvárom a Bellét hátha jó lesz az nekem, a mostani sima SPB-t, ami fent van meg lehet leszedem. Majd megkonzultálom magammal. :hmm2: :D
Az Ovi-ba remélem felkerül kevesebbért.
GepAllat
1. szint
1. szint
Készüléktípus: 500
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: GepAllat »

Üdv!

Nemrég próbáltam ki a progit és bejön, csak anyi bajom van vele hogy ha berakok egy hátteret azt nagyon széthuzza, próbáltam átméretezni 720*596 ra és nagyobbra is de sehogy sem jó, erre van valami megoldás hogy csak igazítsa a képet ne nagyítsa?

Köszönöm!
A kockaházak és mellékrakások teringettében oltassa el a retektájékoztatót vagy térdelje meg keresőfoltosát gyógyszemészét! :D
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

paxi1974 írta:Egy újabb fejlemény nagy nehezen átverekedtem magam a kosáron, most meg a kártyával szivat Maestro kártyával lehet fizetni.?!
máshol tudsz/tudtál már a kártyáddal online fizetni? ha nem akkor esetleg kéne olyan kártyát kérni a bankodtól amivel lehet. amugy ottvannak a logók mik azok amik biztosan működnek: visa, mastercard, jcb,discover, amex. maestro is működhet de az már bankfüggő, míg az előbbiekkel biztos lehet fizetni online kibocsátó banktól/országtól függetlenül.
MR007
2. szint
2. szint

Na, véletlenül megvettem. :whaaa: Egy kicsit vaciláltam vele a múltkor hogy kell-e vagy sem. Egyébként nem volt nehéz procedúra, csak van hogy előbb irogatok aztán gondolkozok.
Most pedig felnyomom még lefekvés előtt. :D Az előzőt nem veszem le, maradjon meg az is. Remélem nem vesznek össze.

u: Csak mellesleg VISA-val fizettem.
MR007
2. szint
2. szint

GepAllat írta:Üdv!

Nemrég próbáltam ki a progit és bejön, csak anyi bajom van vele hogy ha berakok egy hátteret azt nagyon széthuzza, próbáltam átméretezni 720*596 ra és nagyobbra is de sehogy sem jó, erre van valami megoldás hogy csak igazítsa a képet ne nagyítsa?

Köszönöm!
Mért nem mobilos oldalról szedsz le 640x360-es háttérképeket? Az úgy egyszerűbb volna. Például:
http://dailymobile.se/2010/01/01/nokia- ... allpapers/
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

MR007 írta:
GepAllat írta:Üdv!
Köszönöm!
Mért nem mobilos oldalról szedsz le 640x360-es háttérképeket? Az úgy egyszerűbb volna. Például:
http://dailymobile.se/2010/01/01/nokia- ... allpapers/
nyilván azért mert ez nem a symbian hs ahol egy oldal (ami a 360*640) = egy kép, ez a teljes hs-re teszi be az egy képet, de a teljes hs szélessége meg attól függ hány oldalt használsz :)
bandiras
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SGS4
Has thanked: 9 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: bandiras »

Az új, chippel és biztonsági számmal (hátoldalon található 3 jegyű szám) ellátott elektronikus kártyákkal már lehet virtuális pos-on fizetni. A Mastercard és Visa kártyákkal (dombornyomott) biztosan tudsz fizetni.
Válasz küldése

Vissza: “Rendszerprogramok”