Na jól van, akkor nem az én szemem golyózik, mert nekem van, hogy progiból kilépve picit arrébb van a keret. Vagy miután jön egy sms-em, azt jelzi ugye alul egy kis piros négyzetben az ikon felett. Megtekintem, majd még az 5ik képernyőfeloldáskor is ott van a kis piros négyzet mondjuk 1/10 másodpercig. Utána egyszer csak eltűnik.bladehu2 írta:hát de sőt nekem néha fejre is áll illetve csinál olyanokat hogy ha egy programból lépek ki vissza a shell-re akkor az oldal kicsit arrébb van (mintha épp picit elhúzná valaki oldalra kb 2-5mm-t) és akkor ugrik vissza hirtelen a rendes állásba. eléggé kapkodva csinálták meg ezt a cuccot de remélem idővel minden ilyen vaskát javítják. amugy azt írta ma az egyik spb-s pacek hogy lesz rendes sms meg call widget is üzenetszámlálóval mint a 3.7-ben. hát ideje lesz mert szerintem az egy alap funkció. ha korábban veszek n8-at és már az elején be tudok szállni akkor biztos vertem volna a hupákot miatta és akkor már lehet ezek benne lennének. mondjuk a baromi hasznos böngésző-könyvjelzők widget helyett a másik amit észrevettem hogy nagyobb képek háttéképként beállításánál sokszor nem túl sima a mozgás lapozáskor, pl egy 1280*700-as 350kb-os képnél már észrevehető. de ugyanezen kép átméretezve az spb standard 720*596-ra (és lett kb 70kb jpegbe újratömörítéskor) sokkal szebben mozog, nincs az a kissé darabos érzés.
SPB Mobile Shell (symbian)
- djzolko
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 800
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 61 times
Re: SPB Mobile Shell (symbian)
-
- Újonc
- Készüléktípus: N8
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Hali!
Én szeretném megvenni a progit, de nem vásároltam még így, és amúgy is ez az oldal egy kicsit szivat az ajándék kupon megvásárlása nélkül nem enged tovább, az ajándék meg kell a francnak 25$ - ért. Valaki segítene?!
Én szeretném megvenni a progit, de nem vásároltam még így, és amúgy is ez az oldal egy kicsit szivat az ajándék kupon megvásárlása nélkül nem enged tovább, az ajándék meg kell a francnak 25$ - ért. Valaki segítene?!
-
- Újonc
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Egy újabb fejlemény nagy nehezen átverekedtem magam a kosáron, most meg a kártyával szivat Maestro kártyával lehet fizetni.?!
- MR007
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia 808 PureView + N8
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 17 times
Én a múltkor próbáltam, de vhogy elsőre nem sikerült. Nem is értettem mi olyan bonyolult egy vásárláson, a kártyaszámmal volt baj. Aztán elment az egésztől a kedvem. A fa..om veszi meg. Megvárom a Bellét hátha jó lesz az nekem, a mostani sima SPB-t, ami fent van meg lehet leszedem. Majd megkonzultálom magammal.paxi1974 írta:Egy újabb fejlemény nagy nehezen átverekedtem magam a kosáron, most meg a kártyával szivat Maestro kártyával lehet fizetni.?!
Az Ovi-ba remélem felkerül kevesebbért.
- GepAllat
- 1. szint
- Készüléktípus: 500
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Üdv!
Nemrég próbáltam ki a progit és bejön, csak anyi bajom van vele hogy ha berakok egy hátteret azt nagyon széthuzza, próbáltam átméretezni 720*596 ra és nagyobbra is de sehogy sem jó, erre van valami megoldás hogy csak igazítsa a képet ne nagyítsa?
Köszönöm!
Nemrég próbáltam ki a progit és bejön, csak anyi bajom van vele hogy ha berakok egy hátteret azt nagyon széthuzza, próbáltam átméretezni 720*596 ra és nagyobbra is de sehogy sem jó, erre van valami megoldás hogy csak igazítsa a képet ne nagyítsa?
Köszönöm!
A kockaházak és mellékrakások teringettében oltassa el a retektájékoztatót vagy térdelje meg keresőfoltosát gyógyszemészét!
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
máshol tudsz/tudtál már a kártyáddal online fizetni? ha nem akkor esetleg kéne olyan kártyát kérni a bankodtól amivel lehet. amugy ottvannak a logók mik azok amik biztosan működnek: visa, mastercard, jcb,discover, amex. maestro is működhet de az már bankfüggő, míg az előbbiekkel biztos lehet fizetni online kibocsátó banktól/országtól függetlenül.paxi1974 írta:Egy újabb fejlemény nagy nehezen átverekedtem magam a kosáron, most meg a kártyával szivat Maestro kártyával lehet fizetni.?!
- MR007
- 2. szint
Na, véletlenül megvettem. Egy kicsit vaciláltam vele a múltkor hogy kell-e vagy sem. Egyébként nem volt nehéz procedúra, csak van hogy előbb irogatok aztán gondolkozok.
Most pedig felnyomom még lefekvés előtt. Az előzőt nem veszem le, maradjon meg az is. Remélem nem vesznek össze.
u: Csak mellesleg VISA-val fizettem.
Most pedig felnyomom még lefekvés előtt. Az előzőt nem veszem le, maradjon meg az is. Remélem nem vesznek össze.
u: Csak mellesleg VISA-val fizettem.
- MR007
- 2. szint
Mért nem mobilos oldalról szedsz le 640x360-es háttérképeket? Az úgy egyszerűbb volna. Például:GepAllat írta:Üdv!
Köszönöm!
http://dailymobile.se/2010/01/01/nokia- ... allpapers/
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
nyilván azért mert ez nem a symbian hs ahol egy oldal (ami a 360*640) = egy kép, ez a teljes hs-re teszi be az egy képet, de a teljes hs szélessége meg attól függ hány oldalt használszMR007 írta:Mért nem mobilos oldalról szedsz le 640x360-es háttérképeket? Az úgy egyszerűbb volna. Például:GepAllat írta:Üdv!
Köszönöm!
http://dailymobile.se/2010/01/01/nokia- ... allpapers/
-
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS4
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 9 times
paxi1974 írta:Egy újabb fejlemény nagy nehezen átverekedtem magam a kosáron, most meg a kártyával szivat Maestro kártyával lehet fizetni.?!
Az új, chippel és biztonsági számmal (hátoldalon található 3 jegyű szám) ellátott elektronikus kártyákkal már lehet virtuális pos-on fizetni. A Mastercard és Visa kártyákkal (dombornyomott) biztosan tudsz fizetni.