NA elkészült a HP ikonszettel egy elfogadható minőségű csomag (teljesnek még nem nevezném de nincs elég időm rá).
Ha kicsit ügyetlenül postoltam elnézést, nincs még benne gyakorlatom.
Erről a címről letölthető: http://www.megaupload.com/?d=MKO28CVI
Használat: másold be a telefon memória\egyebek\spbshell (vagy ha így jobban tetszik C:\data\others\spbshell) mappába a dat fájlt és indítsd újra a shellt. az spbshell mappát létre kell hozni! Ha mégsem tetszik akkor nevezd át vagy mozgasd el vagy töröld. Nem kell hozzá hackelt telefon.
(engedelmével az eredeti szerzőnek ezt nem volt kedvem begépelni

)

Változások: A naptáron félkövér kék betűk. A hívógomb zöld helyett kék színt kapott. A gyakoribb ikonok java cserélve (homescreen, menü, naptár és névjegyzékhez köthetőek közül többnyire). A papír képkeret helyett beraktam egy kerettelen (illetve nagyon vékony kerrettel érkező) keretet (

nézzétek el, hajnali kettő van). Ezeket akinek van kedve fedezgesse fel, a képeket csak ízelítőnek szánom nincs rajta minden.
Érdekességek: A carousell nézet bár már nem szerepel alapból a főtárcsában (vagy mégis ??? mert elsőnek nem jött elő most pedig nem "múlik" el), még mindig megtalálható és elindítható a partnerek VIP menüből (ahová kipakolhatjuk kiket akarunk gyakran hívni). Ennek az ikonjait nem bántottam mert egyenlőre bár jópofa feature nem sok értelme/haszna van. Azért jó hogy benne maradt ennyivel is több a shell. Jelenleg a kép és a csngőhang megváltoztatására van itt lehetőség a kedvencekbe felvett emberkéknél, akik között egyesével tekergethetünk. Így elérni valakit igen türelempróbáló feladat lenne, nincs is nagyon erőltetve a használata. Később kíváncsi leszek történik e valami változás ezzel a részel.
Tervben van: Ikon méretű óra. Római számos, klasszikus mutatós óra.
Kérdés: Aki hozzáértőbb. Hogyan tudok új skint feltenni. Értem ez alatt hogy például hogy tudok úgy skint készíteni hogy az a már meglévők mellett jelenjen meg és ne egy meglévőt kelljen módosítani. Valahogy a "
qa_layouts"ban látom a megoldást, de ha valaki már tudja megköszönném ha megosztaná velem.