SPB Mobile Shell (symbian)

Csak a Symbian rendszerprogramokkal kapcsolatos témák
norbertvizi
1. szint
1. szint
Készüléktípus: ennyooc
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Re: SPB Mobile Shell (symbian)

Hozzászólás Szerző: norbertvizi »

sziasztok.nem indul el a shell mióta kipróbáltam azt a dátum visszaállítós,teendő jegyzetes dolgot amikor 2005.04.08.-ra kell a telót visszaállítani stb,stb.természetesen kitöröltem az egészet utána,leszedtem a shellt és újratelepítettem/5X legalább/de azt írja,hogy a 15 napos próbaverzióból 0 nap van vissza.mit kell tennem,hogy újra működjön?faenil van a telómon ha ez fontos.előre is kösz a helpet. :cry2:
hun_milo
3. szint
3. szint
Készüléktípus: E 72 Lumia710
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: hun_milo »

norbertvizi írta:sziasztok.nem indul el a shell mióta kipróbáltam azt a dátum visszaállítós,teendő jegyzetes dolgot amikor 2005.04.08.-ra kell a telót visszaállítani stb,stb.természetesen kitöröltem az egészet utána,leszedtem a shellt és újratelepítettem/5X legalább/de azt írja,hogy a 15 napos próbaverzióból 0 nap van vissza.mit kell tennem,hogy újra működjön?faenil van a telómon ha ez fontos.előre is kösz a helpet. :cry2:
Ezt töltsd le,a csomagba van a reg kód, és tudod regisztrálni, utána megy simán.

http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=36911
norbertvizi
1. szint
1. szint

hun_milo írta:
norbertvizi írta:sziasztok.nem indul el a shell mióta kipróbáltam azt a dátum visszaállítós,teendő jegyzetes dolgot amikor 2005.04.08.-ra kell a telót visszaállítani stb,stb.természetesen kitöröltem az egészet utána,leszedtem a shellt és újratelepítettem/5X legalább/de azt írja,hogy a 15 napos próbaverzióból 0 nap van vissza.mit kell tennem,hogy újra működjön?faenil van a telómon ha ez fontos.előre is kösz a helpet. :cry2:
Ezt töltsd le,a csomagba van a reg kód, és tudod regisztrálni, utána megy simán.

http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=36911
Nem tudsz hibázni!!!Köszönöm!Még valamiben segíts lécy.Az 5 lapos/oldalas kezelőfelület alatti fotót hogyan tudom cserélni?A galériában hiába jelölöm ki vmelyik fotót és nyomok a "beállítás háttérképként"-re,nem változik meg a kép.A "professzionális" főoldalon cserélődik a kép,én pedig az "életstíluson" is szeretném megváltoztatni.Előre is köszönöm a segítséget!
joebacsi72
1. szint
1. szint
Készüléktípus: GT-I9000 JB 4.2.1
Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: joebacsi72 »

Hali!
Az életstilus oldalon nyomd meg a jobb alsó sarokban a menü gombot majd válaszd a háttér megváltoztatást utána a képfájlt. Ez az összes képet felhozza a telóról. A képen lesz egy kijelölő keret amit tudsz kisebre venni illetve jobra-balra fel-le huzogatni. Igy ha akarod akkor a képnek csak egy részlete lesz a háttérképed /az ami a kereten belül van/ ugy mond kinagyitva. Érdemes próbálgatnod mert sok háttérkép megvágva még jobban mutat mint a teljes méretében! Ajánlatos nagy felbontású HD képeket keresgélni mert a kivágásos módszer esetén nem romlik vagy csak nagyon minimálisan a minősége mert van pixel tartaléka!

Megjegyzés a Moderátor Úr felé: Kicsit siet az órátok! Nálam még vasárnap van! Vagy ez már az alkony zóna? :)
norbertvizi
1. szint
1. szint

joebacsi72 írta:Hali!
Az életstilus oldalon nyomd meg a jobb alsó sarokban a menü gombot majd válaszd a háttér megváltoztatást utána a képfájlt. Ez az összes képet felhozza a telóról. A képen lesz egy kijelölő keret amit tudsz kisebre venni illetve jobra-balra fel-le huzogatni. Igy ha akarod akkor a képnek csak egy részlete lesz a háttérképed /az ami a kereten belül van/ ugy mond kinagyitva. Érdemes próbálgatnod mert sok háttérkép megvágva még jobban mutat mint a teljes méretében! Ajánlatos nagy felbontású HD képeket keresgélni mert a kivágásos módszer esetén nem romlik vagy csak nagyon minimálisan a minősége mert van pixel tartaléka!

Megjegyzés a Moderátor Úr felé: Kicsit siet az órátok! Nálam még vasárnap van! Vagy ez már az alkony zóna? :)
Köszi!Ezért szeretlek benneteket,foglalkoztok az ilyen apró problémákkal is!Eddig is bírtam a shellt,de így bátrabban fedezem fel a jó oldalát!Már csak az 5.0 verziót kell kivárni,és a megjelenése után/amilyen műszaki antitalentum vagyok/ügyeletet kell adnotok a fórumban!Kösz még egyszer! :yeah: :szia:
piiton
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia n8
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: piiton »

Felraktam N8ra ezt is de szintén nem indul el,csak feltelepül:(
Saxon1974
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5230

Hozzászólás Szerző: Saxon1974 »

Sziasztok!

Nekem egy olyan problémám akadt, hogy .....
N5230 gyönyörűen futott hónapok óta az spb.
Tegnap este ovi store-ról letöltöttem pár progit, ( a fene a kíváncsiságom! ) a nokia battery monitor-t (indult, csak várakoztunk a programban, hogy összeszedje az akku adatait, de nem jelenítette meg), Decibel meter (ez ment), ill a talking clock (ez is ment).
Nos a baj reggel jött.
Megfagyott a tel, de a kikapcsolásra reagált. Ujraindítottam.
Betöltött a Mobil shell is de minden beállítás elveszett.
Ujra összeraktam.
Módot váltottam a shell ujraindult és eltünt megint minden beállításom.
Eljátszottam párszor, az Mobile shell ujra indulásakor elveszik minden. Hiába a beállítások visszatöltése, mert ujra indítja és ugyanugy üresen jön be....

Hümmm.

Azon kívül érdekel a megoldás, hogy ne indítsam újra a telt sem meg a sehllt sem... :)
joebacsi72
1. szint
1. szint

Hali piiton!
Annyi ötletem van még, hogy érdemes lenne feltenni a legújabb szoftvert a telóra /ha még nincs rajta/ illetve csinálni egy hard resetet! Az eddig készült telókon is sok esetben gyógyírként szolgált ez a módszer ha valami nem akart menni /aminek elvileg mennie kellett volna/! Végül is az N8-as is csak Nokia meg az op. rendszere is symbian. Ugy, hogy semmi jóra ne számits! Csak vicceltem! :)
Sok sikert!
joebacsi72
1. szint
1. szint

Hali Saxon1974!
Próbáld meg igy!
1. Shell uninstall!
2. C/System/Apps/SpbShell.......reg fájl törlése /ha ott maradt/
3. Ujra telepités
4. Reménykedni hogy jó lesz! :)
Sok sikert!
Saxon1974
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5230

Hozzászólás Szerző: Saxon1974 »

joebacsi72 írta:Hali Saxon1974!
Próbáld meg igy!
1. Shell uninstall!
2. C/System/Apps/SpbShell.......reg fájl törlése /ha ott maradt/
3. Ujra telepités
4. Reménykedni hogy jó lesz! :)
Sok sikert!
JoeBácsi! ;)

A siker nem maradt el! ;)
Problémát az általad javasoltak alapján megoldottam!
Köszönet!
Válasz küldése

Vissza: “Rendszerprogramok”