SPB Mobile Shell (symbian)

Csak a Symbian rendszerprogramokkal kapcsolatos témák
szabokareszka
1. szint
1. szint
Készüléktípus: n97 mini
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: SPB Mobile Shell (symbian)

Hozzászólás Szerző: szabokareszka »

Köszönöm a kilépést sikerült megtalálnom, de mi lehet a többivel?? Köszi!
gemisigo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 XpressMusic

Hozzászólás Szerző: gemisigo »

Nem tudom mi lehet nálad a hívóképpel, nekem mind kimenő, mind bejövő hívásnál gyári a képernyő, kép is van, név is, mintha fent se lenne a progi. Nem lehet, hogy többször van bent ugyanaz a szám? Akkor szokott ilyet csinálni, hogy nem tudja eldönteni, melyiket jelenítse meg, ezért aztán egyiket se.
lilalur
1. szint
1. szint
Has thanked: 5 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: lilalur »

szabokareszka írta:Sziasztok! Nagyon tetszik de!!! Miért írja ki a neveket fordítva? Nem vezetéknév-keresztnév alapon.Bejövő hívásoknál nem írja ki a nevet és fotót sem tesz a hívó mellé.A Híváslistában az elmúlt egy óra hívásai kersztnév-vezetéknév, azon túl vezetéknév keresztnév sorrendben vannak.Az időjárás wap-on nem frissül automatikusan. Ha elfordítom a telefont az ikonok szétcsúsznak. A progit nem lehet ki-be kapcsolgatni?Ha nem akarom használni akkor csak letelepíteni lehet?
N97-re tettem fel természetesen a legutolsó magyar nyelvű változatot. Köszönöm!
Nálam is fordítva írja ki. Gondolom mert alapvetőan angol nyelvű shell ami csak szövegben lett magyarítva.

A bejövő hívás, a tárcsázó (ja köszi bladehu megvan a tárcsázó widget :) pont erre gondoltam ebből mivel lehetne bármi szerkesztett jobb? mármint ez egy elég alap elem), sms stb mind a telefonét használja. Itt a hiba az ön készülékében van. De egyébként kirakható a telfon sajátjai is. Most készítek egy skint ami csak a számot fogja tartalmazni hogy mennyi jött egy adott dologból (sms mms email hívás) és akkor teljesen jól informálnak ezek is majd csak oda kell alá/mellé/fölé/elé rakni a számlálót :D

Az elforgatott nézetet külön meg kell szerkeszteni. Miután megycsináltad ha elforgatod amjd beáll arra és viszont. Legalább is a 0.85 ben ez így működött de a forgatást az az igazság hogy kikapcsolva szokta mtartani mert nem szeretem, aminek elforgatva kell lennie az úgyis úgy jön be :P

Kikapcsolni ki lehet, de erre már azt hiszem válaszoltak is. + le van itt is írva meg a letöltések hozzászólásaiban is hogy hogyna kell. (amúgy a legtöbb kérdéshez elég csak visszaolvasni :lol: )

+Ötlet a felső csíkra: Ki/be kapcsolhatóság. Az opciókba lehetne erre egy menü ahol kedve szerint ki bekapcsolgathatná mindenki (professional/lifestyle mondjuk lehetne külön) illetve megadhatná milyen információkat szereten rajta látni: (térerő, operátor, óra jelzések, bejövő akármi saját progi, aksitöltöttség...stb ami kinn szokott rajta lenni telefonja vállogatja ugye) na mind1 ez nem tudom mekkora meló lenne átvariálni.
lilalur
szabokareszka
1. szint
1. szint
Készüléktípus: n97 mini

Hozzászólás Szerző: szabokareszka »

Sziasztok! Úgy tűnik szép lassan megoldódik minden. Köszönöm a segítségeteket. Még egy kérdés: nekem nincs itthon wifim. Az időjárást hogyan lehet frissíteni,hogy azt automatikusan magától tegye? Frissítés szabad hálózatokon? nekem csak akkor frissül ha a gyári symbian képernyőre kiteszem az Accuweathert és ott engedélyezem az online kapcsolatot a főképernyőre. Ha azt letiltom az spb időjárás képernyője sem frissül. Vagy én csinálok rosszul valamit? Mert így meg két időjárás frissül állandóan és tök felesleges adatforgalmat generálva bár lehet,hogy az elhanyagolható mértékű.Köszi!
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Nem: Férfi
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

szabokareszka írta:Sziasztok! Úgy tűnik szép lassan megoldódik minden. Köszönöm a segítségeteket. Még egy kérdés: nekem nincs itthon wifim. Az időjárást hogyan lehet frissíteni,hogy azt automatikusan magától tegye? Frissítés szabad hálózatokon? nekem csak akkor frissül ha a gyári symbian képernyőre kiteszem az Accuweathert és ott engedélyezem az online kapcsolatot a főképernyőre. Ha azt letiltom az spb időjárás képernyője sem frissül. Vagy én csinálok rosszul valamit? Mert így meg két időjárás frissül állandóan és tök felesleges adatforgalmat generálva bár lehet,hogy az elhanyagolható mértékű.Köszi!
szerintem olvasd át ezt a pár oldalt mert olyanokat kérdezel amikre minimum 1x (de lehe h többször is) le van írva a válasz.
hun_milo
3. szint
3. szint
Készüléktípus: E 72 Lumia710
Has thanked: 52 times
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: hun_milo »

szabokareszka írta:Sziasztok! Úgy tűnik szép lassan megoldódik minden. Köszönöm a segítségeteket. Még egy kérdés: nekem nincs itthon wifim. Az időjárást hogyan lehet frissíteni,hogy azt automatikusan magától tegye? Frissítés szabad hálózatokon? nekem csak akkor frissül ha a gyári symbian képernyőre kiteszem az Accuweathert és ott engedélyezem az online kapcsolatot a főképernyőre. Ha azt letiltom az spb időjárás képernyője sem frissül. Vagy én csinálok rosszul valamit? Mert így meg két időjárás frissül állandóan és tök felesleges adatforgalmat generálva bár lehet,hogy az elhanyagolható mértékű.Köszi!
Othon nekem sincs wifi-m, én úgy oldottam meg, mikor eszembe jut kimegyek a konyhába, ott rányomok a frissítésre, és wifin le frissítem, egy másodperc alatt megvan, ugyanis a konyhába van wifi jel, :laza3: valahonnan a közelből, érdekes a szobába viszont nincs :D
migabi24
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC ONE
Has thanked: 5 times
Been thanked: 38 times

Hozzászólás Szerző: migabi24 »

migabi24 írta:Valahogy át lehet írni a gyorsindítás és a kapcsolatok szöveget?
Mivel senki nem tudta a választ megoldottam magam :D
Kép
Múlt:6600,7610,SE-S700,6230i,6630,SE-W810i,6680,N73,SE-P990,6120c,E50,N95-8Gb,N82,E66,N78,N79,i8510 8Gb,iPhone 3G 16GB,iPhone 3G-S 16Gb,i8910HD 16Gg,Wawe,Galaxy S 8Gb,I8910 HD, Galaxy S2, Galaxy S3, Galaxy S4
bladehu2
5. szint
5. szint

migabi24 írta:
migabi24 írta:Valahogy át lehet írni a gyorsindítás és a kapcsolatok szöveget?
Mivel senki nem tudta a választ megoldottam magam :D
Kép
aki elolvasta EZT a 3 nappal ezelőtti postot az tudja. te is tudnád ha olvasnál vissza két oldalt. bocsi hogy nem írom le pár naponta ugyanazt :roll:
akyyy
1. szint
1. szint

Hozzászólás Szerző: akyyy »

az újba tényleg nincs facebook?
bladehu2
5. szint
5. szint

akyyy írta:az újba tényleg nincs facebook?
a régibe se volt. csak az ikonja.
Válasz küldése

Vissza: “Rendszerprogramok”