SPB Mobile Shell (symbian)
-
- 1. szint
- Készüléktípus: n97 mini
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: SPB Mobile Shell (symbian)
Köszönöm a kilépést sikerült megtalálnom, de mi lehet a többivel?? Köszi!
- gemisigo
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 XpressMusic
Nem tudom mi lehet nálad a hívóképpel, nekem mind kimenő, mind bejövő hívásnál gyári a képernyő, kép is van, név is, mintha fent se lenne a progi. Nem lehet, hogy többször van bent ugyanaz a szám? Akkor szokott ilyet csinálni, hogy nem tudja eldönteni, melyiket jelenítse meg, ezért aztán egyiket se.
- lilalur
- 1. szint
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 10 times
Nálam is fordítva írja ki. Gondolom mert alapvetőan angol nyelvű shell ami csak szövegben lett magyarítva.szabokareszka írta:Sziasztok! Nagyon tetszik de!!! Miért írja ki a neveket fordítva? Nem vezetéknév-keresztnév alapon.Bejövő hívásoknál nem írja ki a nevet és fotót sem tesz a hívó mellé.A Híváslistában az elmúlt egy óra hívásai kersztnév-vezetéknév, azon túl vezetéknév keresztnév sorrendben vannak.Az időjárás wap-on nem frissül automatikusan. Ha elfordítom a telefont az ikonok szétcsúsznak. A progit nem lehet ki-be kapcsolgatni?Ha nem akarom használni akkor csak letelepíteni lehet?
N97-re tettem fel természetesen a legutolsó magyar nyelvű változatot. Köszönöm!
A bejövő hívás, a tárcsázó (ja köszi bladehu megvan a tárcsázó widget

Az elforgatott nézetet külön meg kell szerkeszteni. Miután megycsináltad ha elforgatod amjd beáll arra és viszont. Legalább is a 0.85 ben ez így működött de a forgatást az az igazság hogy kikapcsolva szokta mtartani mert nem szeretem, aminek elforgatva kell lennie az úgyis úgy jön be

Kikapcsolni ki lehet, de erre már azt hiszem válaszoltak is. + le van itt is írva meg a letöltések hozzászólásaiban is hogy hogyna kell. (amúgy a legtöbb kérdéshez elég csak visszaolvasni

+Ötlet a felső csíkra: Ki/be kapcsolhatóság. Az opciókba lehetne erre egy menü ahol kedve szerint ki bekapcsolgathatná mindenki (professional/lifestyle mondjuk lehetne külön) illetve megadhatná milyen információkat szereten rajta látni: (térerő, operátor, óra jelzések, bejövő akármi saját progi, aksitöltöttség...stb ami kinn szokott rajta lenni telefonja vállogatja ugye) na mind1 ez nem tudom mekkora meló lenne átvariálni.
lilalur
-
- 1. szint
- Készüléktípus: n97 mini
Sziasztok! Úgy tűnik szép lassan megoldódik minden. Köszönöm a segítségeteket. Még egy kérdés: nekem nincs itthon wifim. Az időjárást hogyan lehet frissíteni,hogy azt automatikusan magától tegye? Frissítés szabad hálózatokon? nekem csak akkor frissül ha a gyári symbian képernyőre kiteszem az Accuweathert és ott engedélyezem az online kapcsolatot a főképernyőre. Ha azt letiltom az spb időjárás képernyője sem frissül. Vagy én csinálok rosszul valamit? Mert így meg két időjárás frissül állandóan és tök felesleges adatforgalmat generálva bár lehet,hogy az elhanyagolható mértékű.Köszi!
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
szerintem olvasd át ezt a pár oldalt mert olyanokat kérdezel amikre minimum 1x (de lehe h többször is) le van írva a válasz.szabokareszka írta:Sziasztok! Úgy tűnik szép lassan megoldódik minden. Köszönöm a segítségeteket. Még egy kérdés: nekem nincs itthon wifim. Az időjárást hogyan lehet frissíteni,hogy azt automatikusan magától tegye? Frissítés szabad hálózatokon? nekem csak akkor frissül ha a gyári symbian képernyőre kiteszem az Accuweathert és ott engedélyezem az online kapcsolatot a főképernyőre. Ha azt letiltom az spb időjárás képernyője sem frissül. Vagy én csinálok rosszul valamit? Mert így meg két időjárás frissül állandóan és tök felesleges adatforgalmat generálva bár lehet,hogy az elhanyagolható mértékű.Köszi!
- hun_milo
- 3. szint
- Készüléktípus: E 72 Lumia710
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 17 times
Othon nekem sincs wifi-m, én úgy oldottam meg, mikor eszembe jut kimegyek a konyhába, ott rányomok a frissítésre, és wifin le frissítem, egy másodperc alatt megvan, ugyanis a konyhába van wifi jel,szabokareszka írta:Sziasztok! Úgy tűnik szép lassan megoldódik minden. Köszönöm a segítségeteket. Még egy kérdés: nekem nincs itthon wifim. Az időjárást hogyan lehet frissíteni,hogy azt automatikusan magától tegye? Frissítés szabad hálózatokon? nekem csak akkor frissül ha a gyári symbian képernyőre kiteszem az Accuweathert és ott engedélyezem az online kapcsolatot a főképernyőre. Ha azt letiltom az spb időjárás képernyője sem frissül. Vagy én csinálok rosszul valamit? Mert így meg két időjárás frissül állandóan és tök felesleges adatforgalmat generálva bár lehet,hogy az elhanyagolható mértékű.Köszi!

-
- 4. szint
- Készüléktípus: HTC ONE
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 38 times
Mivel senki nem tudta a választ megoldottam magammigabi24 írta:Valahogy át lehet írni a gyorsindítás és a kapcsolatok szöveget?

Múlt:6600,7610,SE-S700,6230i,6630,SE-W810i,6680,N73,SE-P990,6120c,E50,N95-8Gb,N82,E66,N78,N79,i8510 8Gb,iPhone 3G 16GB,iPhone 3G-S 16Gb,i8910HD 16Gg,Wawe,Galaxy S 8Gb,I8910 HD, Galaxy S2, Galaxy S3, Galaxy S4
- bladehu2
- 5. szint
aki elolvasta EZT a 3 nappal ezelőtti postot az tudja. te is tudnád ha olvasnál vissza két oldalt. bocsi hogy nem írom le pár naponta ugyanazt

- bladehu2
- 5. szint
a régibe se volt. csak az ikonja.akyyy írta:az újba tényleg nincs facebook?