dionaea írta:felraktam állitgatom de tetszik egyenlőre tényleg van pár apró bug de nem vészes. meglátjuk pár nap múlva milyen lesz de 10000 szer jobb mind a handy shell
Hackelt a telód? Csak mert most nem tudom, hogy csak hackelt telóra telepíthető-e, vagy csak szignózni kell.
A progi szépen futott csak lett egy kis problémám amikor egy vidgetet dobtam a szemetesbe és utána egyből egy másikat is, akkor kiírta hogy betelt a memória. Azóta hiába indítottam újra nem akar a progi elindulni csak kiírja, hogy loading, aztán újra indul és megint loading... Az újra telepítés nem oldotta meg a problémát. Gondolom valahova beírt valamit amit ki kéne törölnöm a program eltávolítása után ( az nem szedi le) és ujra telepítés után minden rendben lenne. A private könyvtár üres.Hard reset nem jöhet szóba a hack miatt. A telefonom nokia 5800. Kérem segítsen valaki légyszi.
Imike2007 írta:A progi szépen futott csak lett egy kis problémám...
Hackelt a telód, mert ha nem,akkor azért látod üresnek a private mappát. Amúgy kizárt, hogy üres.
Siscontents-szel bontsd szét gépen a progit és úgy meg tudod nézni, hogy melyik összetevője hova kerül a telóban.
Hackelt a telód, mert ha nem,akkor azért látod üresnek a private mappát. Amúgy kizárt, hogy üres.
Siscontents-szel bontsd szét gépen a progit és úgy meg tudod nézni, hogy melyik összetevője hova kerül a telóban.
A telóm hackelt lehet, hogy az x-ploréval van a gond. Sajnos amit írsz az nekem magyas.
nem hackelt szignóztam és fel ment
most ugyan az mint az előttem szólónak
nyelvi fájl is jól ment aztán kiléptem és most folyamatosan tölt de nem indul el azt hittem először hogy kevés a memória. de semmi már 3 szor elinditottam a telót is de nem akar elindulni amúgy betöltés közben 35mb t használ remélem elindul mert tetszik tényleg
Eddigi saját telefonok:3210,R320,R380,6210,7650,3660,6630,E70,5800,Iphone 3g,N97 32gb black, Omnia 2, Galaxy Ace, samsung omniaHD
jelenlegi: Huawei s7slim& Nokia N8-00
A telóm hackelt lehet, hogy az x-ploréval van a gond. Sajnos amit írsz az nekem magas.
Már látom a private könyvtár tartalmát. De nem tudom, hogy mit kéne kitörölni. A siscontents-el megnéztem a telepítő filét, (contents iconra kattintva), de kiírt vagy 20 helyet amiből több mint 10 private mappa. Azt mind nézzem át egyenként és ha a program eltávolítása után valamelyik fent maradt azt merjem letörölni az egész mappát?
A c:\data\others\SpbShell.reg file-t töröld, majd telepítsd újra a programot!
Működni fog újra!!!
Ha ismét így járnál, nem kell letörölni a progit, elég csak a fenti reg-et törölni,
és alaphelyzetbe áll a progi.
Sajnos negyon gyakran elszáll!
Eddigi saját telefonok:3210,R320,R380,6210,7650,3660,6630,E70,5800,Iphone 3g,N97 32gb black, Omnia 2, Galaxy Ace, samsung omniaHD
jelenlegi: Huawei s7slim& Nokia N8-00
Sziasztok
Légyszi segítsetek már nekem.Felraktam az SPB shell-t.Nem is volt vele semmi gon de 1x csak azt csinálja hogy bekapcsolom a telót el akarom indítani a shell-t ekkor írja hogy loading utána visszalép a menübe utána megint loading atán megint menü és így tovább.Letöröltem (csak restart után engedte törölni) újratelepítettem és ua.Mit rontottam el??? Maga a progi nagyon tetszik csak éppen nem tudom használni :F :F
Jah Samsung i8910 Omnia HD
Nah újra raktam C-re most jó csak hogy tudom elérni hogy autómatikusan induljon a telefon bekapcsolásakor ???
Samsung I8910 Omnia HD
N3310 N3410 N3510i N3650 N3660 N70 N95
Félrelépéseim:GH198 GA318 T10s T200 meg még 1 pár