Rendszeralkalmazás

Csak a Symbian rendszerprogramokkal kapcsolatos témák
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Re: Rendszeralkalmazás

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Thewreck írta:Sziasztok!
Nekem olyan hasznosnak tűnő program kellene (nem tudom, hogy létezik e ilyen. Ha igen lécci osszátok meg velem) ami a mindenkori telefonban történő mozgásokat kicsit meggyorsítja, azaz ha pl. be-, vagy vissza lépek egy programból, akkor azonnal végre hajtsa azt egy képváltással és ne úgy működjön, hogy előbb még egy "csomót" gondolkodik. Tudom erre való a telefonom (E66) processzora és memóriája, de nekem egy kicsit mégis lassúnak tűnik néha.
Előre is köszönöm! :smartass:
Sajnos ilyen program nem létezik.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Thewreck
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy S3 - 4.1.2
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Thewreck »

Köszönöm. Kár. :sad:
Thewreck
Újonc
Újonc
Kapcsolat:

Sziasztok.
Az E66-om hackelve van stb.
1. Van néhány programom ami viszont a telefon indításával együtt automatikusan indulni szeretne, ezzel pedig az internetre is szeretne csatlakozni. Ezzel nem is lenne baj, csak a program ne indulna automatikusan a teló bekapcsolásánál, ha én akkor azt nem akarom használni... A programok opcijában, pedig olyan nincs, hogy induljon-e vagy sem automatikusan.
A fájlmenedzserrel hol találom meg azt a dájlt ahol az automatikusan induló programokat módosítani tudom? Vagy mi a megoldás?
2. Egy kimenő hívás esetén (vagy akár mindegyik hívás esetén), be lehet azt valahogy állítani, hogy automatikusan lejátszont egy mp3 számot, vagy valami effekt hangot? Gondolom lehetséges valahogy, ugyanis létezik olyan program, ami: "Kimenő hívásnál, a kicsengés időtartama alatt rezeg a telefon, amíg a hívott fel nem veszi." Nos majdnem ez kell, csak hangot játszon le.
:wacko:
Valakinek valami ötlete?
Köszi.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Thewreck írta:Sziasztok.
Az E66-om hackelve van stb.
1. Van néhány programom ami viszont a telefon indításával együtt automatikusan indulni szeretne, ezzel pedig az internetre is szeretne csatlakozni. Ezzel nem is lenne baj, csak a program ne indulna automatikusan a teló bekapcsolásánál, ha én akkor azt nem akarom használni... A programok opcijában, pedig olyan nincs, hogy induljon-e vagy sem automatikusan.
A fájlmenedzserrel hol találom meg azt a dájlt ahol az automatikusan induló programokat módosítani tudom? Vagy mi a megoldás?
2. Egy kimenő hívás esetén (vagy akár mindegyik hívás esetén), be lehet azt valahogy állítani, hogy automatikusan lejátszont egy mp3 számot, vagy valami effekt hangot? Gondolom lehetséges valahogy, ugyanis létezik olyan program, ami: "Kimenő hívásnál, a kicsengés időtartama alatt rezeg a telefon, amíg a hívott fel nem veszi." Nos majdnem ez kell, csak hangot játszon le.
:wacko:
Valakinek valami ötlete?
Köszi.
Szia!
1. Mik azok a programok?

2. Szerintem csak a rezgős van, ami hangod ad, az nincs. Ha a letöltések között nincs, akkor nagy valószínűséggel nem létezik.
Thewreck
Újonc
Újonc
Kapcsolat:

Amiről nem tudsz, az nem biztos, hogy nem létezik :)
Programok? Sz.ted? *.sis ;) Nem javás, hanem symbian :)
Köszi
szabi113
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Xperia Z2 + iPod Touch 2G
Has thanked: 89 times
Been thanked: 16 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: szabi113 »

Thewreck írta:Amiről nem tudsz, az nem biztos, hogy nem létezik :)
Köszi
Ember, nézz körbe kitől kérdezel. Amit Damir88 nem tud, az 99,9% hogy nem is létezik.
Thewreck írta:Programok? Sz.ted? *.sis ;) Nem javás, hanem symbian :)
Köszi
Gondoltuk, hisz java nem indulhat automatikusan. Csak úgy nézett ki, hogy ismered az induló programok nevét.
Szerintem a Program nevére volt kíváncsi.
2002 óta (7650)Symbian fanatikus, de sajna lemaradtunk, így: Xperia Z2 (5.1.1), + 128GB µSD
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

szabi113 írta:
Thewreck írta:Amiről nem tudsz, az nem biztos, hogy nem létezik :)
Köszi
Ember, nézz körbe kitől kérdezel. Amit Damir88 nem tud, az 99,9% hogy nem is létezik.
Thewreck írta:Programok? Sz.ted? *.sis ;) Nem javás, hanem symbian :)
Köszi
Gondoltuk, hisz java nem indulhat automatikusan. Csak úgy nézett ki, hogy ismered az induló programok nevét.
Szerintem a Program nevére volt kíváncsi.
Ha nem is ismerem, de ami itt nincs a letöltések között, az nagyon valószínű, hogy nem létezik..... (kösz szabi113, ennyire nem vagyok sajna okos :D )
És igen, a névre voltam kíváncsi, úgy könnyebb segíteni.... Programok... nekem is tele van a gépem meg a telefonom programokkal, mégse indul el mindegyik indításkor. Ne nézz már ennyire hülyének!
Thewreck
Újonc
Újonc
Kapcsolat:

1. Rendben:) én értelek, viszont most nem egy adott programra gondolok, hanem az összes olyan programra ami beállítja azt, hogy automatikusan induljon. Nos ezt gondolom egy helyen tárolja a telefon rendszere, mint a Windows... :D
De mondok egyet. PL.: TOTAL RECALL V3.0.1.S60V3
2. Másik. Ember...! azaz szabi113 - honnan a ****-ból tudjam azt, hogy Ő KICSODA...! Ember, nézz körbe kitől kérdezel. Amit Damir88 nem tud, az 99,9% hogy nem is létezik. - majd ha 2 nappal többet töltök el a jelenleginél, talán jobban fogom ismerni. Nem sértegetni akartam, gondolom ez egyértelmű, ha nem akkor őszinte részvétem. Ámen.
szabi113
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Xperia Z2 + iPod Touch 2G
Has thanked: 89 times
Been thanked: 16 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: szabi113 »

Thewreck írta:1. Rendben:) én értelek, viszont most nem egy adott programra gondolok, hanem az összes olyan programra ami beállítja azt, hogy automatikusan induljon. Nos ezt gondolom egy helyen tárolja a telefon rendszere, mint a Windows... :D
2. Másik. Ember...! azaz szabi113 - honnan a ****-ból tudjam azt, hogy Ő KICSODA...! Ember, nézz körbe kitől kérdezel. Amit Damir88 nem tud, az 99,9% hogy nem is létezik. - majd ha 2 nappal többet töltök el a jelenleginél, talán jobban fogom ismerni. Nem sértegetni akartam, gondolom ez egyértelmű, ha nem akkor őszinte részvétem. Ámen.
Ez már totál OFF lesz, bocsánat érte:

Van, igazság abban amit mondasz. De 4ezer valahányzáz hozzászólást csak nem barmosából ír az ember. Ha meg mégis, (volt rá példa 6600sectoron) akkor azt kivágják a fórumról, és nem jut el 4000-ig. De, végülis igazad van, nekem is meg kellet volna néznem hogy friss vagy. Ne vitázzunk. ;)

És hogy segítsek is valamit: a menüben a barangolás felgyorsul ha nincsenek olyan mappáid amiben rengeteg ikon van. Én max 12-15 ikon használok. És van egy kuka mappám is amibe belepakolom a baromságokat (Súgó, kamera(úgyis indul a kameragombra), stb.). Ott nyugodtan lehet rengeteg ikon, úgysem fogod megnyitni.

Na, de ne hagyjuk abba az OFF-ot :szia:
2002 óta (7650)Symbian fanatikus, de sajna lemaradtunk, így: Xperia Z2 (5.1.1), + 128GB µSD
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

Thewreck írta:1. Rendben:) én értelek, viszont most nem egy adott programra gondolok, hanem az összes olyan programra ami beállítja azt, hogy automatikusan induljon. Nos ezt gondolom egy helyen tárolja a telefon rendszere, mint a Windows... :D
Általában mindegyiknél lehet állítani, hogy induljon vagy ne. De ha megmondod mik azok, akkor felrakom őket és megnézem, hogy lehet-e kezdeni valamit velük.
Valahol biztos tárolja, csak pontosan nem tudom, hogy hol. Bár azt hiszem, ha felteszed a jbak taskman-t, akkor ki tudod lőni azokat, amiket nem akarsz indítani.
Válasz küldése

Vissza: “Rendszerprogramok”