A válaszokat előre is köszi.
Nem lehet hogy automatára van téve?siofok77 írta:Srácok, miért van az, hogy a spb eltávolítása után az eredeti oprendszerben nem tudom állítani a háttérvilágítást? Állítható de nem változik a világítás ereje
A válaszokat előre is köszi.
Szia!subwayZ írta:Sziasztok, egy éve a ti segítségetekkel tettem fel az SPB-t, azóta is megelégedettséggel használom. Ma azonban a telón bekapcsoláskor kiírta, hogy "critical error occured", nem adta be a főképernyőt. Majd pár ki-bekapcs után kiírta, hogy regisztrációs kódot kér, mert lejárt a licenc. Pár oldalt átpörgetten, de nem találtam, és nem tudok most 160 oldalt átnézni, valahol biztosan volt szó reg. kódokról, tudna valaki segíteni? Előre is nagyon köszönömszép estét
Ha kell egy kulcs amit meg vettem szólj én 3d akartam előszőr de a simárt sikerült megvenni.subwayZ írta:Sziasztok, egy éve a ti segítségetekkel tettem fel az SPB-t, azóta is megelégedettséggel használom. Ma azonban a telón bekapcsoláskor kiírta, hogy "critical error occured", nem adta be a főképernyőt. Majd pár ki-bekapcs után kiírta, hogy regisztrációs kódot kér, mert lejárt a licenc. Pár oldalt átpörgetten, de nem találtam, és nem tudok most 160 oldalt átnézni, valahol biztosan volt szó reg. kódokról, tudna valaki segíteni? Előre is nagyon köszönömszép estét
Nagyon köszönöm a segítséget, nem sikerült. de leszedtem és újra fel, így most működik. Sajnos nemrég elszenvedett egy elég nagy esést, valszeg ennek következménye, hogy reggelre az egyik akksicsatlakozó kitörött, mozog, elvittem a szervizbe, azt mondták, hogy 5000 a forrasztás, de ha kitörött az alaplapról, akkor kuka a telefon. Ez így tényleg lehet? Már hogy ilyen sokba kerül, és hogy tényleg lehet, h kuka? Mindjárt sírok...az adataim..Walaki01 írta:Szia!subwayZ írta:Sziasztok, egy éve a ti segítségetekkel tettem fel az SPB-t, azóta is megelégedettséggel használom. Ma azonban a telón bekapcsoláskor kiírta, hogy "critical error occured", nem adta be a főképernyőt. Majd pár ki-bekapcs után kiírta, hogy regisztrációs kódot kér, mert lejárt a licenc. Pár oldalt átpörgetten, de nem találtam, és nem tudok most 160 oldalt átnézni, valahol biztosan volt szó reg. kódokról, tudna valaki segíteni? Előre is nagyon köszönömszép estét
Ha a gépeden megvan, amit letöltöttél, ott van a csomagban egy txt fájl, abban vannak a reg. kódok. Ha nincs meg, akkor töltsd le újra és ott lesznek.