SPB Mobile Shell (symbian)

Csak a Symbian rendszerprogramokkal kapcsolatos témák
gbor
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: SPB Mobile Shell (symbian)

Hozzászólás Szerző: gbor »

Tegnap vettem egy C6-00-t.
Ma felkúsztam OVI-ra, és böngésztem az alkalmazásokat, és mivel volt már 5800-án spb shellem, igy gondoltam letöltöm, ha már az áll mellette, hogy INGYENES. Meg is lepődtem, mert ugye eddig 6ezer valamennyi volt melléirva árnak. Leszedem, telepiteném, de nem tudom... Telepités vége fele kiirja hogy Fájl törlése nem lehetséges és kilép... valakinek vmi ötlet?
joebacsi72
1. szint
1. szint
Készüléktípus: GT-I9000 JB 4.2.1
Nem: Férfi
Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: joebacsi72 »

Hali!
Azért nem kell mindent szószerint venni! Mert az 'INGYENESSÉG' csak 15 napig tart osztan vége! Próbáld meg ezt!
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=36911
Kicsit tovább tart mint 15 nap! :)
gbor
Újonc
Újonc

Ez is ugyanaz... Telepités közben kiirja, hogy a fájl nem törölhető...
Vodás a teló.. lehet ez a baj? Tegyek rá egy független szoftvert? Mondjuk még nagyon friss a teló, annyira nem akarom megbuzerálni :D Az 5800-át igaz szétmoddoltam, ezt még nem akarom :D
joebacsi72
1. szint
1. szint
Készüléktípus: GT-I9000 JB 4.2.1
Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: joebacsi72 »

Hali!
Érdekes! Viszont biztos hogy nem Shell probléma!
Mivel Nokiáról van szó én megpróbálnék egy Hard Reset-et , fájlok és beállitások visszaállitása nélkül! Sőt ha az E-re próbáltad tennei a Shellt akkor az ottani rendszer mappákat is törölném jobb hilyán leformáznám a meghajtót!
Anno a frissen vásárolt 0 Km-es N97-es telómon is ezt kellet csinálnom hogy pl a Garmint fel tudjam rá telepiteni.
Jobb ötletem nincs. Mondanám a 635-öst próbára de 1-es symbin elég fura dolgokat prodokál a visszajelzések alapján!
Egy nagy kalappal! :)
gbor
Újonc
Újonc

joebacsi72 írta:Hali!
Érdekes! Viszont biztos hogy nem Shell probléma!
Mivel Nokiáról van szó én megpróbálnék egy Hard Reset-et , fájlok és beállitások visszaállitása nélkül! Sőt ha az E-re próbáltad tennei a Shellt akkor az ottani rendszer mappákat is törölném jobb hilyán leformáznám a meghajtót!
Anno a frissen vásárolt 0 Km-es N97-es telómon is ezt kellet csinálnom hogy pl a Garmint fel tudjam rá telepiteni.
Jobb ötletem nincs. Mondanám a 635-öst próbára de 1-es symbin elég fura dolgokat prodokál a visszajelzések alapján!
Egy nagy kalappal! :)

Oksa, megpróbálom. Hard resetem még nem volt. ugyis megy bele a nagyobb memkari (kicsi a 2Gb-os) Aztán lesz hard reset. :) Majd irok, h mi történt :) Az ovin amugy már a 635-ös van fenn, azzal se ment...
norbertvizi
1. szint
1. szint
Készüléktípus: ennyooc
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: norbertvizi »

bladehu2 írta:
norbertvizi írta:akkor marad ez.köszi.még valami eszembe jutott.vmelyik beállításban láttam,hogy az írás színét módosíthatom.beállítottam az általam használt black téma miatt fehérre,de a tárcsázó használatakor fekete színnel jelenítette meg a számokat is.Ponnn semmit nem láttam belőle a fekete háttér miatt.ez szintén témafüggő?ha az akkor a shell állításakor miért nem változtat a színeken?Bocs ha idióta a kérdés.
hát pont azért nem változtat a shell semmi gyári cuccon mert azok a symbian részei és a telepített témától függnek. a shell kb olyan hogy ha felveszel egy fehér kabátot attól nem lesznek fehérek a fogaid :) ez csak egy héj. ami shell nélkül is létezik az os-ben, azon a shell semmit sem változtat. és azért feketék a számok mert omniánál a témában külön meg kell adni a tárcsázónál használt betűszínt, tehát ha nem olyan témát használsz amit omnián is kipróbált a készítője akkor fordul elő a fenti eset. mellesleg siscontents-el (le lehet tölteni innen az oldalról) tudod szerkeszteni a kedvenc témád h omnián is jó legyen, megnyitod a sis fájlt, eszközök->projekt szerkesztése, klikk az "Összetevők" gombra, duplaklikk a themepackage.skn -es sorra, "színek" fül, lemész legalulra látni fogod "samsung text colours" ha rákattintasz és üres akkor az a baj, ekkor klikk "színcsoport hozzáadása", kipipálod a samsungot, jobb oldalon meg rögtön be is állíthatod a tárcsázó betűszínét. meg a másik kettőt is (bár a zenelejátszó pont letojja milyen színt állítasz be), nálam sötét témánál radio/media/phonenumber = fehér/világoskék/fehér, világos témánál fekete/sötétkék/fekete.
köszönöm! :up:
norbertvizi
1. szint
1. szint

joebacsi72 írta:Hali!
Ez teljesen az általad használt témától függ! A Shell nem szól bele. Hiváskor a gyári hivásablak jelenik meg aminkek a megjelenésétt /legalábbb is szinvilágát és egy két méret paraméterét/ a témák szabják meg. Keresgélni kell /ha nincs kedved megtanulni a készitést/ olyat ami megfelel az elvárásaidnak.
Kinálat meg van bőven belőlük! :)
A készítést meghagyom Nektek,spillereknek.Nekem ez magas mint lónak a hátúszás.Keresgélek és köszönöm! :bye1:
norbertvizi
1. szint
1. szint

Urak!5300-ra fel tudom tolni a shellt?Teljesen új,2 napos.Barátom vette és ráizgult :whaaa: erre a programra.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

norbertvizi írta:Urak!5300-ra fel tudom tolni a shellt?Teljesen új,2 napos.Barátom vette és ráizgult :whaaa: erre a programra.
Nem lehet.
Arra csak java dolgok jók. Ez pedig csak symbian rendszerű érintős telefonra van.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
norbertvizi
1. szint
1. szint

potter55 írta:
norbertvizi írta:Urak!5300-ra fel tudom tolni a shellt?Teljesen új,2 napos.Barátom vette és ráizgult :whaaa: erre a programra.
Nem lehet.
Arra csak java dolgok jók. Ez pedig csak symbian rendszerű érintős telefonra van.
Kapitális baromságot írtam :bolond2: .5230 a típusa.Azzal mi a helyzet?
Válasz küldése

Vissza: “Rendszerprogramok”