SPB Mobile Shell (symbian)

Csak a Symbian rendszerprogramokkal kapcsolatos témák
magicfridge
1. szint
1. szint
Készüléktípus: 5230
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: SPB Mobile Shell (symbian)

Hozzászólás Szerző: magicfridge »

dobi003 írta:sziasztok,gondolom a régi skinek ezen a legújabbon nem mennek?
mikor várható ,hogy lehet erre tenni valami más kinézetet?
olvasva a hozászolásokat látom már egy ketten próbálkoznak,remélem mihamarabb lesz eredménye,így tovább,THX
PL: ez megy szerintetek http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=23448.3780 ?
a linkedből : This HTC_Desire_Skin don´t work in 537 version
Sorry from my English

barthezz : nálam megy. auto és manual is.
Barthezz2
2. szint
2. szint
Készüléktípus: 5530 XM White-Blue
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Barthezz2 »

joebacsi72 írta:Örülök hogy tudtam segíteni! :D
Az időjárás frissülését hogy érted? Kézileg sem tudsz? Kiválasztva a menüből a Frissités opciót! Mert hogy magától nem csinálja az nem mondom hogy természetes de előfordulhat! Nekem sem csinálta a korábbi verzákkal sem. KIVÉVE ha volt aktiv net kapcsolat pl használtam az Operá-t vagy ment a háttérben a Fring! Most hogy kinnt vannak nekem a Nokiás widget-ek amik ugye állandó net kapcsolatot eredményeznek szépen 30 percenként /ez van beállitva/ teszi a dolgát! Ha ez valós hiba a szoftban reméljük egyszer majd csak javitják! De ha abból indulunk ki hogy a világ fejlettebb országaiban nem mérik aranyárban a NET kapcsolat bit-jet és ezáltal szinte mindenkinek van és folyamatosan bekapcsolva pl valamilyen közösségi oldalas progi miatt fel sem tünik hogy magától nem tud kimenni a NET-re a beépitett időjárás widget!
Bizzunk benne nálunk is lesz egyszer mindenkinek megfizethető NET csomag! :D

Szerk.: De lehet hogy még sem hiba mert a kézi frissítésnél is mindig ki kell választanom melyik kapcsolatot használja! És olyan beállitással meg nem találkoztam /ha csak el nem kerülte a figyelmem akkor viszont irjátok meg hol van/ ahol megadhatom melyiket használja automatikusan! Mert ez azoknál a programoknál is igy van /pl Fring/ amik NET nélkül nem sokat érnek meg kell adni a kapcsolatot ill. engedélyezni is kell! Csak ezután fog automatikusan kérdés nélkül csatlakozni!
Attól meg a falra másznék ha fél óránként megkérdezné tőlem kimehet e! :D
Sehogy se frissül. Manuálisan, wifi-ről akarom, de csatlakozik netre, kicsit tököl, majd kiirja,hogy nincs adat. Tegnap olyan helyen voltam, ahol volt nyílt wifi, na mondom próba csersznye. Hát ott meg egy blikkre frissített. Hazajöttem, próbálom megint, úgyszintén nem frissül.
A net jó, minden más megy, az SPB Weather is frissít róla, csak a Shell nem hajlandó. Ezt én nagyon nem értem.. :hmm2:

Más. Észrevettem egy hibát. Ha ki van rakva egy képkeret, és rábökünk, akkor ugye bejön a képnéző. Eddig minden oké. Utána, jobbra-balra húzva, lehet nézni a képeket(baromi lassan tölt nálam, de most ez lényegtelen). Nos, nálam itt előfordult nem egyszer, hogy mennék a következő képre, majd puff, egyszer csak a menüben vagyok(vagy ha van más futó alkalmazás, akkor azt dobja be) és bejön a töltés jelző, hogy indul a Shell. Random csinálja, nem mindig.
Más tapasztalta már?
"Szerintem akkora esélyed van... minthogy a Hubble űrteleszkóppal felfedezik, hogy minden fekete lyuk közepén egy kis ember áll zseblámpával, és a biztosítékot keresi." by Sheldon <> http://instantbazinga.com/
joebacsi72
1. szint
1. szint
Készüléktípus: GT-I9000 JB 4.2.1
Nem: Férfi
Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: joebacsi72 »

Hát ez tényleg érdekes! Sajnos a wifi ügyben nem nagyon tudok okosságot mondani mivel én 4-5 ször ha bekapcsoltam /főként CFW felrakás után hogy műkszik e?/ mert én mobil netet használok!
Az ujra indulást meg el is felejtettem megemliteni! Már a 498-as is csinálta igaz ritkán és ha jól figyeltem nálam akkor történt meg ha elfogyott vagy nagyon lecsökkent a memória / a képnéző ugyebár az összes képed betölti amihez lehet hogy már kevés neki a RAM/ és hogy próbáljon valahogy felszabaditani egy kis memóriát ehhez ha jól tudom elkezdi kidobálni a felesleges dolgokat a nem vagy kevese hasznát elemeket a memoriából /gondolom ezért vannak az RLE formátumok/ igy ujra indulás után felszabadul néhány MB! Nekem van ugy hogy még a gyári MENÜ alkalmazás is /a főképernyő és menü alk. egyébként mindig fut/ bezáródik!
De ezt csak gondolom hogy ezért csinálja! Mérget nem vennék rá! :D
Ettől függetlenül javaslom a RAMblow-t használni /mindenkinek/! Abból is R@mesh által törtet mert az az egy ami full gyári!

Szerk.: A wifi-hez azt javasolnám /de lehet próbáltad már/ hogy töröld az otthon használt kapcsolat profilját és ujra létrehozod bekapcsolt Shellnél! Remélem OK lesz! :D
Barthezz2
2. szint
2. szint
Készüléktípus: 5530 XM White-Blue
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Barthezz2 »

Tegnap próbálgattam többször is frissíteni, majd egyszer csak frissített :whaaa: örök rejtély, mi a baja :D

bladehu2:
Volt neked egy HTC(droidsense) skined. Most ezt tettem fel, és ezzel minden megy. De volt ebből neked egy olyan verziód, ahol az alsó "tálcát" ilyen feketére, kissé átlátszóra csináltad. Kerestem letöltések közt, de nem lelem, és innen az első oldalró a link sem működik már. Megvan az még neked? Ha igen elkérhetném? :Notworty:

Már megvan :)
"Szerintem akkora esélyed van... minthogy a Hubble űrteleszkóppal felfedezik, hogy minden fekete lyuk közepén egy kis ember áll zseblámpával, és a biztosítékot keresi." by Sheldon <> http://instantbazinga.com/
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

Barthezz2 írta:bladehu2:
Volt neked egy HTC(droidsense) skined. Most ezt tettem fel, és ezzel minden megy. De volt ebből neked egy olyan verziód, ahol az alsó "tálcát" ilyen feketére, kissé átlátszóra csináltad. Kerestem letöltések közt, de nem lelem, és innen az első oldalró a link sem működik már. Megvan az még neked? Ha igen elkérhetném? :Notworty:
Már megvan :)
hehe, nemcsak volt van is. sot csiszolodik folyamatosan. de majd csak akkor teszem fel valahova ha 1. vegleges lesz a mostani 3.7-es MS, 2. ha odaadjak hozza a png alapokat mert most perpill az rle-kkel nem sokra megyek, de amig meg kerulnek bele ujabbak addig nincs sok ertelme eroltetni

masik dolog.
irtatok hogy a t-mobile hu es a telenor megjelenik a topbaron de a vodafone nem. en ezt itt sajna nem tom kiprobalni (itte csak tre mobil meg at&t van :D) viszont hogy javitani tudjak a sracok ahoz az kellene hogy valaki letolti es feltelepiti EZT a baromi egyszeru progit (a nem kompatibilis makogasaval nem kell foglalkozni), elinditja es leirja ide mindharom valtozatat az operator nevenek amit a progi mutat (gyanitom hogy ilyesmi lesz: vodafone, vodafone, vodafone HU). szerintem a vodafone HU az ami pont egy karakterrel hosszabb mint a masik ket szolgaltato neve es esetleg ezert nem fer ki aztan a shell ezert rejti el. koszi.
joebacsi72
1. szint
1. szint

Feltettem. Futtattam. Ezt irta ki:

vodafone HU

vodafone HU

Not available -1

Remélem segítettem! :D
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

joebacsi72 írta:Feltettem. Futtattam. Ezt irta ki:
vodafone HU
vodafone HU
Not available -1
Remélem segítettem! :D
abszolut! koszi a nep neveben :)
joebacsi72
1. szint
1. szint

Igazán nincs mit köszönni! A népért mindent! :D
Habár azért némi adományt elfogadok mert a 10 Kb-os progi letöltése rendesen leszivta a havi netkeretemet! Arról nem is beszélve hogy a programjaim felét le kellett törölni hogy helyet tudjak szoritani a feltelepitéséhez! :D
mullerakos
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia C7

Hozzászólás Szerző: mullerakos »

Hali!
Nem tudja valaki, hogy készült e már az új verzióhoz skin pack?

Előre köszi az infot!
zsloti
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: zsloti »

Üdv
Nokia 5230 telefonra tegnap raktam fel a progit
Semmi gond nincs vele ,megy az időjárás is rendesen
Azért lenne egy kérdésem:(
Megoldható valahogy hogy jelezze ha emil érkezik (nokia messaging)
Köszi
zs
Válasz küldése

Vissza: “Rendszerprogramok”