joebacsi72 írta:Örülök hogy tudtam segíteni!
Az időjárás frissülését hogy érted? Kézileg sem tudsz? Kiválasztva a menüből a Frissités opciót! Mert hogy magától nem csinálja az nem mondom hogy természetes de előfordulhat! Nekem sem csinálta a korábbi verzákkal sem. KIVÉVE ha volt aktiv net kapcsolat pl használtam az Operá-t vagy ment a háttérben a Fring! Most hogy kinnt vannak nekem a Nokiás widget-ek amik ugye állandó net kapcsolatot eredményeznek szépen 30 percenként /ez van beállitva/ teszi a dolgát! Ha ez valós hiba a szoftban reméljük egyszer majd csak javitják! De ha abból indulunk ki hogy a világ fejlettebb országaiban nem mérik aranyárban a NET kapcsolat bit-jet és ezáltal szinte mindenkinek van és folyamatosan bekapcsolva pl valamilyen közösségi oldalas progi miatt fel sem tünik hogy magától nem tud kimenni a NET-re a beépitett időjárás widget!
Bizzunk benne nálunk is lesz egyszer mindenkinek megfizethető NET csomag!
Szerk.: De lehet hogy még sem hiba mert a kézi frissítésnél is mindig ki kell választanom melyik kapcsolatot használja! És olyan beállitással meg nem találkoztam /ha csak el nem kerülte a figyelmem akkor viszont irjátok meg hol van/ ahol megadhatom melyiket használja automatikusan! Mert ez azoknál a programoknál is igy van /pl Fring/ amik NET nélkül nem sokat érnek meg kell adni a kapcsolatot ill. engedélyezni is kell! Csak ezután fog automatikusan kérdés nélkül csatlakozni!
Attól meg a falra másznék ha fél óránként megkérdezné tőlem kimehet e!
Sehogy se frissül. Manuálisan, wifi-ről akarom, de csatlakozik netre, kicsit tököl, majd kiirja,hogy nincs adat. Tegnap olyan helyen voltam, ahol volt nyílt wifi, na mondom próba csersznye. Hát ott meg egy blikkre frissített. Hazajöttem, próbálom megint, úgyszintén nem frissül.
A net jó, minden más megy, az SPB Weather is frissít róla, csak a Shell nem hajlandó. Ezt én nagyon nem értem..
Más. Észrevettem egy hibát. Ha ki van rakva egy képkeret, és rábökünk, akkor ugye bejön a képnéző. Eddig minden oké. Utána, jobbra-balra húzva, lehet nézni a képeket(baromi lassan tölt nálam, de most ez lényegtelen). Nos, nálam itt előfordult nem egyszer, hogy mennék a következő képre, majd puff, egyszer csak a menüben vagyok(vagy ha van más futó alkalmazás, akkor azt dobja be) és bejön a töltés jelző, hogy indul a Shell. Random csinálja, nem mindig.
Más tapasztalta már?