SPB Mobile Shell (symbian)

Csak a Symbian rendszerprogramokkal kapcsolatos témák
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Nem: Férfi
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Re: SPB Mobile Shell (symbian)

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

Az 5-ös verzió még csak bejelentés és már februári MWC-n megtörtént csak éppen még mindig nem adták ki.
http://www.spbsoftwarehouse.com/press/p ... along.html
A youtube-on meg van szerintem ezer video az mwc-ről amin rajta van ez is ahogy mutogatják mit fog tudni az 5-ös verzió. Ja és egyszerre fog kijönni mindhárom platformra.
Már ha egyszer elkészül :) De mivel a sok csilivili igencsak 3D chipet igényel így az 5800/5230/5530 (N97?) tulajok megint csak nem fogják tudni kihasználni a sok pörgőforgó
cuccot benne hanem jobb esetben kapnak egy szoftveresen renderelt (ami ugye lassú és lebutított) animációt.
Amúgy WM-re is csak a 3.5.x elérhető, elég lett volna megnézni a gyártó honlapját találgatás helyett ;)
http://www.spbsoftwarehouse.com/pocketp ... bileshell/
lilalur
1. szint
1. szint
Has thanked: 5 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: lilalur »

Jobban örülnék ha az agenda(naptár,találkozó stb) rész esne át valami reformon mint ezeknek a haszontalan 3D-s dolgoknak. A render nem minden esetben lassú. Pl az SPB weather földgömbje szépen hasít az 5800on +jól néz ki meg minden de most komolyan ez... na hogy is kezdjek hozzá.
Na például a ca.. izé legyen: körhinta nézet jópofa, de már egy ideje inkább a lista nézetet használom. Az sms keresésnél detto vagy a képnézegetésnél. Az fix hogy látványos de pl: 150képnél nem működik hatékonyan az egyesével taszigálás. Az SPB weathernél bőven sok információ lenne az is ha egy nagy magyarországtérképet lehetne bekérni talán, de rögtön az egész világot :D. Gyönyörű feature jó hogy benne van de nem ez a legfontossabb része szerintem.
lilalur
Barthezz2
2. szint
2. szint
Készüléktípus: 5530 XM White-Blue
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Barthezz2 »

Nézegettem neten, és ez a progi elvileg le tudja menteni a png fájlokat LRE formátumban. Viszont valami szerintem nem oké, mert egy dat-ból kicsomagolt rle-t nem tudok paint-el megnyitni, addig ezeket igen..
Annyira nem mélyedtem még bele a moddolásba, esetleg valaki aki benne van, ki tudná próbálni?

Itt a progi: http://download.chip.eu/hu/download_hu_4701347.html
"Szerintem akkora esélyed van... minthogy a Hubble űrteleszkóppal felfedezik, hogy minden fekete lyuk közepén egy kis ember áll zseblámpával, és a biztosítékot keresi." by Sheldon <> http://instantbazinga.com/
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

Barthezz2 írta:Nézegettem neten, és ez a progi elvileg le tudja menteni a png fájlokat LRE formátumban. Viszont valami szerintem nem oké, mert egy dat-ból kicsomagolt rle-t nem tudok paint-el megnyitni, addig ezeket igen.. Annyira nem mélyedtem még bele a moddolásba, esetleg valaki aki benne van, ki tudná próbálni?
Itt a progi: http://download.chip.eu/hu/download_hu_4701347.html
:elsooldal:
kiegészítéskénz annyit hogy az RLE az nem egy képformátum mint a jpg/bmp/png/stb hanem egy tömörítési eljárás amit sokféleképp lehet kivitelezni. Épp ezért az SPB által használt RLE formátumba nem tudnak a neten található képnézegető programok menteni. Illetve amit ezen programok csinálnak azok az RLE fájlok az SPB-nek nem jók. Van saját tool hozzá: első oldal. Visszafelé konvertáláshoz (RLE -> PNG)nem csináltak tool-t mert ugye minek is?
Barthezz2
2. szint
2. szint
Készüléktípus: 5530 XM White-Blue
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Barthezz2 »

Értem :)
"Szerintem akkora esélyed van... minthogy a Hubble űrteleszkóppal felfedezik, hogy minden fekete lyuk közepén egy kis ember áll zseblámpával, és a biztosítékot keresi." by Sheldon <> http://instantbazinga.com/
Babbage
Újonc
Újonc
Készüléktípus: i900

Hozzászólás Szerző: Babbage »

Sziasztok!
Nokia N97 minim van és használom rajta az SPB Mobile Shellt nagyon tetszik, de sajnos már csak 10 nap maradt a próbaidőből.
Szignózni nem szignóztam még, és nem is nagyon szeretnék, mert nem biztos hogy megtudom csinálnni :S
Valaki tudna regisztrációs kódot adni hozzá, amit csak beírok a programba és teljes verziós lessz tőle?
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Babbage írta:Sziasztok!
Nokia N97 minim van és használom rajta az SPB Mobile Shellt nagyon tetszik, de sajnos már csak 10 nap maradt a próbaidőből.
Szignózni nem szignóztam még, és nem is nagyon szeretnék, mert nem biztos hogy megtudom csinálnni :S
Valaki tudna regisztrációs kódot adni hozzá, amit csak beírok a programba és teljes verziós lessz tőle?
Az aláírásomban van egy jó leírás a szignózáshoz. Próbáld meg, mert kód szerintem nem lesz.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
egynagynulla
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800

Hozzászólás Szerző: egynagynulla »

Szevasztok!

Nekem egy Nokia 5800-m van azon fut az SPB.
A gondom az, hogy valamelyik verzióban volt egy zseblámpa widget, azonban a legutóbbi(3.5.5 /349/) SPB-ben nem lelem sehol sem.
Csak az van meg, ami a képernyő világítást állítja.
Le lehet ezt szedni valahonnan, vagy elő lehet varázsolni újra?
Van valakinek valami ötlete?
galandras12
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 6070

Hozzászólás Szerző: galandras12 »

Nekem nagyon tetszik ez a widget. Hasznos és jó a megjelenítése. Nokia 5230-on egyszerűen működik. :taps1:
Zseblámpa nincs benne de PhoneTorch az egy jó lámpa. 5800 ába szerintem a LED az a vaku de nem biztos. :ugeek:
galandras12
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 6070

Hozzászólás Szerző: galandras12 »

Hogy lehet hátteret váltani?
Válasz küldése

Vissza: “Rendszerprogramok”