SPB Mobile Shell (symbian)

Csak a Symbian rendszerprogramokkal kapcsolatos témák
Barthezz2
2. szint
2. szint
Készüléktípus: 5530 XM White-Blue
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Kapcsolat:

Re: SPB Mobile Shell (symbian)

Hozzászólás Szerző: Barthezz2 »

Nekem az időjárással az a történet jelenleg, hogy mikor feltettem a 3.5-öt, akkor semmi gond nem volt, aztán pár nap után egyszer csak úgy döntött, hogy megmakacsolja magát, és nem frissít azóta se, ha napi 300x próbálom akkor se. DE! Mivel nincs mobilnet előfizum, így wifin szoktam frissíteni, amivel ugye most nem megy, viszont van egy külön mobilnetem, és ha annak a sim-ét teszem a telefonba, és úgy megyek fel netre akkor egyből frissít. Saját kártyám visszarakva, wifin netezve továbbra sem.. nagyon nem értem ezt..
"Szerintem akkora esélyed van... minthogy a Hubble űrteleszkóppal felfedezik, hogy minden fekete lyuk közepén egy kis ember áll zseblámpával, és a biztosítékot keresi." by Sheldon <> http://instantbazinga.com/
BlackOps
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
Nem: Férfi
Has thanked: 3 times
Been thanked: 42 times

Hozzászólás Szerző: BlackOps »

Barthezz2 írta:Nekem az időjárással az a történet jelenleg, hogy mikor feltettem a 3.5-öt, akkor semmi gond nem volt, aztán pár nap után egyszer csak úgy döntött, hogy megmakacsolja magát, és nem frissít azóta se, ha napi 300x próbálom akkor se. DE! Mivel nincs mobilnet előfizum, így wifin szoktam frissíteni, amivel ugye most nem megy, viszont van egy külön mobilnetem, és ha annak a sim-ét teszem a telefonba, és úgy megyek fel netre akkor egyből frissít. Saját kártyám visszarakva, wifin netezve továbbra sem.. nagyon nem értem ezt..
Más megy a WLAN-on? Ha nem akkor töröld HP-t, és vedd fel újra. Hátha...
Galaxy S6 Duos SM-G920FD :cool3:
G920FXXU3COI9
PHOENIX SEGÉDLET ver.:2.0
Schizoka
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5230

Hozzászólás Szerző: Schizoka »

Hello!Ez eddig megvan: Hogyan kell skineket rátenni?
MÁSOD BE A DAT FÁJLOKAT a ...\Others\SPBshell könyvtárába (ha nem találod hozd létre) !
De hogy változtatom meg?
fonix232
5. szint
5. szint
Készüléktípus: ZTE Blade
Has thanked: 2 times
Been thanked: 44 times

Hozzászólás Szerző: fonix232 »

Schizoka írta:Hello!Ez eddig megvan: Hogyan kell skineket rátenni?
MÁSOD BE A DAT FÁJLOKAT a ...\Others\SPBshell könyvtárába (ha nem találod hozd létre) !
De hogy változtatom meg?
Letöltöd a skint. Bemásolod. A programot újraindítod. Ennyi.
  • ZTE Blade - CyanogenMod 7
  • Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
  • Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
Schizoka
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5230

Hozzászólás Szerző: Schizoka »

fonix232 írta:
Schizoka írta:Hello!Ez eddig megvan: Hogyan kell skineket rátenni?
De hogy változtatom meg?
Letöltöd a skint. Bemásolod. A programot újraindítod. Ennyi.
Köszi!
Barthezz2
2. szint
2. szint
Kapcsolat:

pll írta:
Barthezz2 írta:Nekem az időjárással az a történet jelenleg, hogy mikor feltettem a 3.5-öt, akkor semmi gond nem volt, aztán pár nap után egyszer csak úgy döntött, hogy megmakacsolja magát, és nem frissít azóta se, ha napi 300x próbálom akkor se. DE! Mivel nincs mobilnet előfizum, így wifin szoktam frissíteni, amivel ugye most nem megy, viszont van egy külön mobilnetem, és ha annak a sim-ét teszem a telefonba, és úgy megyek fel netre akkor egyből frissít. Saját kártyám visszarakva, wifin netezve továbbra sem.. nagyon nem értem ezt..
Minden más egy, van fent egy facebook/twitter kliens, az egész nap szépen frissülget magától is(mármint hogy maga indítja a kapcsolatot), az időjárás meg manuálisan sem..
"Szerintem akkora esélyed van... minthogy a Hubble űrteleszkóppal felfedezik, hogy minden fekete lyuk közepén egy kis ember áll zseblámpával, és a biztosítékot keresi." by Sheldon <> http://instantbazinga.com/
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

Barthezz2 írta:
pll írta:
Minden más egy, van fent egy facebook/twitter kliens, az egész nap szépen frissülget magától is(mármint hogy maga indítja a kapcsolatot), az időjárás meg manuálisan sem..
próbáltad már az "időjárás automatikus frissítése" opciót "csak szabad kapcsolatokon" -ra állítani? merthogy elvileg ez a szabad kapcsolat jelenti a wifi-t.
Barthezz2
2. szint
2. szint
Kapcsolat:

bladehu2 írta: próbáltad már az "időjárás automatikus frissítése" opciót "csak szabad kapcsolatokon" -ra állítani? merthogy elvileg ez a szabad kapcsolat jelenti a wifi-t.
Igen, azon van.
golan7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
Has thanked: 141 times
Been thanked: 138 times

Hozzászólás Szerző: golan7 »

fonix232 írta:Nos, elkészült a program első béta verziója. Sikeresen konvertálja a fileokat RLE-be (ugye .rle kiterjesztése kell hogy legyen? Nem volt időm megnézni), 8 bites adatokkal, és almappaszerkezetet is figyelembe véve.

Csomag a png2skin.exe-vel:

Kód: Egész kijelölése

http://www.mediafire.com/?tnkxinmm5oj
Jelenlegi bugok:
- A képernyőn a futtatás folyamán a png2skin.exe felugró ablakai jelennek meg. Ezzek sajnos nem tudok mit kezdeni (jelenleg), ha esetleg valaki meggyőzi az SPB-s srácokat hogy adják ki a forráskódot akkor talán esetleg...
Fel tudnád tenni még egyszer valahova, mert innen nem lehet letölteni!
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
fonix232
5. szint
5. szint
Készüléktípus: ZTE Blade
Has thanked: 2 times
Been thanked: 44 times

Hozzászólás Szerző: fonix232 »

golan7 írta:
Fel tudnád tenni még egyszer valahova, mert innen nem lehet letölteni!
http://www.mediafire.com/?o2tkodkhzzg

Elnézést érte, valahogy törlődött (mellesleg minden régebbi fileom törlődött onnan -.-")
  • ZTE Blade - CyanogenMod 7
  • Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
  • Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
Válasz küldése

Vissza: “Rendszerprogramok”