SPB Mobile Shell (symbian)
- Barthezz2
- 2. szint
- Készüléktípus: 5530 XM White-Blue
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
- Kapcsolat:
Re: SPB Mobile Shell (symbian)
Nekem az időjárással az a történet jelenleg, hogy mikor feltettem a 3.5-öt, akkor semmi gond nem volt, aztán pár nap után egyszer csak úgy döntött, hogy megmakacsolja magát, és nem frissít azóta se, ha napi 300x próbálom akkor se. DE! Mivel nincs mobilnet előfizum, így wifin szoktam frissíteni, amivel ugye most nem megy, viszont van egy külön mobilnetem, és ha annak a sim-ét teszem a telefonba, és úgy megyek fel netre akkor egyből frissít. Saját kártyám visszarakva, wifin netezve továbbra sem.. nagyon nem értem ezt..
"Szerintem akkora esélyed van... minthogy a Hubble űrteleszkóppal felfedezik, hogy minden fekete lyuk közepén egy kis ember áll zseblámpával, és a biztosítékot keresi." by Sheldon <> http://instantbazinga.com/
- BlackOps
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
- Nem: Férfi
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 42 times
Más megy a WLAN-on? Ha nem akkor töröld HP-t, és vedd fel újra. Hátha...Barthezz2 írta:Nekem az időjárással az a történet jelenleg, hogy mikor feltettem a 3.5-öt, akkor semmi gond nem volt, aztán pár nap után egyszer csak úgy döntött, hogy megmakacsolja magát, és nem frissít azóta se, ha napi 300x próbálom akkor se. DE! Mivel nincs mobilnet előfizum, így wifin szoktam frissíteni, amivel ugye most nem megy, viszont van egy külön mobilnetem, és ha annak a sim-ét teszem a telefonba, és úgy megyek fel netre akkor egyből frissít. Saját kártyám visszarakva, wifin netezve továbbra sem.. nagyon nem értem ezt..
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5230
Hello!Ez eddig megvan: Hogyan kell skineket rátenni?
MÁSOD BE A DAT FÁJLOKAT a ...\Others\SPBshell könyvtárába (ha nem találod hozd létre) !
De hogy változtatom meg?
MÁSOD BE A DAT FÁJLOKAT a ...\Others\SPBshell könyvtárába (ha nem találod hozd létre) !
De hogy változtatom meg?
- fonix232
- 5. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 44 times
Letöltöd a skint. Bemásolod. A programot újraindítod. Ennyi.Schizoka írta:Hello!Ez eddig megvan: Hogyan kell skineket rátenni?
De hogy változtatom meg?
- ZTE Blade - CyanogenMod 7
- Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
- Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5230
Köszi!fonix232 írta:Letöltöd a skint. Bemásolod. A programot újraindítod. Ennyi.Schizoka írta:Hello!Ez eddig megvan: Hogyan kell skineket rátenni?
De hogy változtatom meg?
- Barthezz2
- 2. szint
- Kapcsolat:
Minden más egy, van fent egy facebook/twitter kliens, az egész nap szépen frissülget magától is(mármint hogy maga indítja a kapcsolatot), az időjárás meg manuálisan sem..pll írta:Más megy a WLAN-on? Ha nem akkor töröld HP-t, és vedd fel újra. Hátha...Barthezz2 írta:Nekem az időjárással az a történet jelenleg, hogy mikor feltettem a 3.5-öt, akkor semmi gond nem volt, aztán pár nap után egyszer csak úgy döntött, hogy megmakacsolja magát, és nem frissít azóta se, ha napi 300x próbálom akkor se. DE! Mivel nincs mobilnet előfizum, így wifin szoktam frissíteni, amivel ugye most nem megy, viszont van egy külön mobilnetem, és ha annak a sim-ét teszem a telefonba, és úgy megyek fel netre akkor egyből frissít. Saját kártyám visszarakva, wifin netezve továbbra sem.. nagyon nem értem ezt..
"Szerintem akkora esélyed van... minthogy a Hubble űrteleszkóppal felfedezik, hogy minden fekete lyuk közepén egy kis ember áll zseblámpával, és a biztosítékot keresi." by Sheldon <> http://instantbazinga.com/
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
próbáltad már az "időjárás automatikus frissítése" opciót "csak szabad kapcsolatokon" -ra állítani? merthogy elvileg ez a szabad kapcsolat jelenti a wifi-t.Barthezz2 írta:Minden más egy, van fent egy facebook/twitter kliens, az egész nap szépen frissülget magától is(mármint hogy maga indítja a kapcsolatot), az időjárás meg manuálisan sem..pll írta:Más megy a WLAN-on? Ha nem akkor töröld HP-t, és vedd fel újra. Hátha...Barthezz2 írta:Nekem az időjárással az a történet jelenleg, hogy mikor feltettem a 3.5-öt, akkor semmi gond nem volt, aztán pár nap után egyszer csak úgy döntött, hogy megmakacsolja magát, és nem frissít azóta se, ha napi 300x próbálom akkor se. DE! Mivel nincs mobilnet előfizum, így wifin szoktam frissíteni, amivel ugye most nem megy, viszont van egy külön mobilnetem, és ha annak a sim-ét teszem a telefonba, és úgy megyek fel netre akkor egyből frissít. Saját kártyám visszarakva, wifin netezve továbbra sem.. nagyon nem értem ezt..
- Barthezz2
- 2. szint
- Kapcsolat:
Igen, azon van.bladehu2 írta: próbáltad már az "időjárás automatikus frissítése" opciót "csak szabad kapcsolatokon" -ra állítani? merthogy elvileg ez a szabad kapcsolat jelenti a wifi-t.
- golan7
- 3. szint
- Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
- Has thanked: 141 times
- Been thanked: 138 times
Fel tudnád tenni még egyszer valahova, mert innen nem lehet letölteni!fonix232 írta:Nos, elkészült a program első béta verziója. Sikeresen konvertálja a fileokat RLE-be (ugye .rle kiterjesztése kell hogy legyen? Nem volt időm megnézni), 8 bites adatokkal, és almappaszerkezetet is figyelembe véve.
Csomag a png2skin.exe-vel:
Jelenlegi bugok:Kód: Egész kijelölése
http://www.mediafire.com/?tnkxinmm5oj
- A képernyőn a futtatás folyamán a png2skin.exe felugró ablakai jelennek meg. Ezzek sajnos nem tudok mit kezdeni (jelenleg), ha esetleg valaki meggyőzi az SPB-s srácokat hogy adják ki a forráskódot akkor talán esetleg...
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
- fonix232
- 5. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 44 times
http://www.mediafire.com/?o2tkodkhzzggolan7 írta:
Fel tudnád tenni még egyszer valahova, mert innen nem lehet letölteni!
Elnézést érte, valahogy törlődött (mellesleg minden régebbi fileom törlődött onnan -.-")
- ZTE Blade - CyanogenMod 7
- Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
- Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod