Az a gondom hogy hosszas keresés után végre találtam egy verzióját a smartmovienak ami megy is a baj csak az h nem teljes :S nokia 5530om van és kéne hozzá egy licencsz vagy egy kódgeneráló program. Tudnátok segíteni? jó lenne

A többi miért nem működik? Mit ír ki telepítésnél?szasza91 írta:Sziasztok!
Az a gondom hogy hosszas keresés után végre találtam egy verzióját a smartmovienak ami megy is a baj csak az h nem teljes :S nokia 5530om van és kéne hozzá egy licencsz vagy egy kódgeneráló program. Tudnátok segíteni? jó lenne
Szia!blithe írta:Sziasztok!
A következővel akadtam el:
ha bluetoothon küldök át filmet, azt hogy tudom a smartmovie-val lejátszani?
A beérkezett üzenetekből nem tudok kimásolni.
A smartmovie-ban be van állítva mind a c, mind pedig az e meghajtó keresési útnak, mégsem látszik a film.
A videó a smartmovie converterrel lett átkonvertálva.
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv.
Kétikonos verziót tegyél fel. Az egyik ikon Smartmovie lesz a másik meg SM-Trial. Ha az történne, hogy nem játszik le filmet egy idő után és kilép, akkor elindítod az SM-Trial-t meg benne 1-2 másodpercre egy filmet, kilépsz, és már jó is lesz a másik ikonnal a progi, újab 4-5 napig. Lényeg hogy ha kilép ezt meg kell ismételni, és megjavul.chking írta:Sziasztok!
Én sikeresen felraktam a smartmoviet és négy napig ment is de utánna ha elindítottam valami videót kilépett a programbol. Párszor ujratettem de úgy sem ment aztán letöltöttem a legujjabb verzióját és azzal sem megy. Mit csináljak?
Nem engedte felrakni szal hard resetel megoldottam mert a végéra szinte az összes progit bezárta. Kb 1 hétig jóvolt de most megint nem jó. Ha nem engedi felrakni mit csináljak?MattRex írta:Kétikonos verziót tegyél fel. Az egyik ikon Smartmovie lesz a másik meg SM-Trial. Ha az történne, hogy nem játszik le filmet egy idő után és kilép, akkor elindítod az SM-Trial-t meg benne 1-2 másodpercre egy filmet, kilépsz, és már jó is lesz a másik ikonnal a progi, újab 4-5 napig. Lényeg hogy ha kilép ezt meg kell ismételni, és megjavul.chking írta:Sziasztok!
Én sikeresen felraktam a smartmoviet és négy napig ment is de utánna ha elindítottam valami videót kilépett a programbol. Párszor ujratettem de úgy sem ment aztán letöltöttem a legujjabb verzióját és azzal sem megy. Mit csináljak?
Itt a progi: Smartmovie 2 ikonos
Szia!Volcy írta:Sziasztok!
Tud valaki mutatni konkrétan egy olyan avi lejátszót, ami működik 5230-on? Amivel nem kell csinálni semmit, csak feltelepítem és már működök is.![]()
Köszi,
Volcy
Köszönöm szépen! A letöltések közt, amit találtam, annál a nod32 vírust jelzett... De kerestem máshol és az működik!Damir írta:Szia!Volcy írta:Sziasztok!
Tud valaki mutatni konkrétan egy olyan avi lejátszót, ami működik 5230-on? Amivel nem kell csinálni semmit, csak feltelepítem és már működök is.![]()
Köszi,
Volcy
Nincs normálisan működő. MP4-be kell konvertálni, azt szépen lejátsza a telefon. FormatFactory egy jó program erre, letöltések között megtalálod.