Smartmovie
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Smartmovie
Nos a smartmovie már csak ilyen, nekem is fent van van 50 féle verzió telepítője.Próbálgass amúgy ajánlom a loader-es verziókat.
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S 8GB + 16GB SD
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 89 times
Nos én ezt használom: http://nokiaprogramok.hu/modules/letolt ... p?id=26782Basslovers írta:Smartmovie-t akartam felrakni, de nem sikerült. Egyetlen egy verziót sikerült feltenni, mégpedig a nem Touch-os verziót (SmartMovie v4.01.S60v3).
SmartMovie_v4.15_build_2010_07_04
"a szükséges alkalmazás hozzáférés nincs megadva" hibaüzenettel lép ki. Újraszignóztam ezerszer. Semmi. (A biztonsági file-ok a kínai OPDA-ról vannak.) Mi lehet a hiba?
SmartMovie.v4.15.S60v3.S60v5
"Lejárt tanúsítvány" visszaállítom, egy évvel, újra előjön. Még egy évvel. Akkor már "Tanúsítvány még nem érvényes, lejárt vagy a telefon
dátum beállítása lehet hibás" hibaüzenet. Je. Fél évvel előrébb. "Tanúsítvány még nem érvényes, lejárt vagy a telefon
dátum beállítása lehet hibás". Negyed évvel előrébb. "Lejárt tanúsítvány" Megint vissza pár hónapot...stb. Ez így megy sokáig, de akkor sem sikerül találnom egy olyan időpontot, ami már jó, de még nem járt le. Mi a teendő ilyenkor?
SmartMovie[1].v4.10-GANGCLUB
Feltelepül, nem lehet megnyitni.
Még más programokat is kipróbáltam, de hasonló hibákkal meghiúsult a használatuk. Tudtok mondani valamit a hibák orvoslására? Vagy egy tuti működő programról linket adni?
Mindent egy N97 Mini-n próbáltam, mely nem hackelt, eredeti fw van rajta(11.0.045), OPDA-ról lekért biztonsági fájlokkal szingóztam (amivel eddig enm volt probléma).
Légyszi segítsetek, mert megőrülök már.
Ebbe van 2 file, egyik a progi , másik a crack. Ha a telepítéskor lejárt tanúsítványt ír akkor szignózni kell opda oldalról igényelt saját imei-re kiállított fileokkal.
Namármost annyi a buktató, hogy kb telepítés után olyan 3-4 óra filmlejátszás után a progi egyszer csak kilép és nem hajlandó többet filmet lejátszani ha újra elindítod.
Ekkor uninstallálni kell és most jön a trükk, mert felinstallálod a progit crack nélkül, majd elindítod. Elkezdesz lejátszani rajta 1 filmet/videót/stb, néhány másodpercig hagyod hogy lejátssza, majd kilépsz. Utána felinstallálod a crack-et is,
és újra tudod használni 3-4 óra lejátszási ideig, és igy tovább addig ismételni amig használni akarod vagy nem tallász jobbat. Én igy használom régóta.
Samsung GT-I9000 Galaxy S ([IMM76I] ICS F4k MOD v4.0.4 r3 Deodex [AOSP][4.0.4] Multilanguage, [Kernel][ICS] Devil3_1.4.1 (Voodoo Snd v10 + OC/UV + BLN))
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 620 + Nokia E7
- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 2 times
Köszi! Megpróbálom.MattRex írta:Nos én ezt használom: http://nokiaprogramok.hu/modules/letolt ... p?id=26782
Ebbe van 2 file, egyik a progi , másik a crack. Ha a telepítéskor lejárt tanúsítványt ír akkor szignózni kell opda oldalról igényelt saját imei-re kiállított fileokkal.
Namármost annyi a buktató, hogy kb telepítés után olyan 3-4 óra filmlejátszás után a progi egyszer csak kilép és nem hajlandó többet filmet lejátszani ha újra elindítod.
Ekkor uninstallálni kell és most jön a trükk, mert felinstallálod a progit crack nélkül, majd elindítod. Elkezdesz lejátszani rajta 1 filmet/videót/stb, néhány másodpercig hagyod hogy lejátssza, majd kilépsz. Utána felinstallálod a crack-et is,
és újra tudod használni 3-4 óra lejátszási ideig, és igy tovább addig ismételni amig használni akarod vagy nem tallász jobbat. Én igy használom régóta.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 620 + Nokia E7
- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 2 times
Megpróbáltam, szignózni kéne, de mivel *.sisx, ezért SisSigner-el nem tudom. Ötlet?
Szerk.: Fáradt és hülye vagyok. Már tárgytalan.
Szerk.: Fáradt és hülye vagyok. Már tárgytalan.
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia x6
Hali!
Ma vettem egy nokia x6 mobilt rendszere Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5 és erre keresnék én egy avi lejátszo progit mert már probáltam egy csomot vagy legtöbet fel se tette amit meg feltett azal nem birtam lejátszani avi filmet... vki tudna nekem ebbe segiteni? elörre is köszönöm!még nem sürün volt nokiám és nem nagyon vágom a dolgokat
Ma vettem egy nokia x6 mobilt rendszere Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5 és erre keresnék én egy avi lejátszo progit mert már probáltam egy csomot vagy legtöbet fel se tette amit meg feltett azal nem birtam lejátszani avi filmet... vki tudna nekem ebbe segiteni? elörre is köszönöm!még nem sürün volt nokiám és nem nagyon vágom a dolgokat
- SYMLY
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Omnia 2 Gt-I8000
felejtsd el az avi-t v5 ön, nincs rá normális mind akad. konvertálj mp4 be van leírás az oldalonbzsoltx6 írta:Hali!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N95
Feltettem a 4.15-ös verziót,konvertáltam egy angol nyelvű filmet (avi) és felíratot (srt).Minden simán megy,de nincs felírat!!
Mi lehet a probléma?
Köszi
Mi lehet a probléma?
Köszi
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Miért nem égeted bele a filmbe a feliratot? Így nem lenne problémád ebből.duransaint írta:Feltettem a 4.15-ös verziót,konvertáltam egy angol nyelvű filmet (avi) és felíratot (srt).Minden simán megy,de nincs felírat!!
Mi lehet a probléma?
Köszi
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N95
Sok idő...
Az előző verzióknál (3.**) nem volt ilyen problémám.Most bármit csinálok,semmi!!
Az előző verzióknál (3.**) nem volt ilyen problémám.Most bármit csinálok,semmi!!