Smartmovie

Csak a Symbian video kezelő programokkal kapcsolatos témák
ki90000111
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Smartmovie

Hozzászólás Szerző: ki90000111 »

Nos a smartmovie már csak ilyen, nekem is fent van van 50 féle verzió telepítője.Próbálgass amúgy ajánlom a loader-es verziókat.
MattRex
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S 8GB + 16GB SD
Has thanked: 6 times
Been thanked: 89 times

Hozzászólás Szerző: MattRex »

Basslovers írta:Smartmovie-t akartam felrakni, de nem sikerült. Egyetlen egy verziót sikerült feltenni, mégpedig a nem Touch-os verziót (SmartMovie v4.01.S60v3).

SmartMovie_v4.15_build_2010_07_04
"a szükséges alkalmazás hozzáférés nincs megadva" hibaüzenettel lép ki. Újraszignóztam ezerszer. Semmi. (A biztonsági file-ok a kínai OPDA-ról vannak.) Mi lehet a hiba?

SmartMovie.v4.15.S60v3.S60v5
"Lejárt tanúsítvány" visszaállítom, egy évvel, újra előjön. Még egy évvel. Akkor már "Tanúsítvány még nem érvényes, lejárt vagy a telefon
dátum beállítása lehet hibás" hibaüzenet. Je. Fél évvel előrébb. "Tanúsítvány még nem érvényes, lejárt vagy a telefon
dátum beállítása lehet hibás". Negyed évvel előrébb. "Lejárt tanúsítvány" Megint vissza pár hónapot...stb. Ez így megy sokáig, de akkor sem sikerül találnom egy olyan időpontot, ami már jó, de még nem járt le. Mi a teendő ilyenkor?

SmartMovie[1].v4.10-GANGCLUB
Feltelepül, nem lehet megnyitni.

Még más programokat is kipróbáltam, de hasonló hibákkal meghiúsult a használatuk. Tudtok mondani valamit a hibák orvoslására? Vagy egy tuti működő programról linket adni?

Mindent egy N97 Mini-n próbáltam, mely nem hackelt, eredeti fw van rajta(11.0.045), OPDA-ról lekért biztonsági fájlokkal szingóztam (amivel eddig enm volt probléma).

Légyszi segítsetek, mert megőrülök már.
Nos én ezt használom: http://nokiaprogramok.hu/modules/letolt ... p?id=26782
Ebbe van 2 file, egyik a progi , másik a crack. Ha a telepítéskor lejárt tanúsítványt ír akkor szignózni kell opda oldalról igényelt saját imei-re kiállított fileokkal.
Namármost annyi a buktató, hogy kb telepítés után olyan 3-4 óra filmlejátszás után a progi egyszer csak kilép és nem hajlandó többet filmet lejátszani ha újra elindítod.
Ekkor uninstallálni kell és most jön a trükk, mert felinstallálod a progit crack nélkül, majd elindítod. Elkezdesz lejátszani rajta 1 filmet/videót/stb, néhány másodpercig hagyod hogy lejátssza, majd kilépsz. Utána felinstallálod a crack-et is,
és újra tudod használni 3-4 óra lejátszási ideig, és igy tovább addig ismételni amig használni akarod vagy nem tallász jobbat. Én igy használom régóta.
Samsung GT-I9000 Galaxy S ([IMM76I] ICS F4k MOD v4.0.4 r3 Deodex [AOSP][4.0.4] Multilanguage, [Kernel][ICS] Devil3_1.4.1 (Voodoo Snd v10 + OC/UV + BLN))
Basslovers
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 620 + Nokia E7
Has thanked: 22 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: Basslovers »

MattRex írta:Nos én ezt használom: http://nokiaprogramok.hu/modules/letolt ... p?id=26782
Ebbe van 2 file, egyik a progi , másik a crack. Ha a telepítéskor lejárt tanúsítványt ír akkor szignózni kell opda oldalról igényelt saját imei-re kiállított fileokkal.
Namármost annyi a buktató, hogy kb telepítés után olyan 3-4 óra filmlejátszás után a progi egyszer csak kilép és nem hajlandó többet filmet lejátszani ha újra elindítod.
Ekkor uninstallálni kell és most jön a trükk, mert felinstallálod a progit crack nélkül, majd elindítod. Elkezdesz lejátszani rajta 1 filmet/videót/stb, néhány másodpercig hagyod hogy lejátssza, majd kilépsz. Utána felinstallálod a crack-et is,
és újra tudod használni 3-4 óra lejátszási ideig, és igy tovább addig ismételni amig használni akarod vagy nem tallász jobbat. Én igy használom régóta.
Köszi! Megpróbálom.
Basslovers
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 620 + Nokia E7
Has thanked: 22 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: Basslovers »

Megpróbáltam, szignózni kéne, de mivel *.sisx, ezért SisSigner-el nem tudom. Ötlet?

Szerk.: Fáradt és hülye vagyok. Már tárgytalan.
bzsoltx6
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia x6

Hozzászólás Szerző: bzsoltx6 »

Hali!
Ma vettem egy nokia x6 mobilt rendszere Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5 és erre keresnék én egy avi lejátszo progit mert már probáltam egy csomot vagy legtöbet fel se tette amit meg feltett azal nem birtam lejátszani avi filmet... vki tudna nekem ebbe segiteni? elörre is köszönöm!még nem sürün volt nokiám és nem nagyon vágom a dolgokat
SYMLY
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Omnia 2 Gt-I8000

Hozzászólás Szerző: SYMLY »

bzsoltx6 írta:Hali!
Ma vettem egy nokia x6 mobilt rendszere Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5 és erre keresnék én egy avi lejátszo progit mert már probáltam egy csomot vagy legtöbet fel se tette amit meg feltett azal nem birtam lejátszani avi filmet... vki tudna nekem ebbe segiteni? elörre is köszönöm!még nem sürün volt nokiám és nem nagyon vágom a dolgokat
felejtsd el az avi-t v5 ön, nincs rá normális mind akad. konvertálj mp4 be van leírás az oldalon
bzsoltx6
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia x6

Hozzászólás Szerző: bzsoltx6 »

okés köszi szépen akor megprobálom ugy
duransaint
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N95

Hozzászólás Szerző: duransaint »

Feltettem a 4.15-ös verziót,konvertáltam egy angol nyelvű filmet (avi) és felíratot (srt).Minden simán megy,de nincs felírat!!
Mi lehet a probléma?
Köszi
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

duransaint írta:Feltettem a 4.15-ös verziót,konvertáltam egy angol nyelvű filmet (avi) és felíratot (srt).Minden simán megy,de nincs felírat!!
Mi lehet a probléma?
Köszi
Miért nem égeted bele a filmbe a feliratot? Így nem lenne problémád ebből.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
duransaint
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N95

Hozzászólás Szerző: duransaint »

Sok idő...
Az előző verzióknál (3.**) nem volt ilyen problémám.Most bármit csinálok,semmi!!
Válasz küldése

Vissza: “Videokezelő programok”