Real player
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E51
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Re: Real player
sziasztok
ugye ha megnyitom a böngészöböl nokiae51en a youtubot, akkor kidob a realplayerre, viszont ott már a wifit nem lehet kiválasztani:( automatikusan a netre szaladna fel:S streaming beállitásoknál találtam egyedül olyat ahol kilehet választani a hálozatot, ott ki is választottam azt a wifit ami bejön ahol vagyok, de utána megint csak a netre kuszik fel:( megoldás erre van? vagy marad a youtube pogi simán:( amit utálok:D
ugye ha megnyitom a böngészöböl nokiae51en a youtubot, akkor kidob a realplayerre, viszont ott már a wifit nem lehet kiválasztani:( automatikusan a netre szaladna fel:S streaming beállitásoknál találtam egyedül olyat ahol kilehet választani a hálozatot, ott ki is választottam azt a wifit ami bejön ahol vagyok, de utána megint csak a netre kuszik fel:( megoldás erre van? vagy marad a youtube pogi simán:( amit utálok:D
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 3250
- Has thanked: 0
SZiaztok nekem van egy nokia9210 esem nem játsza le real player a 3gp-t. Milyen formátumot játszik le és milyen konverterel
lehet át konvertálni.elöre is köszönöm a seitségeteket.GYula.
lehet át konvertálni.elöre is köszönöm a seitségeteket.GYula.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Szerintem olyan a videó hogy a kép kódekjét nem támogatja a lejátszó de a hangot igen. Ezért csak a hangot játssza le.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- nse
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Samsung SonyEricsson
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
Sziasztok!
Nokia N97, va rajta real player, de a Streaming menüpont nem található meg benne. Bezzeg a beállításokban ott van, akkor hogy is van ez.
Pl.: ozonenetwork, ha ezt akarom nézni akkor kéne a streaming a real-ban.
Nokia N97, va rajta real player, de a Streaming menüpont nem található meg benne. Bezzeg a beállításokban ott van, akkor hogy is van ez.
Pl.: ozonenetwork, ha ezt akarom nézni akkor kéne a streaming a real-ban.
-
- Újonc
- Has thanked: 0
Felirat miért tűnt el a beépített lejátszóban hard reset után? Lehetett a telómon valami frissebb patch vagy codec, ami lejátszotta hard reset előtt? Úgy tudom Annában már eleve benne van a subtitle támogatás.