Az elöző telefonom N80 son volt fent a progi és azzal hibátlan módon tudtam hallgatni a netes rádiót. Egyszer sem lépett ki.MrAngelo írta:Igen, az eredeti verzióval lehet rádiót is hallgatni. A feltörtek ha csatlakoznak a netre, egyből lebuknak.chipi írta:Sziasztok!
Tudnátok mondani olyan verziót amit N95 re feltudok úgy tenni, hogy netes rádiót is tudjak hallgatni vele és nem kér állandóan kódot, meg hozzáférés megtagadva hibaüzenet jelenik meg.
Pl ennél a verziónál: LCG jukebox V.2.42_signed.rar
Köszi előre is!
LCG Jukebox
-
- Újonc
- Készüléktípus: N80
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Re: LCG Jukebox
- Rating: 2.63%
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
-
- Újonc
Ezt tettem fel: LCG jukebox v2.12.Os9.1.sisMrAngelo írta:Hmmm... Érdekes. Akkor nem tudom miért lehet. Ugyanazt a verziót próbáltad?
Bármit elfogad kódnak. És ezzel ment anno hibátlanul és most is megy hibátlan módon.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: e71 + gs3
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 3 times
heló, én azt ajánlom, hogy töltsd le a legújabb 2.72-es verziót az lcg oldaláról, és a 2.72 -es tört 2 ikonos verziót.
-tedd rá mindkét installt a telóra, és használd őket felváltva... EZ A LEGJOBB!!!
(nálam ha lejár a másfél óra próbaidő, beírom a kódomat, és használom tovább ...viszont ilyenkor nem szabad kilépni, mert a következő indításnál ellenőrizné a licenszet- tehát ki kell lőni a process-t pl:Jbak-taskman-nal...de ha véletlenül mégis kilépnél, akkor felül kell telepíteni a tört verziót, majd használni azt, amíg megy ...(nálam pár inditas utan azt csinálja, hogy amikor rámegyek a mappa lejátszására-egyből kilép) ....-ezután ujra fel szoktam tenni a shareware verziót, és így tovább...
- mindkét verziónál müxik a netrádió
-tedd rá mindkét installt a telóra, és használd őket felváltva... EZ A LEGJOBB!!!
(nálam ha lejár a másfél óra próbaidő, beírom a kódomat, és használom tovább ...viszont ilyenkor nem szabad kilépni, mert a következő indításnál ellenőrizné a licenszet- tehát ki kell lőni a process-t pl:Jbak-taskman-nal...de ha véletlenül mégis kilépnél, akkor felül kell telepíteni a tört verziót, majd használni azt, amíg megy ...(nálam pár inditas utan azt csinálja, hogy amikor rámegyek a mappa lejátszására-egyből kilép) ....-ezután ujra fel szoktam tenni a shareware verziót, és így tovább...
Mindent a szemnek!
-
- Újonc
Egy jó módszer arra, hogy gyorsan megutáljam a progithuppe írta:heló, én azt ajánlom, hogy töltsd le a legújabb 2.72-es verziót az lcg oldaláról, és a 2.72 -es tört 2 ikonos verziót.
Mindig telepítgetni nem lenne a végén erőm már rá.
Jbak-taskman -t meg nem tudom feltenni mert várom, hogy elkészüljön a signozásomhoz a fájljaim.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E52
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy mikor internetrádiót akarok hallgatni (bármelyik verziónál mert kb 10et kipróbáltam) mindig kiírja hogy unauthorized access.
Légyszives segítsetek, köszi.
Az lenne a problémám, hogy mikor internetrádiót akarok hallgatni (bármelyik verziónál mert kb 10et kipróbáltam) mindig kiírja hogy unauthorized access.
Légyszives segítsetek, köszi.
-
- Újonc
2.45-töl kelene nekem müködő verzió mert ezek müködnek csak a headset hangerőszabályzójával (Fixed remote control).Kering egy verzió a neten: LCG Jukebox v.2.70_MTOi. Ezt próbálta valaki? Van egy másik verzió a nokiaprogramok.hu-n. A :LCG_Jukebox_v2.50_S60v3_S60v5.zip ezt sikerült valakinek hosszabb távon működésre bírnia?
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800
Hali!
Próbálkozom valami értelmes lejártszót (aminél lehet listát készíteni) feltenni 5800-ra, de eddig nem találtam olyan programot ami felment volna.
Ez a LCG szimpatikus ezzel próbálkoztam a legtöbbet, de mindíg tanusítvány lejárt üzenett kapok, még ha vissza állítom az időt (újra is indítottam a készüléket) de sehogy sem jó.
Mit tegyek, vagy tudtok-e más programot ajánlani?
Próbálkozom valami értelmes lejártszót (aminél lehet listát készíteni) feltenni 5800-ra, de eddig nem találtam olyan programot ami felment volna.
Ez a LCG szimpatikus ezzel próbálkoztam a legtöbbet, de mindíg tanusítvány lejárt üzenett kapok, még ha vissza állítom az időt (újra is indítottam a készüléket) de sehogy sem jó.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
PowerMp3-mal is lehet lejátszási listát készíteni. Vagy akár mappát lejátszani.Laic írta:Hali!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
- Készüléktípus: E71
Üdv!!
Próbálom youtube-on fellelhető videó segítségével teljessé tenni a jukeboxot sorcerer segítségével, minden szépen megy lépésről lépésre, de a végén amikor a sorcererben a fuzzy searchben szépen leszűkítjük 2 értékre a találatokat, majd reggelve a progit, azt kell tenni hogy a két értéket átírni (enter value-nál) "-2" (mínusz 2-re), de a drága e71esem a számokon meg a "+" és "," karakteren kívűl mást nem hajlandó írni. Így hogy a francba írjak oda "-2"-őt??? Valaki tudott már ezzel kezdeni valamit? Mert ezután kész lenne az egész és zsír full lenne a progi. Majd megveszek már hogy a videóba hipp hopp ott a mínisz jel
HELP PLS!!!
Köszi
Próbálom youtube-on fellelhető videó segítségével teljessé tenni a jukeboxot sorcerer segítségével, minden szépen megy lépésről lépésre, de a végén amikor a sorcererben a fuzzy searchben szépen leszűkítjük 2 értékre a találatokat, majd reggelve a progit, azt kell tenni hogy a két értéket átírni (enter value-nál) "-2" (mínusz 2-re), de a drága e71esem a számokon meg a "+" és "," karakteren kívűl mást nem hajlandó írni. Így hogy a francba írjak oda "-2"-őt??? Valaki tudott már ezzel kezdeni valamit? Mert ezután kész lenne az egész és zsír full lenne a progi. Majd megveszek már hogy a videóba hipp hopp ott a mínisz jel
HELP PLS!!!
Köszi