LCG Jukebox

Csak a Symbian audio kezelő programokkal kapcsolatos témák
chipi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N80
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Re: LCG Jukebox

Hozzászólás Szerző: chipi »

MrAngelo írta:
chipi írta:Sziasztok!

Tudnátok mondani olyan verziót amit N95 re feltudok úgy tenni, hogy netes rádiót is tudjak hallgatni vele és nem kér állandóan kódot, meg hozzáférés megtagadva hibaüzenet jelenik meg.
Pl ennél a verziónál: LCG jukebox V.2.42_signed.rar

Köszi előre is!
Igen, az eredeti verzióval lehet rádiót is hallgatni. ;) A feltörtek ha csatlakoznak a netre, egyből lebuknak.
Az elöző telefonom N80 son volt fent a progi és azzal hibátlan módon tudtam hallgatni a netes rádiót. Egyszer sem lépett ki.
These users thanked the author chipi for the post:
mumus2 (2011-05-22 vas. 19:03:10)
Rating: 2.63%
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

Hmmm... :hmm2: Érdekes. Akkor nem tudom miért lehet. Ugyanazt a verziót próbáltad?
chipi
Újonc
Újonc

MrAngelo írta:Hmmm... :hmm2: Érdekes. Akkor nem tudom miért lehet. Ugyanazt a verziót próbáltad?
Ezt tettem fel: LCG jukebox v2.12.Os9.1.sis
Bármit elfogad kódnak. És ezzel ment anno hibátlanul és most is megy hibátlan módon. :)
huppe
1. szint
1. szint
Készüléktípus: e71 + gs3
Has thanked: 8 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: huppe »

heló, én azt ajánlom, hogy töltsd le a legújabb 2.72-es verziót az lcg oldaláról, és a 2.72 -es tört 2 ikonos verziót.

-tedd rá mindkét installt a telóra, és használd őket felváltva... :D EZ A LEGJOBB!!!

(nálam ha lejár a másfél óra próbaidő, beírom a kódomat, és használom tovább ...viszont ilyenkor nem szabad kilépni, mert a következő indításnál ellenőrizné a licenszet- tehát ki kell lőni a process-t pl:Jbak-taskman-nal...de ha véletlenül mégis kilépnél, akkor felül kell telepíteni a tört verziót, majd használni azt, amíg megy ...(nálam pár inditas utan azt csinálja, hogy amikor rámegyek a mappa lejátszására-egyből kilép) ....-ezután ujra fel szoktam tenni a shareware verziót, és így tovább... :D :D :D

- mindkét verziónál müxik a netrádió
Mindent a szemnek!
chipi
Újonc
Újonc

huppe írta:heló, én azt ajánlom, hogy töltsd le a legújabb 2.72-es verziót az lcg oldaláról, és a 2.72 -es tört 2 ikonos verziót.

-tedd rá mindkét installt a telóra, és használd őket felváltva... :D EZ A LEGJOBB!!!

(nálam ha lejár a másfél óra próbaidő, beírom a kódomat, és használom tovább ...viszont ilyenkor nem szabad kilépni, mert a következő indításnál ellenőrizné a licenszet- tehát ki kell lőni a process-t pl:Jbak-taskman-nal...de ha véletlenül mégis kilépnél, akkor felül kell telepíteni a tört verziót, majd használni azt, amíg megy ...(nálam pár inditas utan azt csinálja, hogy amikor rámegyek a mappa lejátszására-egyből kilép) ....-ezután ujra fel szoktam tenni a shareware verziót, és így tovább... :D :D :D

- mindkét verziónál müxik a netrádió
Egy jó módszer arra, hogy gyorsan megutáljam a progit :D
Mindig telepítgetni nem lenne a végén erőm már rá.
Jbak-taskman -t meg nem tudom feltenni mert várom, hogy elkészüljön a signozásomhoz a fájljaim. :)
Huyugu
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E52
Has thanked: 9 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Huyugu »

Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy mikor internetrádiót akarok hallgatni (bármelyik verziónál mert kb 10et kipróbáltam) mindig kiírja hogy unauthorized access.
Légyszives segítsetek, köszi.
Thomas2
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Thomas2 »

2.45-töl kelene nekem müködő verzió mert ezek müködnek csak a headset hangerőszabályzójával (Fixed remote control).Kering egy verzió a neten: LCG Jukebox v.2.70_MTOi. Ezt próbálta valaki? Van egy másik verzió a nokiaprogramok.hu-n. A :LCG_Jukebox_v2.50_S60v3_S60v5.zip ezt sikerült valakinek hosszabb távon működésre bírnia?
Laic
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800

Hozzászólás Szerző: Laic »

Hali!
Próbálkozom valami értelmes lejártszót (aminél lehet listát készíteni) feltenni 5800-ra, de eddig nem találtam olyan programot ami felment volna.
Ez a LCG szimpatikus ezzel próbálkoztam a legtöbbet, de mindíg tanusítvány lejárt üzenett kapok, még ha vissza állítom az időt (újra is indítottam a készüléket) de sehogy sem jó.
Mit tegyek, vagy tudtok-e más programot ajánlani?
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Laic írta:Hali!
Próbálkozom valami értelmes lejártszót (aminél lehet listát készíteni) feltenni 5800-ra, de eddig nem találtam olyan programot ami felment volna.
Ez a LCG szimpatikus ezzel próbálkoztam a legtöbbet, de mindíg tanusítvány lejárt üzenett kapok, még ha vissza állítom az időt (újra is indítottam a készüléket) de sehogy sem jó.
Mit tegyek, vagy tudtok-e más programot ajánlani?
PowerMp3-mal is lehet lejátszási listát készíteni. Vagy akár mappát lejátszani.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
JuhaAasz
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E71

Hozzászólás Szerző: JuhaAasz »

Üdv!!
Próbálom youtube-on fellelhető videó segítségével teljessé tenni a jukeboxot sorcerer segítségével, minden szépen megy lépésről lépésre, de a végén amikor a sorcererben a fuzzy searchben szépen leszűkítjük 2 értékre a találatokat, majd reggelve a progit, azt kell tenni hogy a két értéket átírni (enter value-nál) "-2" (mínusz 2-re), de a drága e71esem a számokon meg a "+" és "," karakteren kívűl mást nem hajlandó írni. Így hogy a francba írjak oda "-2"-őt??? Valaki tudott már ezzel kezdeni valamit? Mert ezután kész lenne az egész és zsír full lenne a progi. Majd megveszek már hogy a videóba hipp hopp ott a mínisz jel :(
HELP PLS!!!
Köszi
Válasz küldése

Vissza: “Audio kezelők”