Töltsétek le újra, mert elbasszarintottam. véletlen a másikat tettem fel, de ma kicseréltem. Most már jó. http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=32327silvas írta:Köszönöm a 2 ikonos verzát!
Örök hálám......
LCG Jukebox
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Nem: Férfi
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Re: LCG Jukebox
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Egyikonos verzió van meg...ez a legutólsó,amit asszem ferret tett föl.
2.65.
Régebben még csodálkoztam is,hohy miért tesz föl 2 ikont a progi.
De akkor ezért?Ha az egyik ikonnal nem megy megy a másikkal?
Ott meg az nem tetszett,hogy 2 ikonos...
Lehet,hogy maradok a 2.12-nél..
2.65.
Régebben még csodálkoztam is,hohy miért tesz föl 2 ikont a progi.
De akkor ezért?Ha az egyik ikonnal nem megy megy a másikkal?
Ott meg az nem tetszett,hogy 2 ikonos...
Lehet,hogy maradok a 2.12-nél..
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Azért két ikonos, mert ha egy idő után nem megy, akkor katt a másik ikonra és utána megint menni fog.
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95
Föltettem a legutolsó verziót,amit ferret osztott meg a néppel...
Ebbe meg,ha nyelvet akarok váltani kiírja,hogy bad texs (0x3) 3
és kilép...
Nincs szerencsém ezzel a jukebox-al...
Lehet,marad a 2.12-es..
Ebbe meg,ha nyelvet akarok váltani kiírja,hogy bad texs (0x3) 3
és kilép...
Nincs szerencsém ezzel a jukebox-al...
Lehet,marad a 2.12-es..
- L-Zo
- Újonc
- Készüléktípus: n85
Sziasztok!
Ha már egyszer bugos lett a program (valszeg elqrtam, nem szedtem ki a frissítés pipát),
ki lehet valahogy szedni a telefonból? Másképp is kérdezem: mikor még működött, már akkor
gondoltam rá, hogy meg fogom venni, mert nem egy összeg, és akkor nincs szopás vele.
Így viszont félek, hogy a legális verzió sem fog működni. Valaki, aki okosabb nálam...?
Köszi
Ha már egyszer bugos lett a program (valszeg elqrtam, nem szedtem ki a frissítés pipát),
ki lehet valahogy szedni a telefonból? Másképp is kérdezem: mikor még működött, már akkor
gondoltam rá, hogy meg fogom venni, mert nem egy összeg, és akkor nincs szopás vele.
Így viszont félek, hogy a legális verzió sem fog működni. Valaki, aki okosabb nálam...?
Köszi
- bcs
- 1. szint
- Készüléktípus: I8910 HD + SGS + LG Optimus 3D
Én egy csomó itt fellelhető verziót felraktam a Samsung I8910 HD-re, de mindegyik csak egy ideig működött.L-Zo írta:Sziasztok!
Köszi
Most megvettem a hivatalost, és szépen műxik, még az utolsó "feltört" verzió testre szabott beállításait is megtartotta.
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
én csak azt nem értem hogy akinek nem kellenek az netrádiok azok miért kinlodanak vele mikor ott a power mp3 meg a tt pod százszor jobban szolnak söt szerintem a gyári is jobban szol mint ez a vacak és még nem is fogyaszt annyit mint az lcg
Samsung galaxy s7 edge
- mgTerminator
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 74 times
Re: Exit Jukebox
A titok nyitja: mindíg 2 ikonos verziót tegyetek fel, az egyik amelyik nincs regelve, a másik pedig van, és ez szokott bezáródni, tudom, nagoyn idegesítő, de ez van Na szóval, amelyiket regisztrálni kell, abba berakjátok a lejátszási listát, vagy kiválasztjátok a mappát, kiléptek, és a másikba, a regisztráltba hallgatjátok! Így is ki fog lépni persze, de akkor megint be kell rakni a regelősbe, és így tovább... jobb megoldás mint mindíg újratelepítgetni. Persze egyszerűbb lenne megvenni, de 5000-et szerintem nem ér, legalábbis nekem nem.Bazsi007 írta:Nah nálam ugyanez a gond, és hiába szedem le és teszem fel újra akkor is ezt csinálja!ma-ti82 írta:Sziasztok!
Olyan bajom van, hogy a Jukebox 2.50-ös verzioját föltelepitettem (elöször a telepitöt, majd a Cracked verziot) ahogy
az a leirásban is szerepel. A frissitést kikapcsoltam, s használtam is gyönyörüen egy egész napig
Csak aztán lejátszás közben gondolt egyet, "elfelejtette" a lejátszando könyvtárat. Onnantol fogva, amikor
hozzáadok egy zenei könyvtárat, vagy egy rádio állomást, egyszerüen bezárja az alkalmazást :s
Ötlet valakitöl?
Most gyorsan frissen kipróbáltam 4 féle verziót és mindegyikkel ezt csinálja, azonnal kilép ahogy rányomok egy állomásra!
Mi lehet a bibi?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace
hali! azt mi a bánatért kapom h alkalmazás-hozzáférés nincs megadva? szinte bármelyik jukebox verziót akarom telepíteni ezt dobja ki a teló. amelyiket szignózni kell azt persze szignózom
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Azokhoz már hackelt telefon kell.lanno írta:hali! azt mi a bánatért kapom h alkalmazás-hozzáférés nincs megadva? szinte bármelyik jukebox verziót akarom telepíteni ezt dobja ki a teló. amelyiket szignózni kell azt persze szignózom
Próbáld ki ezt a módszert ezzel a programmal.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.