Erre én is gondoltam, de ez szerzői jogi kérdéseket von maga után. Ha feltöltöd közzéteszed, stb. stb. És szerintem ezé' nem fogadják őket, szerintem folyamatosan vásárolják fel ilyen célra a zenéket, talán olcsóbban, vagy nem t'om. Bár azé' 6 milló szám, ha csak 50 centtel is számolnék az 3 milló $, és nem hiszem, hogy bárki is ennyit fektetne ebbe. Elég lehet az izom-brutál szervert, meg szuperszámítógépet üzemeltetni, megvenni, vagy bérelni is.hangya- írta:hát nekem elég sok mixet is visszadob h sorry no match
nem lehetne esetleg ezeket a problémákat megoldani h az adatbázisba fel lehessen tölteni zenét és így nagyban hozzájárulnak a program sikeréhez és használhatóságához. hmm vélemény
De, ha ezeket nem is tartják be, vagy ezzel gyakorlatilag reklámot garantálnak a kiadóknak, és így kölcsönös üzlet ez, akkor sem lehet feltölteni, talán az esetleges pontatlan adatbázis elkerülése miatt. Szó'al sajna ...
Itt a kiadók tehetnek valamit, pölö, hogy a cégnek biztosítják a hozzáférést ehhez a progihoz, de ez is annak tükrében, hogy még java sincs a progiból, kicsi célközönséget jelentene egy kiadónak, főleg magyarnak, ami miatt nem feccölne bele időt, pénz, energiát...
Ennek még kell egy pár év...