Nálam sajna gond van vele. Feltettem, ment is szépen, aztán másnap már nem akart elindulni. Ha rátapizok az ikonjára, egy pillanatra bevillanik a bejelentkező kép és kilép.bazy írta:A jelenlegi legfrissebb verzió tölthető innen magyarul: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=41207 Nagy köszi érte nokiae668!![]()
![]()
Itt azt írják, hogy csak be kell másolni az E-re vagy az F-re, attól függően, hogy hova telepítetted a programot.lamasz írta:Heló!
visszaolvastam pár oldalt. Felraktam a TTPod 4.3-at. Resourcba beraktam az apps mappába azt a rar fájlt.
De nem műkszik. Csak bizonyos karaktereket jelenít meg magyarul, vagy csak egyes helyeken jelenik meg a magyar szöveg.
Pl: a főmenü gombjai magyarok, de ha előjön a kis ablak akkor négyzetek vannak.
Ezután egy 4.3 as magyarításból beraktam a Font mappát, de úgy se megy.
Jó lenne tudni akkó most mi a hiba?
Köszi
Szia!gergo00 írta:Hali!
Azt szeretném megkérdezni, hogyan lehet megcsinálni, vagy meg lehet-e egyáltalán, hogy ez legyen az alapértelmezett zenelejátszó a 5800-mon. A letöltéseknél található megoldás sajna nem müxik, nincs meg az a könyvtárszerkezet a telefonomon. a gyári beállításoknál se tobje fel ezt az opciót.
Láttam, h főzöcswkével meg lehet(ne) csinálni, és akkor már miért nenokiae668 írta: Szia!
Miért akarod alapértelemezetté tenni ugyan ugy kell belépni bele igy is és ugy is???![]()
Sziasztok!athalas írta:Azt írja ki a patch telepítésekor, hogy nem telepíthető, beépített összetevő. A régebbi verziók is ugyanezt írják ki. Pedig a hack működik eddig mindent sikerült felraknom, és a rompatcherben is be vanak kapcsolva a patchek.
Lehet a telo nem szereti a TTPodot.Basslovers írta:Sziasztok!athalas írta:Azt írja ki a patch telepítésekor, hogy nem telepíthető, beépített összetevő. A régebbi verziók is ugyanezt írják ki. Pedig a hack működik eddig mindent sikerült felraknom, és a rompatcherben is be vanak kapcsolva a patchek.
Nekem is ugyanez a problémám, ugyanezzel a telefonnal. Tud rá valaki megoldást?