A hivatalos oldalról le lehet tölteni: http://anrufen.wistone.com/News_View.asp?NewsID=451Huxley írta:Hali! Vki tudna adni egy használható verziót? Nálam mindig sérült fájlt ír. Ja és milyen sorrendben kell telepíteni?
Anrufen Online
- Salmi
- Admin segéd
- Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
- Nem: Férfi
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 135 times
- Kapcsolat:
Re: Anrufen Online
-
- Újonc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Én a hivatalos oldalról töltöttem le és teljesen jól megy e51-en(a full verzió) Még 1 dolog: az normál h 26 vagy 27-es szinten csökken a mágikus támadásom?Huxley írta:Ja és e51re kéne a használható verza...
- Tekken
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E75
Hi. Mi a külömbség az angol és az orosz szerver között?
Safe modban vagyok az ork townbol indulva át akarok menni más ingyenes helyre( mert nem fizettem be) pl forest town de nem tudok mert útközben mindig legyilkol egy másik játékos.Gyalogláson kívül nem lehet máshogy átjutni másik townba? Eddig csak lepkék gyilkolásából gyüjtögettem az exp ket
Egyébként a játékban a nevem: Hun/Tekken Vegyetek fel barátnak
Közben megtudtam a kérdésemre a választ.Vannak olyan területek ahol mindeki megtámadhat mindenkit.
Safe modban vagyok az ork townbol indulva át akarok menni más ingyenes helyre( mert nem fizettem be) pl forest town de nem tudok mert útközben mindig legyilkol egy másik játékos.Gyalogláson kívül nem lehet máshogy átjutni másik townba? Eddig csak lepkék gyilkolásából gyüjtögettem az exp ket
Egyébként a játékban a nevem: Hun/Tekken Vegyetek fel barátnak
Közben megtudtam a kérdésemre a választ.Vannak olyan területek ahol mindeki megtámadhat mindenkit.
-
- Újonc
- Készüléktípus: C7
Erről jut eszembe... Tudtok valamit a Devils and deamons Symbian változatáról?
Free elérhető az Ovistoreból is, de engem a full érdekel!
Free elérhető az Ovistoreból is, de engem a full érdekel!