Nokia Lumia 710

Windows Phone alapú Nokiák gyüjtőfóruma
twkzz
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia Lumia 710
Nem: Férfi
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Re: Nokia Lumia 710

Hozzászólás Szerző: twkzz »

Köszönöm a segítséget Molbal, de nekem jó lenne a nem túl legális megoldás is :D Egy másik forumon irogattak valamit de fogalmam sincs mivan :D Pedig jó lenne már játszani játékokkal :) De nincs szívem 700-1200 forintokat kiadni játékokért csak hogy megunjam őket pár nap alatt.. :S
Valamint lenne még 1 olyan kérdésem, hogy ennek a telónak kellett e formázni az akksiját? Csak mert miután megkaptam egyből raktam rá gépről zenét videót etc, és ugye akkor kicsit töltött is bele.. Utána lemerítettem teljesen feldugtam töltőre és magától visszakapcsolt :o ezt másnap reggel vettem észre. Ez baj? :S
djzolko
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 800
Has thanked: 24 times
Been thanked: 61 times

Hozzászólás Szerző: djzolko »

twkzz írta:Köszönöm a segítséget Molbal, de nekem jó lenne a nem túl legális megoldás is :D Egy másik forumon irogattak valamit de fogalmam sincs mivan :D Pedig jó lenne már játszani játékokkal :) De nincs szívem 700-1200 forintokat kiadni játékokért csak hogy megunjam őket pár nap alatt.. :S
Valamint lenne még 1 olyan kérdésem, hogy ennek a telónak kellett e formázni az akksiját? Csak mert miután megkaptam egyből raktam rá gépről zenét videót etc, és ugye akkor kicsit töltött is bele.. Utána lemerítettem teljesen feldugtam töltőre és magától visszakapcsolt :o ezt másnap reggel vettem észre. Ez baj? :S
lítium akkut nem kell formázni. Teljes kapacitásukat néhány ciklus érik el.
spidi04
Újonc
Újonc
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: spidi04 »

sziasztok! Megvan nekem is a telefon, de arra lennék kíváncsi, hogy hogyan lehet elővarázsolni a facebook chat-et? Azt be tudom állítani h elérhető vagyok, stb, de mégsem vagyok fent, és énsem látom kik vannak fent! Töltöttem alkalmazást is, de sajnos abban sincs ilyen funkció!
Segítsetek!
üdv: spidi

Szer.:
sikerült megoldanom a probléma felét, ha online vagyok telón,tudok beszélgetni, de nem látom a felhasználókat akik online-ok, csak ha egyesével rájuk megyek és látom h elérhetőek! Hogy lehetne úgy beállítani mint az alábbi videón 2perc 20 másodperctől? http://www.youtube.com/watch?v=FzZ6dNVGJoI előre is köszönöm a segítséget!

Megint szerk.:
már megtaláltam, én hülye nem néztem az üzeneteket, ott van a facebook chat is!
storm
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Lumia 710 - 5800
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: storm »

szaisztok! a mai nap folyamán tervezek vásárolni egy lumia 710et.
A régi 5800-hoz még adtak egy CA-75 kábel amivel rá lehetett közni a tv-re.
Kép

A mostani tv-men sajnos csak hdmi csatlakozó van és létezik vmi átalakító amivel használni tudnám ezzel a kábellel? Vagy esetleg vmi más megolás ?
djzolko
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 800
Has thanked: 24 times
Been thanked: 61 times

Hozzászólás Szerző: djzolko »

storm írta:szaisztok! a mai nap folyamán tervezek vásárolni egy lumia 710et.
A régi 5800-hoz még adtak egy CA-75 kábel amivel rá lehetett közni a tv-re.

A mostani tv-men sajnos csak hdmi csatlakozó van és létezik vmi átalakító amivel használni tudnám ezzel a kábellel? Vagy esetleg vmi más megolás ?
Hali!

Tudtommal a windows phone nem ad ki video jelet az fülhallgató csatlakozón. Félek tőle, jelenleg nem fogod tudni a TV-re kötni. Talán valamilyen hálózatos megoldás létezik, wifin például, erről sajnos nem tudok bővebbet. :(
storm
Újonc
Újonc

A mai nap én is megvettem a Lumia 710et, eddig nagyon meg vagyok vele elégedve.
Mostantól tőlem is kérdezhettek meg azért valószínű, hogy én is fogok mástól :)
molbal
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N9 16GB + Lumia800 + N8 Silver
Has thanked: 36 times
Been thanked: 34 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: molbal »

storm írta:A mai nap én is megvettem a Lumia 710et, eddig nagyon meg vagyok vele elégedve.
Mostantól tőlem is kérdezhettek meg azért valószínű, hogy én is fogok mástól :)
Grat! :) Igaz-e, hogy gyorsabban fordul el a képernyője, mint Lumia800-nak? ( http://www.wpcentral.com/nokia-lumia-71 ... tion-video )
3410 > 3650 > 6600 > N95 > N97 Mini > N8 > N950 > N9 16GB Black & Lumia 800 | Alkalmazásaim: http://store.ovi.com/publisher/molbal/ | http://molbal.co.cc | http://bit.ly/search4wp7
storm
Újonc
Újonc

molbal írta:Grat! :) Igaz-e, hogy gyorsabban fordul el a képernyője, mint Lumia800-nak? ( http://www.wpcentral.com/nokia-lumia-71 ... tion-video )
Nem tudom, mert nincs lumia 800am, de eléggé gyors az biztos. :)

KÉRDÉSEK:

1. Van vmi mód rá, hogy pl. a kábel segítségével összekötve a pc-n a telefon képét lássam ? pl játéknál elég jó lenne, szívesen kipróbálnám.

2. Raktam rá filmet ( avi ) kipróbálni hogy mégis milyen. Feliratot max úgy kezelne ha előtte ráégetném a filmre ugye?
storm
Újonc
Újonc

Következő kérdésem az lenne, hogy van olyan beállítási lehetőség, vagy esetleg program ami esetleg jelzi ha smst kaptam? Pl villoghatna vmelyik gomb mint az 5800nál
spidi04
Újonc
Újonc
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: spidi04 »

sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mit kell tenni ahhoz, ha már nem hallgatok zenét, akkor tünjön el képernőről???? hiába állítom le, ugyanúgy ott marad.....
Válasz küldése

Vissza: “Nokia - Windows Phone készülékek”