Nokia Lumia 800
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia Lumnia 800
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Re: Nokia Lumia 800
Még egy hete sincsen meg a telefon, de már most utálom.
Az egy dolog, hogy windows phone, de elsősorban telefon és az alapvető telefon funkciók sincsenek benne.
Komplikált az egész rendszer, igazából nem is értem mire lehet jobb mint egy Android.
Senkinek nem ajánlom, hogy WP-t vegyen, max. ha kacsázni akar vele a Balatonon.
Még egy normális böngészőt sem lehet rá telepíteni, és ennyi pénzért ez jóval a minimum elvárás alatt van.
Az egy dolog, hogy windows phone, de elsősorban telefon és az alapvető telefon funkciók sincsenek benne.
Komplikált az egész rendszer, igazából nem is értem mire lehet jobb mint egy Android.
Még egy normális böngészőt sem lehet rá telepíteni, és ennyi pénzért ez jóval a minimum elvárás alatt van.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Lumia 820 WP8.1
- Nem: Férfi
- Has thanked: 6 times
Akkor miért nem androidot vettél!
Tény,hogy gyerekcipőbe jár még de a piactéren megtalálsz szinte minden alkalmazást és folyamatosan bővül a lista.
Szerintem ismerkedj vele egy kicsit és meglátod, hogy nem is olyan rossz.
Tény,hogy gyerekcipőbe jár még de a piactéren megtalálsz szinte minden alkalmazást és folyamatosan bővül a lista.
-
- 2. szint
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 23 times
az a baj hogy zárolt a rendszer, szabadon nem telepíthető rá program, csak és kizárólag a piactérről...ez engem is zavar hogy elődökhöz képest miért kellett zárolni az oprendszert...a windows mobile-nál nem volt ilyen gond...a visszajelzésembe ezt is elküldtem a nokiának...többek közt az fm rádió szofveres támogatás és a bluetooth 4 támogatás is hiányzik még! a gps glonass támogatás se tökéletes...reméljük mihamarabb javítják ezt vagy sok ember szerintem elpártol a windows phone-os telóktól...az androidra rátérve azt lehet rootolni, és bármilyen appot lehet utána rá telepíteni!A winpho7et is már feltörték de 7.8ra való frissítésnél úgy olvastam hogy a feltörés megszűnik...barbapapa001 írta:Még egy hete sincsen meg a telefon, de már most utálom.
-
- 2. szint
Osztom a vélmeényed mogyi01, nekem szinte majdnem minden rendszerű telóm volt már,s40,s60,s90,android,winmo,ios...mindegyiknek van előnye hátránya...nekem bejött a wp8 jobban mint az eddigiekmogyi01 írta:Akkor miért nem androidot vettél!
-
- Újonc
mogyi01 írta:Akkor miért nem androidot vettél!
Hát már egy kicsit bánom, hogy eladtam az S-III ezért...
Előtte simbian volt a fiamnak és a feleségemnek is Androidja van.
Az a felháborító, hogy egy egyszerű csengetési hangerő beállítás vagy kijelző háttér világítás beállítási lehetőség sincsen rajta, vagy, hogy hívószámonként más csengőhang hozzá rendelés stb. csak sorolhatnám azokat a dolgokat ami szerintem egy telefonban alap dolog lenne. Mert ez ügyebár egy telefon és nem számítógép...
Nem beszélve arról, hogy egy flash playert nem lehet anélkül feltenni, hogy ne kelljen feltörni ami meg garancia vesztéssel jár.
Sok újdonságra ne számíts mivel szinte minden cég C++ al programoz és a WP nem támogatja...(ha jól olvastam)
-
- 2. szint
1.)van csengés hangerő állítás közös a rendszer hangerővelbarbapapa001 írta:mogyi01 írta:Akkor miért nem androidot vettél!
Hát már egy kicsit bánom, hogy eladtam az S-III ezért...
Előtte simbian volt a fiamnak és a feleségemnek is Androidja van.
Az a felháborító, hogy egy egyszerű csengetési hangerő beállítás vagy kijelző háttér világítás beállítási lehetőség sincsen rajta, vagy, hogy hívószámonként más csengőhang hozzá rendelés stb. csak sorolhatnám azokat a dolgokat ami szerintem egy telefonban alap dolog lenne. Mert ez ügyebár egy telefon és nem számítógép...
Nem beszélve arról, hogy egy flash playert nem lehet anélkül feltenni, hogy ne kelljen feltörni ami meg garancia vesztéssel jár.
Sok újdonságra ne számíts mivel szinte minden cég C++ al programoz és a WP nem támogatja...(ha jól olvastam)
2.)3 kijelző fényerősség állítható + automata
amúgy wp8as telóval jobban jártál volna...
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
én nem kicsit bánnám hanem fenemod.Hát már egy kicsit bánom, hogy eladtam az S-III ezért...
Samsung galaxy s7 edge
-
- Újonc
-
- Újonc
- Készüléktípus: Lumia 800
- Nem: Nő
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Sziasztok, csatlakoznék az előttem szólóhoz. Szintén Lumia 800, T-mobilos. Nagyon vártuk már a 7.8 frissítést, hátha csökkennek a hiányosságok a telóval kapcsolatban. Sajnos képtelenek vagyunk lefrissíteni, mert a Zune-hoz csatlakozva a 80072F0D hibakódot írja ki! A T-mobil műszaki szakemberei szerint, amint a frissítés megjelenik és a Zune-ra csatlakozunk, automatikusan lefrissíti. (Kivéve nekünk..) Több órás böngészéssel rájöttünk, hogy vmilyen tanusítvány hiányzik.
Kérlek segítsetek!
Köszönöm
Kérlek segítsetek!
Köszönöm
-
- Újonc
Én is most (hétfőn) vettem a telefont és nekem semmi gondom nem volt a frissítéssel.
Amint rádugtam a Zune-ra egyből frissített.
Valahol olvastam, hogy le kel húzni az adatkábelt a folyamat közben (zune-ben) és amikor vissza dugod le fogja frissíteni.
Amint rádugtam a Zune-ra egyből frissített.
Valahol olvastam, hogy le kel húzni az adatkábelt a folyamat közben (zune-ben) és amikor vissza dugod le fogja frissíteni.
- These users thanked the author barbapapa001 for the post:
- Jozefa (2013-04-01 hétf. 21:56:52)
- Rating: 2.63%