Nokia Lumia 920

Windows Phone alapú Nokiák gyüjtőfóruma
Spityu27
2. szint
2. szint
Has thanked: 15 times
Been thanked: 23 times

Re: Nokia Lumia 920

Hozzászólás Szerző: Spityu27 »

Mélyen Tisztelt Tagok! :smartass: :twisted:
Mind bizonyára tudjátok a NaviFirm+ alkalmazás használatát kizárt a Nokia cég, így megszűnt a különböző variáns firmware-ek letöltése...
De van egy jó hírem! Van megoldás rá :taps2: :laugh: hogy továbbra is letölthető lehessen a Nokia Lumiákra másik firmware :) Csak egy csel kell hozzá, semmi más :) és a Nokia Care Suite-tal letölthető a firmware egy Product Code ismeretében :) Ha valakit érdekel a megoldás annak privátban válaszolok és leírom a menetét hogy kell megcsinálni... :D :D :D :D :D :D
exCat
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Lumia 920
Nem: Férfi
Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: exCat »

Most én csak azt nem értem, hogy miért nem lehet ezt leírni, mert gondolom kb. mindenkit érdekelhet. pl. engem is, úgyhogy írd meg kérlek, mi a megoldás. :)
Spityu27
2. szint
2. szint
Has thanked: 15 times
Been thanked: 23 times

Hozzászólás Szerző: Spityu27 »

mivel többen írták a kritikákat így publikálom a megoldást mindenkinek akit érdekel :)

1.) kell a Nokia Software Update for Retail
2.) c:\Program Files\Nokia\Nokia Software Updater for Retail\usergroups.cfg-t
átmásolni ide ezen a néven de elötte ugyan azon a néven szereplő
fájlról csinálj egy biztonsági mentést! a hely pedig:
c:\Program Files\Nokia\Nokia Care Suite\Product Support Tool For Store 5.0\
usergroupsconfiguration.cfg
3.) a Product Support Tool For Store 5.0 bejelentkezést kér majd itt válaszd ezt:
"CareSuite External" majd Sing in...
4.) menüben a Tools-on belül "Firmware Download" és a "Product Code" helyére
írd be a kívánt variáns "Product Code"-ját majd "Check Online"
ha minden jól ment kiírja a legfrissebb FW verzióját és variáns nevét
5.) ha stimmel minden klikk "Download" és ide menti:
C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products ezt átírhatod itt:
File->Preferences azon belül Data Package fülön
6.) a többi innentől ugyan az,Recovery-vel tudod feltenni
gyaci
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: gyaci »

Én meg türelmes vagyok és nem buzerálom a mobilom úgy, ahogyan azt a Nokia nem javasolja. :)
foreman
Újonc
Újonc
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: foreman »

Sziasztok,
A memória leírás az elején nem egészen egyértelmű. Lehet bele egyáltalán microSD kártyát tenni, vagy nem. Ha nem, akkor elég a 32GB ami benne van?
Ha már megvettem volna, nyilván tudnám, úgyhogy nem szükséges ebbe az irányba terelni a gondolatot.
Csak azért kérdezem, mert az N97 mini sd kártyáját is "telefilmezgetem" és ott ugyebár egy kicsit gyatrább a video.

Köszi
gyaci
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: gyaci »

A Lumia 920-ba nem lehet tenni semmilyen memóriakártyát.
These users thanked the author gyaci for the post:
foreman (2013-05-13 hétf. 19:58:19)
Rating: 2.63%
skyrush7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
Has thanked: 60 times
Been thanked: 88 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: skyrush7 »

Plusz, még hozzá kell számolni: A rendszer levesz néhány GB. Az ideinglenes fájlok dinamikus méretben, de foglalnak. Alkalmazások (és az azok által létre hozott adatok), e-mail, nébjegyek, stb.. Azért tudja enni a memóriát, de összességében elégnek kell lennie, persze nem FullHD filmekhez.
These users thanked the author skyrush7 for the post:
cheezyo (2013-05-13 hétf. 18:43:21)
Rating: 2.63%
Kép
cheezyo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: MBM525 Motorola Defy
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: cheezyo »

Ahogy elnéztem a kínálatot, nem ártana a Nokiának erősen rágyúrni a software-es háttér megerősítésére, mert ezzel nagyon gyengén áll. többségében silány minőségű játékok és túl kevés az igazán hasznos app.
Most tervezek Lumiát venni, de jó szokásomhoz híven először a store-t néztem végig. Enyhén szólva siralmas a helyzet. Még az N95-ömre is több játék+app volt elérhető (bár akkor még szinte minden java alkalmazás ment és ennyi elég is volt). Jelenleg 6.5-ös wp-m van + egy androidos tab-om, de az olyan erős, hogy a Nexus 7-et megalázza. De gondoltam, hogy megkomolyodnék és vennék egy Lumiát a helyére, de őszintén szólva közel vagyok hozzá, hogy meggondoljam magam.
Az app-store-t ugye még jó darabig nem fogja utolérni, a droid-os market-tel ugyanez a helyzet. De remélem nem esnek még egyszer ugyanabba a hibába és megértik, hogy az almás, azért robbantotta fel a piacot, mert már a megjelenése pillanatában is bőséges software-es support állt a termék mögött.
foreman
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: foreman »

gyaci írta:A Lumia 920-ba nem lehet tenni semmilyen memóriakártyát.
köszi, ha nem lesz elég majd "felhőzök".

A programok és játékok meg majdcsak jönnek. Emlékszem annak idején (ezer évvel ezelőtt, mikor lecseréltem a 3210-et egy 6600-ra) is nehezen indult az appok fejlesztése.
busman0010
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 920 black
Has thanked: 7 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: busman0010 »

Papa el vagy tévedve. Az appstore is elindult valahonnan, teli volt retekkel és most is teli van az android store detto. Mit hiányolsz a WP store-ból? Én mindent megtaláltam magamnak amit kerestem pedig nem éppen smsre meg telefonálgatásra használom a mobilt. Már játékok terén is nagy fejlődés történt az elmúlt hónapokban, de ott még van mit pótolni, főleg nagy nevű fps-ek vagy verseny szimulátorok terén. Ezt is behozza majd idővel a wp store ettől nem félek.

cheezyo írta:Ahogy elnéztem a kínálatot, nem ártana a Nokiának erősen rágyúrni a software-es háttér megerősítésére, mert ezzel nagyon gyengén áll. többségében silány minőségű játékok és túl kevés az igazán hasznos app.
Most tervezek Lumiát venni, de jó szokásomhoz híven először a store-t néztem végig. Enyhén szólva siralmas a helyzet. Még az N95-ömre is több játék+app volt elérhető (bár akkor még szinte minden java alkalmazás ment és ennyi elég is volt). Jelenleg 6.5-ös wp-m van + egy androidos tab-om, de az olyan erős, hogy a Nexus 7-et megalázza. De gondoltam, hogy megkomolyodnék és vennék egy Lumiát a helyére, de őszintén szólva közel vagyok hozzá, hogy meggondoljam magam.
Az app-store-t ugye még jó darabig nem fogja utolérni, a droid-os market-tel ugyanez a helyzet. De remélem nem esnek még egyszer ugyanabba a hibába és megértik, hogy az almás, azért robbantotta fel a piacot, mert már a megjelenése pillanatában is bőséges software-es support állt a termék mögött.
MBA 13" ML 10.8.2
NOKIA Lumia 920 WP8
Válasz küldése

Vissza: “Nokia - Windows Phone készülékek”