Mind bizonyára tudjátok a NaviFirm+ alkalmazás használatát kizárt a Nokia cég, így megszűnt a különböző variáns firmware-ek letöltése...
De van egy jó hírem! Van megoldás rá

köszi, ha nem lesz elég majd "felhőzök".gyaci írta:A Lumia 920-ba nem lehet tenni semmilyen memóriakártyát.
cheezyo írta:Ahogy elnéztem a kínálatot, nem ártana a Nokiának erősen rágyúrni a software-es háttér megerősítésére, mert ezzel nagyon gyengén áll. többségében silány minőségű játékok és túl kevés az igazán hasznos app.
Most tervezek Lumiát venni, de jó szokásomhoz híven először a store-t néztem végig. Enyhén szólva siralmas a helyzet. Még az N95-ömre is több játék+app volt elérhető (bár akkor még szinte minden java alkalmazás ment és ennyi elég is volt). Jelenleg 6.5-ös wp-m van + egy androidos tab-om, de az olyan erős, hogy a Nexus 7-et megalázza. De gondoltam, hogy megkomolyodnék és vennék egy Lumiát a helyére, de őszintén szólva közel vagyok hozzá, hogy meggondoljam magam.
Az app-store-t ugye még jó darabig nem fogja utolérni, a droid-os market-tel ugyanez a helyzet. De remélem nem esnek még egyszer ugyanabba a hibába és megértik, hogy az almás, azért robbantotta fel a piacot, mert már a megjelenése pillanatában is bőséges software-es support állt a termék mögött.