Nokia Lumia 920
- morpheuss12
- 1. szint
- Készüléktípus: N8 Tmobil V8 +Nokia Lumia 920
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 34 times
Re: Nokia Lumia 920
A lumia 920 -ban nem lehet felbontást állítani a kameránál.kocsisjani0720 írta:sziasztok!
arra lennék kíváncsi hogy az én 920asom alapból a hátsó kamerával sima hd képet készít. hol tudom beállítani, hogy normális 8Mp képet készítsen?
köszönöm a válaszotokat!
A köszönöm gomb nem véletlenül van ott !!!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 920
- Nem: Férfi
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 3 times
Igy igaz! Automatikus! Maximálisan fotoz mindig! 2000x3552-es fotokat nyommorpheuss12 írta:A lumia 920 -ban nem lehet felbontást állítani a kameránál.kocsisjani0720 írta:sziasztok!
arra lennék kíváncsi hogy az én 920asom alapból a hátsó kamerával sima hd képet készít. hol tudom beállítani, hogy normális 8Mp képet készítsen?
köszönöm a válaszotokat!

-
- Újonc
- Készüléktípus: Lumia 920
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 4 times
Köszi a leírást!morpheuss12 írta:Na akkor egy kis leírás a PORTICO flasheléshez .
Jól értem, hogy ezzel kb. minden adatit elveszítek a telefonról, amiről nem tudok mentést készíteni? pl. játék állások.. És esély sincs arra, hogy ezt megoldjam valahogy? Van arra remény, hogy ha megy az OTA frissítés, akkor nem lép fel ez a probléma?
-
- Újonc
- Been thanked: 4 times
Hát ez engem is érdekelne, nagyon nem akarom gyári állapotra visszatenni :SSexCat írta:Köszi a leírást!morpheuss12 írta:Na akkor egy kis leírás a PORTICO flasheléshez .
Jól értem, hogy ezzel kb. minden adatit elveszítek a telefonról, amiről nem tudok mentést készíteni? pl. játék állások.. És esély sincs arra, hogy ezt megoldjam valahogy? Van arra remény, hogy ha megy az OTA frissítés, akkor nem lép fel ez a probléma?
- talamascaproject
- 2. szint
- Been thanked: 6 times
- Kapcsolat:
Aki megvárja a hivatalos frissítést, annak elvileg nem kell aggódnia a frissítésnél, mert megmarad minden.
PH: NOKIA 3210-->7110-->SONY J6-->NOKIA 5510-->6510-->7650-->6630-->N91-->MIO A701-->NOKIA N95-->5800 XM-->iPhone 3G 16GB--›iPhone 4,iPad 3G,16GB;iPhone 4S, iPad 2--->Nokia Lumia 920
- morpheuss12
- 1. szint
Ha jól tudom akkor nincs lehetőség a játék mentésre ha gépen flasheled ,sőt ha OTA-n frissítés az a file sokkal kevesebb megabite mint a pc-n lévő.MikeRenton írta:Hát ez engem is érdekelne, nagyon nem akarom gyári állapotra visszatenni :SSexCat írta:Köszi a leírást!morpheuss12 írta:Na akkor egy kis leírás a PORTICO flasheléshez .
-
- 1. szint
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 3 times
Köszi a leírást!
Jól értem, hogy ezzel kb. minden adatit elveszítek a telefonról, amiről nem tudok mentést készíteni? pl. játék állások.. És esély sincs arra, hogy ezt megoldjam valahogy? Van arra remény, hogy ha megy az OTA frissítés, akkor nem lép fel ez a probléma?[/quote]
Hát ez engem is érdekelne, nagyon nem akarom gyári állapotra visszatenni :SS[/quote]
Ha jól tudom akkor nincs lehetőség a játék mentésre ha gépen flasheled ,sőt ha OTA-n frissítés az a file sokkal kevesebb megabite mint a pc-n lévő.[/quote]
Én rátettem és igen mintha vadi uj lenne a telo! Semmit sem ment el a telefon ! De érdekes ráraktam de a wifim zárolt képernyönél leold.... Aki felrakta neki nincs ezzel gáz?? :
Jól értem, hogy ezzel kb. minden adatit elveszítek a telefonról, amiről nem tudok mentést készíteni? pl. játék állások.. És esély sincs arra, hogy ezt megoldjam valahogy? Van arra remény, hogy ha megy az OTA frissítés, akkor nem lép fel ez a probléma?[/quote]
Hát ez engem is érdekelne, nagyon nem akarom gyári állapotra visszatenni :SS[/quote]
Ha jól tudom akkor nincs lehetőség a játék mentésre ha gépen flasheled ,sőt ha OTA-n frissítés az a file sokkal kevesebb megabite mint a pc-n lévő.[/quote]
Én rátettem és igen mintha vadi uj lenne a telo! Semmit sem ment el a telefon ! De érdekes ráraktam de a wifim zárolt képernyönél leold.... Aki felrakta neki nincs ezzel gáz?? :

- These users thanked the author arrowaprilia for the post:
- morpheuss12 (2013-02-11 hétf. 10:49:52)
- Rating: 2.63%
- morpheuss12
- 1. szint
[/quote]
Beállítások, wifi, ott nézz szét.

Beállítások, wifi, ott nézz szét.
- These users thanked the author morpheuss12 for the post:
- arrowaprilia (2013-02-11 hétf. 11:00:22)
- Rating: 2.63%