Nokia Lumia 920

Windows Phone alapú Nokiák gyüjtőfóruma
Arthur1
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lumia 920 1020 930 950
Nem: Férfi
Has thanked: 9 times
Been thanked: 4 times

Re: Nokia Lumia 920

Hozzászólás Szerző: Arthur1 »

hohand írta:A Skype-pal az a gondom, hogy folyamatosan Online vagyok. De a Skype és a WhatsApp ami jól fut valóban.
Hiába lépek ki a vissza nyíllal Skype-ból, Online mutat az ismerősöknek. A franc tudja mennyi adatot forgalmaz.Igaz, hogy 8GB-os mobilnetem van, de akkor sem szeretném, hogy erre menjen el!

Van amikor a skype beragad nekem is! Olyankor restart...és utána kilép vissza nyíllal!

De azt is észrevettem, ha be vagyok jelentkezve, és bal nyíllal kilépek akkor a partnernél kijelentkezek, viszont ha elveszem tőle a netet akkor beragadva maradok a partnernél, csak onnan tudja, hogy nem vagyok, hogy üzenet küldésnél nincs időpont csak teker...

Ha a netet vissza adom, akkor kapom meg az üzenetét és nem mindig azonos időben van hogy 1-2 mondat után! Vannak még gondok...
Arthur
NeO.hu
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia Lumia 920 White
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: NeO.hu »

arrowaprilia írta:
NeO.hu írta:Sziasztok.

Nektek ha megnyomkodjátok a telefon hátulját, a fényképező alatti részen, akkor nem recseg egy kicsit a ház?
És érezhetően egy kicsit be is nyomódik.
DE DE!! ma vettem énis észre!! És az egyik haveromnak is ilyen ! :hmm2:
Most agyalok rajta hogy visszavigyem-e kicseréltetni a házat. Csak félek tőle, hogy még rosszabb állapotban kapom vissza, vagy esetleg karcos kijelzővel, ami mostanság nem ritka a szervizben :(
nmolnar
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung S7 Edge Samsung T815
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times

Hozzászólás Szerző: nmolnar »

morpheuss12 írta:Na akkor a Portico feltéve , eddig semmi akadás nincs fagyás ,wifi és 3g folyamatosan bekapcsolva. Mondjuk nekem eddig sem fagyott Január eleji vétel fekete T-mobilos. NCS- sel lehet feltenni letöltéssel együtt kb. 10-15 perc volt. A legújabb Nokia Care Suite kell mert csk ez ismeri fel a Lumia 920-at. Van potos leírás a telepítés folyamatáról később be linkelem,de most buszon csücsülök és nem akarok vele kínlódni.
Szia!

Tudnál küldeni pontos leírást.
Linkeltek egy megoldást, de abban az RM-820 AT&T szerepel. Választhatok RM-821-ből is? Melyik tartalmaz magyar nyelvet is? Nekem 12.21-ei és Telenor-os amúgy.
Még mindig az 1001-es végűt kell letölteni, mert már van 1023 végű is.

Ha nem nagy kérés leírnád a menetet linkelve a legfrissebb NCS-t és Navifirm-et!

Köszönöm!

Norbi
arrowaprilia
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 920
Has thanked: 6 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: arrowaprilia »

NeO.hu írta:
arrowaprilia írta:
NeO.hu írta:Sziasztok.

Nektek ha megnyomkodjátok a telefon hátulját, a fényképező alatti részen, akkor nem recseg egy kicsit a ház?
És érezhetően egy kicsit be is nyomódik.
DE DE!! ma vettem énis észre!! És az egyik haveromnak is ilyen ! :hmm2:
Most agyalok rajta hogy visszavigyem-e kicseréltetni a házat. Csak félek tőle, hogy még rosszabb állapotban kapom vissza, vagy esetleg karcos kijelzővel, ami mostanság nem ritka a szervizben :(

Szerintem nem csinálnának vele semmit. Látod az enyém is kicsit ropog a haveromé is és pont a fényképező környékén , szerintem ezt a Nokiánál is tudják. 100% hogy nemcserélik ki sajnos! De a remény hal meg utoljára , kérdezd meg maximum a szervizeseket , hátha volt már ilyennek ügyük! ;)
arrowaprilia
1. szint
1. szint

nmolnar írta:
morpheuss12 írta:Na akkor a Portico feltéve , eddig semmi akadás nincs fagyás ,wifi és 3g folyamatosan bekapcsolva. Mondjuk nekem eddig sem fagyott Január eleji vétel fekete T-mobilos. NCS- sel lehet feltenni letöltéssel együtt kb. 10-15 perc volt. A legújabb Nokia Care Suite kell mert csk ez ismeri fel a Lumia 920-at. Van potos leírás a telepítés folyamatáról később be linkelem,de most buszon csücsülök és nem akarok vele kínlódni.
Szia!

Tudnál küldeni pontos leírást.
Linkeltek egy megoldást, de abban az RM-820 AT&T szerepel. Választhatok RM-821-ből is? Melyik tartalmaz magyar nyelvet is? Nekem 12.21-ei és Telenor-os amúgy.
Még mindig az 1001-es végűt kell letölteni, mert már van 1023 végű is.

Ha nem nagy kérés leírnád a menetet linkelve a legfrissebb NCS-t és Navifirm-et!

Köszönöm!

Norbi
Ezt énis nagyon megköszönném! :)
jossy
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 1520
Has thanked: 2 times
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: jossy »

http://tutznet.com/2457-fix-soft-brick- ... ard-reset/

Akor ide is leirom. Én a 820-asom igy frissitettem.

Üdv
nmolnar
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung S7 Edge Samsung T815
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times

Hozzászólás Szerző: nmolnar »

Ezt már belinkelték ide is, de volt fentebb pár kérdésem ezzel kapcsolatban.
jossy
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 1520
Has thanked: 2 times
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: jossy »

Ment PÜ.
morpheuss12
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8 Tmobil V8 +Nokia Lumia 920
Has thanked: 28 times
Been thanked: 34 times

Hozzászólás Szerző: morpheuss12 »

Na akkor egy kis leírás a PORTICO flasheléshez .

Külön köszönet a pontos leírást Sn00PiG fórum társnak a Hardverapró oldalról.

Beállítások -> Biztonsági mentés -> állítsd be amik neked kellenek.
Ha megvan, akkor Nokia Care Suite letöltöd Nokia Care Suite 5.0 2012.45.4.5 verzió már felismeri a Lumia 920-at.
Elindít, Product Support Tool kiválaszt, majd a "No connection" feliratra kattintasz, és a legördülőből válaszd a telefonodat. Ő keresni fog updatet, és ha van hozzá, akkor jobb oldalon a Phone Info alatt a Software Status résznél pirossal megjelenik, hogy "Out of Date". Ha így van, akkor lehet frissíteni.
Product Support Tool maradjon nyitva. A Care Suite főmenüjéből most válaszd a Multi Software Updater-t. Ott látnod kell a telefonod, mellette pedig egy legördülő menüt, ahol kiválaszthatod a felrakandó szoftvert, ott válaszd a legújabbat (Portico-t), és nyomj a sor végén található Play/Nyilacska gombra. Ekkor elindul a letöltés, és ha az kész akkor automatikusan elindul a flashelés. :taps1: :taps1: :lol3: :taps2: :yeah:

FONTOS!!!: ez mindent töröl a telefonról, mintha új lenne! A telefon legyen legalább 70%-os töltöttségen!!! Ha valami történne, akkor elvben ugyanezzel akár dead mode-ban is újrahúzható a telefon, ennek ellenére a leírásomat mindenki CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE használja!!!!

http://bitshare.com/files/v6kqrxas/Noki ... 5.zip.html innen letölthető a legfrissebb NCS.

Sok sikert .
These users thanked the author morpheuss12 for the post:
fece01 (2013-03-23 szomb. 19:19:16)
Rating: 2.63%
A köszönöm gomb nem véletlenül van ott !!!
arrowaprilia
1. szint
1. szint

morpheuss12 írta:Na akkor egy kis leírás a PORTICO flasheléshez .

Külön köszönet a pontos leírást Sn00PiG fórum társnak a Hardverapró oldalról.

Beállítások -> Biztonsági mentés -> állítsd be amik neked kellenek.
Ha megvan, akkor Nokia Care Suite letöltöd Nokia Care Suite 5.0 2012.45.4.5 verzió már felismeri a Lumia 920-at.
Elindít, Product Support Tool kiválaszt, majd a "No connection" feliratra kattintasz, és a legördülőből válaszd a telefonodat. Ő keresni fog updatet, és ha van hozzá, akkor jobb oldalon a Phone Info alatt a Software Status résznél pirossal megjelenik, hogy "Out of Date". Ha így van, akkor lehet frissíteni.
Product Support Tool maradjon nyitva. A Care Suite főmenüjéből most válaszd a Multi Software Updater-t. Ott látnod kell a telefonod, mellette pedig egy legördülő menüt, ahol kiválaszthatod a felrakandó szoftvert, ott válaszd a legújabbat (Portico-t), és nyomj a sor végén található Play/Nyilacska gombra. Ekkor elindul a letöltés, és ha az kész akkor automatikusan elindul a flashelés. :taps1: :taps1: :lol3: :taps2: :yeah:

FONTOS!!!: ez mindent töröl a telefonról, mintha új lenne! A telefon legyen legalább 70%-os töltöttségen!!! Ha valami történne, akkor elvben ugyanezzel akár dead mode-ban is újrahúzható a telefon, ennek ellenére a leírásomat mindenki CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE használja!!!!

http://bitshare.com/files/v6kqrxas/Noki ... 5.zip.html innen letölthető a legfrissebb NCS.

Sok sikert .

Nekem ár van dugva a telom a gépre meg midnden , de a No Connection-ra mikor rákantittok hogy gördüljön le csak mégegyszer kiirja alá hogy No Connection...
Válasz küldése

Vissza: “Nokia - Windows Phone készülékek”