Meg szeretném kérdezni hogy hogyan tudom telepíteni Angry Birds -t xap (a kiterjesztése ) ÉS milyen programmal tudom telepíteni ?
Előre is köszönöm szépen a válaszaitokat !!

Unlockolt telefon kell hozzá mindenképp!! ha elküldöd magadnak email-ben, onnan simán meg tudod nyitni.szabimaci22 írta:Sziasztok
Meg szeretném kérdezni hogy hogyan tudom telepíteni Angry Birds -t xap (a kiterjesztése ) ÉS milyen programmal tudom telepíteni ?
Előre is köszönöm szépen a válaszaitokat !!![]()
![]()
Gondolom most ha simán el küldöm e-mailbe akkor nem működik vagy is pontosabban meg csináltam de nem tudom telepíteni úgy se :/farkas-laci írta:Unlockolt telefon kell hozzá mindenképp!! ha elküldöd magadnak email-ben, onnan simán meg tudod nyitni.szabimaci22 írta:Sziasztok
Előre is köszönöm szépen a válaszaitokat !!![]()
![]()
Így már próbáltad?Jojo88 írta:Sziasztok!
Frissítés közben megadta magát a laptopom és azóta nem hajlandó bekapcsolni a lumiám. Próbáltam a soft meg a hard resetet is, az elején még rezgett párat de azóta semmi. USB-n nem látja a pc, töltést nem veszi fel. Már olyannyira elkeseredtem, hogy elkezdtem keresni, hogyan szedhetném szét hátha az akku kivétel valamelyest megoldaná a problémát de inkább nem leszek ennyire drasztikus. Valakinek valami ötlete esetleg?
Üdv.csocso219 írta:sziasztok
érdeklődnék hogy nokia lumia 800 on a skype-nál hogy lehet használni kamerát????
és van rá msn??
előre is kösz a választ
remélem kapok segítséget:)