Szerintem mindent meg lehet karcolni csak a csillagok megfelelő együttállására és egy szívós porszemre van szükség. Az N8-ad még nem találkozott a kihívójával. Ennyi. Tokban kell tartani ezt is, mint minden hihetetlenül drága dolgot és a tokot is tisztítani kell. Amúgy sajnálom, mert teljesen át tudom érezni a helyzetedet, már én is éreztem ilyen szívtájéki szúrást amikor az egyhetes C7-en megláttam a karcot.morpheuss12 írta:Nektek is karcolódik a kijelző?? Basszus reggel vettem észre hogy akkora karc keletkezett reggelre mint a vadállat azt hiszem egy kisebb fajta infarktust ki hordtam lábon. Nesze neked Gorilla 2 . Az N8-am több mint két éves és egy hajszálkarc sincs rajta.
Nokia Lumia 920
-
- 2. szint
- Készüléktípus: lumia 820
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 34 times
Re: Nokia Lumia 920
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 920
- Nem: Férfi
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 3 times
Igen sajnálatos modon karcolodik! Ugy vigyázok rá mint a szemem fényére , a zsebemet mielött belerakom kiporolom, meg minden... Minden nap letisztitom spéci zsirtaszitó kendövel, és ugy 1 honapja van meg és ha fénynél nézem és nagyon rákoncentrálok, mozgatom a telot sajnálatos modon nagyon apro hajszálkarcok vannak. De csak akkor lehet észrevenni ha keresed! De akkor is idegesitő! Átélem az érzésedet!csokabi írta:Szerintem mindent meg lehet karcolni csak a csillagok megfelelő együttállására és egy szívós porszemre van szükség. Az N8-ad még nem találkozott a kihívójával. Ennyi. Tokban kell tartani ezt is, mint minden hihetetlenül drága dolgot és a tokot is tisztítani kell. Amúgy sajnálom, mert teljesen át tudom érezni a helyzetedet, már én is éreztem ilyen szívtájéki szúrást amikor az egyhetes C7-en megláttam a karcot.morpheuss12 írta:Nektek is karcolódik a kijelző?? Basszus reggel vettem észre hogy akkora karc keletkezett reggelre mint a vadállat azt hiszem egy kisebb fajta infarktust ki hordtam lábon. Nesze neked Gorilla 2 . Az N8-am több mint két éves és egy hajszálkarc sincs rajta.
- hohand
- 1. szint
- Készüléktípus: Apple iPhone 6
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 7 times
Jött ismét válasz a Viber-től!Köszönik, hogy megkerestem őket, de a Viber WP8-ra nem elérhető jelenleg (sem üzenet, sem hívás). De majd frissítik, addig is türelem!
Hát amit levontam eddig következtetést, hogy egy nagy nulla a Viber Support! Ennyi!
Inkább használok WhatsApp-ot, az jól működik!
Hát amit levontam eddig következtetést, hogy egy nagy nulla a Viber Support! Ennyi!
Inkább használok WhatsApp-ot, az jól működik!
- Monster158
- Újonc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
- Kapcsolat:
App store-ban keress egy olyat, hogy Stop the Music, az orvosolja a problémát!arrowaprilia írta:Egy érdekesség , meg egyben kérdés is. Belemegyek azenelejátszoba elinditok egy zenét és ha leállitom és kilépek csak szünetelteti a zenét és ha nyomom a telefon hangerő gombjait kijezi hogy szüneteltetve van a szám. De ez azért fura mert kiléptem és már többször jártam ugy hogy némitani akartam és véletlenül elinditom a zenét. Csak akkor tudok kilépni teljesen hogy ne jelenjen meg ha elinditok egy videot végigmegy, ha vége mehetek a következöre , de ha onnan kilépek Happy end Szerintetek? Zárolt kijelzőél is ezvan
"Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít."- Ayrton Senna
Hülyékkel nem érdemes vitatkozni!! Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal.
Nokia Lumia 920 Black
Hülyékkel nem érdemes vitatkozni!! Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal.
Nokia Lumia 920 Black
-
- 1. szint
Nagyon szépen köszönöM, ez beváltMonster158 írta:App store-ban keress egy olyat, hogy Stop the Music, az orvosolja a problémát!arrowaprilia írta:Egy érdekesség , meg egyben kérdés is. Belemegyek azenelejátszoba elinditok egy zenét és ha leállitom és kilépek csak szünetelteti a zenét és ha nyomom a telefon hangerő gombjait kijezi hogy szüneteltetve van a szám. De ez azért fura mert kiléptem és már többször jártam ugy hogy némitani akartam és véletlenül elinditom a zenét. Csak akkor tudok kilépni teljesen hogy ne jelenjen meg ha elinditok egy videot végigmegy, ha vége mehetek a következöre , de ha onnan kilépek Happy end Szerintetek? Zárolt kijelzőél is ezvan
- Monster158
- Újonc
- Kapcsolat:
arrowaprilia írta:Nagyon szépen köszönöM, ez beváltMonster158 írta:App store-ban keress egy olyat, hogy Stop the Music, az orvosolja a problémát!
Sajnos csak ilyen módon lehet leállítani a videókat és a zenéket, elég nagy gáz, hogy ilyenre nem gondoltak alapból!... De előbb-utóbb biztos orvosolni fogják, remélhetőleg!...
Nokia Lumia 920 Black
Nokia Lumia 920 Black
-
- 1. szint
Meg az hogy ez az aproság 235 forintba kerülMonster158 írta:arrowaprilia írta:Nagyon szépen köszönöM, ez beváltMonster158 írta:App store-ban keress egy olyat, hogy Stop the Music, az orvosolja a problémát!
Sajnos csak ilyen módon lehet leállítani a videókat és a zenéket, elég nagy gáz, hogy ilyenre nem gondoltak alapból!... De előbb-utóbb biztos orvosolni fogják, remélhetőleg!...
- Monster158
- Újonc
- Kapcsolat:
Van belőle ingyenes is! Stop Music néven!arrowaprilia írta: Meg az hogy ez az aproság 235 forintba kerül
Nokia Lumia 920 Black
Nokia Lumia 920 Black
-
- 1. szint
Láttam De szimpatikusabb volt a fizetős De arra értettem a 235 forintot hogy egy alapnak amin a telefonon a helye fizetnni kellMonster158 írta:Van belőle ingyenes is! Stop Music néven!arrowaprilia írta: Meg az hogy ez az aproság 235 forintba kerül
- papzi
- 2. szint
- Készüléktípus: Xperia Z1c Android 4.4.4
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 26 times
Sziasztok!
Van olyan alkalmazás WP7-től WP8-ig, ami automatikusan rögzíteni tudja a telefon beszélgetést?
Eddigi telefonjaimon mindig volt egy ilyen alkalmazás és mindig megszolgálta magát...
Szóval itt is kellene egy ilyen, és nem a beépített kihangosítós, mikrofonos, "előbb szóljon a partnernek, hogy most felveszem a beszélgetést stb" verzió.
Szóval nagy segítség, ha van ilyen.
Van olyan alkalmazás WP7-től WP8-ig, ami automatikusan rögzíteni tudja a telefon beszélgetést?
Eddigi telefonjaimon mindig volt egy ilyen alkalmazás és mindig megszolgálta magát...
Szóval itt is kellene egy ilyen, és nem a beépített kihangosítós, mikrofonos, "előbb szóljon a partnernek, hogy most felveszem a beszélgetést stb" verzió.
Szóval nagy segítség, ha van ilyen.