Én nem vettem észre először semmi ilyesmit, de egy rokonomnak is Lumia 800-a van és nincs rajta semmilyen fólia és így egymás mellett látható volt, hogy a fóliával egy kicsit sötétebb a kép. Tehát olyan, mintha egy kicsit alacsonyabbra lenne a fényerő állítva.. De egyáltalán nem vészes, nekem is csak akkor tűnt fel amikor egymás mellé került a két készülék.gn05 írta:Köszönöm a segítséget,már csak egy kérdésem lenne, hogy mennyit ront a kijelző láthatóságán,életlenebb,kicsit fakóbb valami hasonlóra gondolok.
Nokia Lumia 800
- Dzsosy
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 800
- Nem: Férfi
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 14 times
Re: Nokia Lumia 800
- Rating: 2.63%
Nokia Lumia 800 + InvisibleSHIELD
-
- 1. szint
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok, olvastam hogy a ház polikarbonátból van ( polycarbonate) ez mennyire strapabíró anyag? Karcok ellen hogy áll?
Kijelzője az tudom hogy gorilla glass, deee mégis, az mennyire érdemes védeni külön fóliával?
Előlapi kamera >>> Nokia
Jaa marteking majd a 900 ba kiskancsók...
Kijelzője az tudom hogy gorilla glass, deee mégis, az mennyire érdemes védeni külön fóliával?
Előlapi kamera >>> Nokia
Jaa marteking majd a 900 ba kiskancsók...
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 15 times
Kis kamera teszt a sötétben...
http://modevel.blogspot.com/2012/05/und ... teszt.html
http://modevel.blogspot.com/2012/05/und ... teszt.html
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S2 JB 4.1.2
- Has thanked: 33 times
- Been thanked: 8 times
csőőő... hogy tudom beállítani ezen a windows phone okostelcsin h üzenet írásnál ne a kis qwerty billentyűzet legyen hanem alfanumerikus mint pl az n8 on vagy akármelyiken? és a csempék mögötti hátteret tudom állítani? hogy tudok kitenni (hozzáadni) másik csempét?
- Dzsosy
- 1. szint
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 14 times
A symbianon kívűl én úgy tzdom egyik op.rendszerben sincs alfanumerikus billentyűzet, így ebben sincs.fudejovagy írta:csőőő... hogy tudom beállítani ezen a windows phone okostelcsin h üzenet írásnál ne a kis qwerty billentyűzet legyen hanem alfanumerikus mint pl az n8 on vagy akármelyiken? és a csempék mögötti hátteret tudom állítani? hogy tudok kitenni (hozzáadni) másik csempét?
Nem a "háttér" fekete, vagy fehér lehet.
Hozzádni úgy tudsz, hogy az adott dolgon amit ki akarsz tenni hosszan nyomva tartod az ujjad és "kitűzés a kezdőképernyőre"
Nokia Lumia 800 + InvisibleSHIELD
-
- 2. szint
oks! köszi! véletlenül 2 hotmail hozzáadtam a telefonhoz és most a kapcsolatok csempén mind 2 hotmail eseményeit megjeleníti és azokat valahogy még a facebookkal is szinkronizálta ez a fos.. h tudom törölni az egész messenger es szinkronizálós cuccot erről? nem akarok tudni senkiről semmit.. hogyan tudok fiókot törölni? mert mindent szinkronizált mindennel?
-
- 2. szint
igazából azt olvastam hogy az első szinkronizált msn t nem lehet törölni,! de még módosítani se?.. milyen fos dolog ez?... most kb ha megy nyitom a névjegyzéket a neveket nem is látok csak az msn (hotmail, windows live) partnereket meg a facebook on akik fenn vannak.. és kurva idegesítő..
- djzolko
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 800
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 61 times
Nyilván van valami beállítás a beállításokban, vagy valahol. Én egy videóban láttam egyszer, ahol ki lehetett választani, hogy a people hub-ban milyen kontaktokat jelenítsen meg. Talán a user manual említ valamit.fudejovagy írta:igazából azt olvastam hogy az első szinkronizált msn t nem lehet törölni,! de még módosítani se?.. milyen fos dolog ez?... most kb ha megy nyitom a névjegyzéket a neveket nem is látok csak az msn (hotmail, windows live) partnereket meg a facebook on akik fenn vannak.. és kurva idegesítő..
-
- 2. szint
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 730 DS
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 99 times
A beállításoknál névjegy alatt a telefon alaphelyzetbe állításával megoldható csak... (szoft reset)fudejovagy írta:oks! köszi! véletlenül 2 hotmail hozzáadtam a telefonhoz és most a kapcsolatok csempén mind 2 hotmail eseményeit megjeleníti és azokat valahogy még a facebookkal is szinkronizálta ez a fos.. h tudom törölni az egész messenger es szinkronizálós cuccot erről? nem akarok tudni senkiről semmit.. hogyan tudok fiókot törölni? mert mindent szinkronizált mindennel?