Nokia Lumia 820

Windows Phone alapú Nokiák gyüjtőfóruma
Spityu27
2. szint
2. szint
Has thanked: 15 times
Been thanked: 23 times

Re: Nokia Lumia 820

Hozzászólás Szerző: Spityu27 »

ezt nem értem, a vodánál meg a telekorcsnál(telenor) elérhető már a black...a t-mobilnál meg a független telókra még elfogadásra vár :/ de közben a telómra az eredeti származási helyén, a közép keleti régióban, saudi arabiában már elérhető a független változat :/ nem értem ezt miért így csinálják....
Spityu27
2. szint
2. szint

fletettem az eredeti rendszert a telómra mivel arra már elérhető a black, nos nagy csalódás volt mert nem jelezte, sőt a nokia szerverén sincs fent mert csak az ambert engedi letölteni, a blacket nem :( így hát visszatettem a magyart :)
csokabi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: lumia 820
Has thanked: 36 times
Been thanked: 34 times

Hozzászólás Szerző: csokabi »

Spityu27 írta:fletettem az eredeti rendszert a telómra mivel arra már elérhető a black, nos nagy csalódás volt mert nem jelezte, sőt a nokia szerverén sincs fent mert csak az ambert engedi letölteni, a blacket nem :( így hát visszatettem a magyart :)
Most már én is bánom kicsit, hogy magyar szoftvert raktam fel és nem például egy finnt vagy németet. De ez késő bánat, mert beköltöztem már a mobilba és nincs kedvem megint végig játszani az összes beállítást meg program letöltést. Remélem a héten megtisztelnek minket is egy frissítéssel. Vicces lenne, ha a tré is előbb kiadná, mint a nokia a függetlent.
Spityu27
2. szint
2. szint

csokabi írta:
Spityu27 írta:fletettem az eredeti rendszert a telómra mivel arra már elérhető a black, nos nagy csalódás volt mert nem jelezte, sőt a nokia szerverén sincs fent mert csak az ambert engedi letölteni, a blacket nem :( így hát visszatettem a magyart :)
Most már én is bánom kicsit, hogy magyar szoftvert raktam fel és nem például egy finnt vagy németet. De ez késő bánat, mert beköltöztem már a mobilba és nincs kedvem megint végig játszani az összes beállítást meg program letöltést. Remélem a héten megtisztelnek minket is egy frissítéssel. Vicces lenne, ha a tré is előbb kiadná, mint a nokia a függetlent.
rájötem én is hogy felesleges, mert régiófüggőbe tölti le a frissítést, nem az országhoz tartozó rendszer alapján...sőt a nokia oldalán fent van hogy saudi arabiába már kiadták a blacket de a nokia software updater for retail és a data pakage manager is csak az ambert jelzi!
Xedrak
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Lumia 820
Nem: Férfi
Has thanked: 2 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: Xedrak »

Sziasztok,

előbbiekhez csatlakozva:

A készülékem izraeli, természetesen szépen bele van írva hogy, made in china,(ugye most már az számít hamisítványnak amit nem Kínában gyártanak.....) ergó tömeggyártás és valószínűleg a cimke más csak a telefonokon.
Mivel sem itthon, sem az eredeti régióban nincs még Black, így a 059R4P1 produkt kódhoz tartozó Black figyel rajta , azt lehetett a care siute- val vel tól től letölteni ami EU-s volt.

Ahogy észrevettem, annyi különbség van többek között a független szoftverek között, hogy más az alap program készlet,például amit feltettem abban van (volt) sok" bing"-es csoda, meg nokia zene, ami ugye kis hazánkban nem igazán támogatott. (gondolom ezeket itthon nem teszik majd bele)

illetve azt tapasztaltam, hogy letölteni a szoftvert a care suite-ról legkorábban a megjelenés után 1-2- nappal lehet.

Azért én is várom a magyar függetlent.....
Xedrak
Újonc
Újonc

Szervusztok,

használ valaki vezeték nélküli töltőt, akár gyárit akár egyéb megoldást? Megköszönném ha megosztaná a tapasztalatait..
spider2
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 21 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: spider2 »

Én meguntam a várakozást a T-nél és a 1020-ra felraktam a már black angol független (CV) image-t és hibátlanul megy 3 napja. ;)
Spityu27
2. szint
2. szint

spider2 írta:
Én meguntam a várakozást a T-nél és a 1020-ra felraktam a már black angol független (CV) image-t és hibátlanul megy 3 napja. ;)
csak ha menet közben megadja magt a teló úgy hogy nem tudod az eredeti t-s rendszert visszatenni akkor ugrik a garid
jossy
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 1520
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: jossy »

Xedrak írta:Szervusztok,

használ valaki vezeték nélküli töltőt, akár gyárit akár egyéb megoldást? Megköszönném ha megosztaná a tapasztalatait..
Üdv.
Én erősen gondolkoztam rajta mert most már 2-3 ezerért is találtam ilyen töltöt.
De!!
Sok álmatlan éjszaka után arra a következtetésre jutottam hogy miért is kell nekem ilyen??
Mert hát ugye felrakod a "párnácskára" tölteni.. Aztán jön egy hivás, leveszed... Visszarakod, jöne egy sms, leveszed, visszarakod...
Ez nem tesz tul jót az aksinak...
Igy én ugy döntöttem hogy inkább kihagyom...
Xedrak
Újonc
Újonc

Igen ezzel tisztában vagyok, de azt hiszem ha a telefon szoftveresen hal meg akkor mindegy, ha meg egyéb baja van akkor a szoftver visszatehető.

mondjuk a Nokia Software Updater for Retail az eredeti progival is azt írja a garira hogy nem érvényes ebben az országban.(Nokiához gondolom nem kell bevinni garanciális javításra) Persze a boltba lehet vinni vissza.

jártam már úgy, hogy frissítés közben kiállt a care suite - partícionálási hibával, és a teló program módban maradt ahonnan az aksi kivétele sem billentette vissza. Szerencsére másik pc-vel sikerült helyreállíttatni. Úgyhogy ha valaki nekiáll azért csak óvatosan......okozhat kellemetlen perceket a türelmetlenség
Válasz küldése

Vissza: “Nokia - Windows Phone készülékek”