Nokia Lumia 800

Windows Phone alapú Nokiák gyüjtőfóruma
pana40
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Galaxy S Advance I9070P
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0

Re: Nokia Lumia 800

Hozzászólás Szerző: pana40 »

Üdv! Tud valaki segíteni,hogy honnan lehet a 800-hoz alkalmazásokat letölteni?? Mert itt nem találtam!!
Köszönöm!!
Bandika0927
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 820
Nem: Férfi
Has thanked: 9 times
Been thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: Bandika0927 »

pana40 írta:Üdv! Tud valaki segíteni,hogy honnan lehet a 800-hoz alkalmazásokat letölteni?? Mert itt nem találtam!!
Köszönöm!!
Hello,

Van egy olyan alkalmazás a telefonodon hogy piactér, ahol több mint 80,000 alkalmazás közül választhatsz :)
üdv,
farkas-laci
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 730 DS
Has thanked: 23 times
Been thanked: 99 times

Hozzászólás Szerző: farkas-laci »

szabokareszka írta:Sziasztok!
Most androidot használok de hamarosan veszek egy ilyet gyönyörűséget!Átolvastam az egész fórumot és van egy kérdésem. Van olyan app amivel bármit le lehet titkosítani? Pld most használok egy ilyet és bármilyen programot bele lehet húzni.Pld a gmail-t vagy facebookot vagy sms-t vagy akármit csak úgy tudok megnyitni ha az általam előre megadott akár 12 számjegyű kódot beírom vagy feloldómintát rajzolok és csak aztán nyitja meg a levédett alkalmazást. Windowsban is van ilyen?Köszönöm!
Kóddal le tudod zárni a telefont.
szabokareszka
1. szint
1. szint
Készüléktípus: n97 mini
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: szabokareszka »

Köszi,én olyanra gondolok,hogy egyes alkalmazásokat tudjak lezárni vagy védeni.Pld a telefont telefonként vagy játékra bárki köröttem tudja nélkülem is használni de pld a facebookra vagy gmailba vagy akármibe is csak jelszóval lehessen belépni.Nagyon hasznos tud lenni!
Dzsosy
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 800
Has thanked: 2 times
Been thanked: 14 times

Hozzászólás Szerző: Dzsosy »

gn05 írta:Sziasztok.
Valaki tudna ajánlani nekem egy normális kijelzővédő fóliát lumia 800-hoz.
Nem tudom, hogy mennyire karcolódhat,én nem igazán hiszek a gorilla glass-ban.
Én a zagg-tól vettem invisibleSHIELD-et. Az tökéletesen felfekszik a kijelzőre. Nem jön fel és nem zavarja a használatot. http://www.zagg.com/invisibleshield/nok ... hields.php
milan írta:Tvre próbálta már valaki rácsatlakoztatni kábellel? Nekem nem jött össze. Köszönöm. :Notworty:
TV-re kábellel nem tudod rákötni, csak a DLNA játszik..
szabokareszka írta:Köszi,én olyanra gondolok,hogy egyes alkalmazásokat tudjak lezárni vagy védeni.Pld a telefont telefonként vagy játékra bárki köröttem tudja nélkülem is használni de pld a facebookra vagy gmailba vagy akármibe is csak jelszóval lehessen belépni.Nagyon hasznos tud lenni!
Ilyennel még nem találkoztam. Szerintem nincs is, mert nem tudnak ilyen mélyen belenyúlni a rendszerbe a programok.
These users thanked the author Dzsosy for the post:
gn05 (2012-05-19 szomb. 09:35:22)
Rating: 2.63%
Nokia Lumia 800 + InvisibleSHIELD
gn05
1. szint
1. szint
Készüléktípus: lumia 920 lumia 925
Has thanked: 20 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: gn05 »

És az invisibleSHIELD az egész képernyőt fedi vagy a szélei kimaradnak mint a többi fóliánál? Ismerősöm azt mondta hogy a tapintása nem jó,olyan gumis érzés. Sok fóliával próbálkoztam, de mindel volt valami gond.
Dzsosy írta:
Én a zagg-tól vettem invisibleSHIELD-et. Az tökéletesen felfekszik a kijelzőre. Nem jön fel és nem zavarja a használatot. http://www.zagg.com/invisibleshield/nok ... hields.php
milan írta:Tvre próbálta már valaki rácsatlakoztatni kábellel? Nekem nem jött össze. Köszönöm. :Notworty:
TV-re kábellel nem tudod rákötni, csak a DLNA játszik..
szabokareszka írta:Köszi,én olyanra gondolok,hogy egyes alkalmazásokat tudjak lezárni vagy védeni.Pld a telefont telefonként vagy játékra bárki köröttem tudja nélkülem is használni de pld a facebookra vagy gmailba vagy akármibe is csak jelszóval lehessen belépni.Nagyon hasznos tud lenni!
Ilyennel még nem találkoztam. Szerintem nincs is, mert nem tudnak ilyen mélyen belenyúlni a rendszerbe a programok.
gn05
1. szint
1. szint

És az invisibleSHIELD az egész képernyőt fedi vagy a szélei kimaradnak mint a többi fóliánál? Ismerősöm azt mondta hogy a tapintása nem jó,olyan gumis érzés. Sok fóliával próbálkoztam, de mindel volt valami gond.

Dzsosy írta:
Dzsosy
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 800
Has thanked: 2 times
Been thanked: 14 times

Hozzászólás Szerző: Dzsosy »

gn05 írta:És az invisibleSHIELD az egész képernyőt fedi vagy a szélei kimaradnak mint a többi fóliánál? Ismerősöm azt mondta hogy a tapintása nem jó,olyan gumis érzés. Sok fóliával próbálkoztam, de mindel volt valami gond.
Teljesen ki megy a széléig nekem mindegyik oldalon. Igen, olyan gumis kicsit, de egyáltalán nem rossz ettől a tapintása, sőt. De így nem csak a kijelző nem karcolódik, hanem a fólia sem. Nekem az 5230-amon ez volt két évig és egy karcolás sem volt a fólián. Körülöttem mióta megvettem az 5230-asra, már szinte mindenki ezt használja és még nem volt rá panasz.
These users thanked the author Dzsosy for the post:
gn05 (2012-05-19 szomb. 11:28:31)
Rating: 2.63%
Nokia Lumia 800 + InvisibleSHIELD
gn05
1. szint
1. szint

Köszönöm a segítséget,már csak egy kérdésem lenne, hogy mennyit ront a kijelző láthatóságán,életlenebb,kicsit fakóbb valami hasonlóra gondolok.

Dzsosy írta:
gn05 írta:És az invisibleSHIELD az egész képernyőt fedi vagy a szélei kimaradnak mint a többi fóliánál? Ismerősöm azt mondta hogy a tapintása nem jó,olyan gumis érzés. Sok fóliával próbálkoztam, de mindel volt valami gond.
Teljesen ki megy a széléig nekem mindegyik oldalon. Igen, olyan gumis kicsit, de egyáltalán nem rossz ettől a tapintása, sőt. De így nem csak a kijelző nem karcolódik, hanem a fólia sem. Nekem az 5230-amon ez volt két évig és egy karcolás sem volt a fólián. Körülöttem mióta megvettem az 5230-asra, már szinte mindenki ezt használja és még nem volt rá panasz.
gn05
1. szint
1. szint

Köszönöm a segítséget,már csak egy kérdésem lenne, hogy mennyit ront a kijelző láthatóságán,életlenebb,kicsit fakóbb valami hasonlóra gondolok.
Válasz küldése

Vissza: “Nokia - Windows Phone készülékek”