Nokia Lumia 800
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 730 DS
- Nem: Férfi
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 99 times
Re: Nokia Lumia 800
Ebben a videóban a címében elvileg benne van, hogy downgrade...joe3 írta:WP7-nél van lehetöség réggebi szoft felrakásra mint ami rajta van?
- These users thanked the author farkas-laci for the post:
- joe3 (2012-03-26 hétf. 21:19:36)
- Rating: 2.63%
- joe3
- 2. szint
- Készüléktípus: Galaxy S4 mini - Lumia 640
- Has thanked: 54 times
- Been thanked: 88 times
Csengőhangot sikerült beraknom de sms hangot hogy kell agyállatán lehet? Nekem nagyon fontos volna.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia Lumia 800
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Olyan hatalmas kérésem lenne, hogy egy nagy rakás problémát kellene megoldani az új Lumia-n és fogalmam sincs hogy hogyan kezdjek bele. Csak ilyen apróságok nem működnek hogy a G-mail szinkronnál a nevet és a képeket áthozza de telefonszámot nem.... MMS-t nem tudok sem küldeni sem fogadni (most is 1 hete ott lóg egy MMs hogy be akar jönni és nem tud), pedig a kiszolgáló TÉ szerint minden be van állítva a telefonszámhoz, stb.
Tudna valaki Nekem privátban segíteni? Nagyon szépen köszönöm előre is.
Olyan hatalmas kérésem lenne, hogy egy nagy rakás problémát kellene megoldani az új Lumia-n és fogalmam sincs hogy hogyan kezdjek bele. Csak ilyen apróságok nem működnek hogy a G-mail szinkronnál a nevet és a képeket áthozza de telefonszámot nem.... MMS-t nem tudok sem küldeni sem fogadni (most is 1 hete ott lóg egy MMs hogy be akar jönni és nem tud), pedig a kiszolgáló TÉ szerint minden be van állítva a telefonszámhoz, stb.
Tudna valaki Nekem privátban segíteni? Nagyon szépen köszönöm előre is.
-
- Újonc
- Készüléktípus: LUMIA 800
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 4 times
Srácok, hogyan tudom a névjegyeket szinkronizálni a LIVE-vel???
Szerk.: Megoldva...
Szerk.: Megoldva...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferret 2012-03-27 kedd 14:55:46-kor.
Ok: Használd légyszi a szerkeszt gombot!
Ok: Használd légyszi a szerkeszt gombot!
- joe3
- 2. szint
Valaki tud megoldást?joe3 írta:Csengőhangot sikerült beraknom de sms hangot hogy kell agyállatán lehet? Nekem nagyon fontos volna.
- zozo1224
- 1. szint
- Készüléktípus: Taylor Belle V7 Rom
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 12 times
joe3 írta:Valaki tud megoldást?joe3 írta:Csengőhangot sikerült beraknom de sms hangot hogy kell agyállatán lehet? Nekem nagyon fontos volna.
Valahol olvastam hogy ugyanúgy kell mint a csengőhangot csak felül kell írni egy saját gyárit. Tehát ugyanaz kell legyen a neve mint valamelyik gyári üzenethangnak...
- joe3
- 2. szint
Köszi már próbáltam de nem. Valszeg ahoz nyitott teló kell valami más megoldás kellene esetleg valahogy kinyitni a telót csak nem tudom hogy lehet.zozo1224 írta:joe3 írta:Valaki tud megoldást?joe3 írta:Csengőhangot sikerült beraknom de sms hangot hogy kell agyállatán lehet? Nekem nagyon fontos volna.
Valahol olvastam hogy ugyanúgy kell mint a csengőhangot csak felül kell írni egy saját gyárit. Tehát ugyanaz kell legyen a neve mint valamelyik gyári üzenethangnak...
- Dzsosy
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 800
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 14 times
A stílusát kell átírni zune-ban, mint a csengőhangoknál, de már nem emlékszem mire. (itt értelem szerűen nem "ringtone"-ra) - és közel sem biztos, hogy tényleg működik, de valami ilyesmi rémlik..joe3 írta:Valaki tud megoldást?joe3 írta:Csengőhangot sikerült beraknom de sms hangot hogy kell agyállatán lehet? Nekem nagyon fontos volna.
Más:
Megjött az új frissítés ma a telóra (telenoros a telefon)
Én most tettem fel. A basszus érezhető és pont a megfelelő mértékű lett. Sokat javult a zenei élmény.. A készenlét változására kiváncsi leszek.. holnap kiderül.. A kamerában is lett változás. Mintha több opció lenne a beállításoknál (legalábbis más a sorrend), de a panorámát nem találtam. Viszont a fókuszálás kamerázás közben sokkal gyorsabb lett. Jah és immár Telenor helyett djuice-t ír ki a telefon.. Illetve a gombok mindig világítanak..
Nokia Lumia 800 + InvisibleSHIELD