nem találtál, és nem is lesz.... WP-n felejtsd el ezeket a dolgokat....hjocco írta:Gondoltam hátha van már hozzá sygic vagy igo..de most néztem utána jobban..egyenlőre nem található.Ami a telon van azt még nem próbáltam,,,tegnap óta van, még ismerkedem vele...
Nokia Lumia 930
- fefe86
- 3. szint
- Készüléktípus: iPhone 5S 32GB + Nokia N9 64GB
- Nem: Férfi
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 47 times
Re: Nokia Lumia 930
- hercsi
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 930 Black
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 7 times
Nos egy hétvégét végignyomkodva, az államat felkaparva a padlóról nagyon tetszik a telefon. Hiba volt akkorra időzíteni a telefon vásárlást mikor családi összejövetel van, az ember egész nap ezt nyomkodná . Méret hát az N9 csak a kijelzőjébe belefér , meg kell szokni de nem volt nehéz, súlya is szokható. Kijelző valami csodálatos, ami kicsit zavaró hogy a színeket automatikusan állítja nekem a fényviszonyokhoz, de nem mindig tudja jól megbecsülni ezért néha érdekes színeket produkál ezt ha megtalálom hol kikapcsolom. A kamera eszméletlen képeket tud csinálni, van benne egy számomra eddig ismeretlen funkció a képek mellé csinál egy rövid videót is és mikor képeket nézem vissza akkor mozog a kép ( igény szerint kikapcsolható ugyanis ez lassítja a fényképezést 0,5 s-al biztos) mindenesetre ez a funkció nyerte el a család legnagyobb tetszését , videó szintén gyönyörű képet ad és az hogy a hang 5.1 hát egyenlőre még nem halottam ki sehol ( de bot fülem van hozzá kell tennem, videót még nem másoltam át gépre, hogy ott nézzem meg) . Átszokni csempékre nem telt sok időbe (lehet, hogy azért mert a laposon win8.1 van). Lassulás funkciót nem tettek bele , az N9 a végére már azért kezdet néha lassulgatni (nagyon zavaró volt az amikor hívtak és 3szor kellett rábökni mire felvette). No de Lumia 930 az aksi első nap természetesen csutkára merítettem . aztán feltöltöttem nem volt 3 óra sem ! Aztán újra használtam fényképezés, folyamatos WiFi (sim nincs benne még nem kaptam meg a nanosim-et ) netezgetés így bírta 1nap 9 órát. Valószínűleg le kell mondanom az N9 üzemidejéről volt, hogy jobb napokon 3 nap után kért csak tápláló energiát. Áruház minden alkalmazás megtaláltam amit eddig kerestem 1 kivételével (ingyenes hívás rögzítő ezt sajnálom de remélem mihamarabb orvosolják a problémát). Hangszórója bár igaz csak 1 van de az eszméletlen hangot tud adni .Olvastam több fórumon is, hogy melegszik a kicsike nos valóban a kereső gomb környékén az alu keret valóban melegszik, de csak akkor ha folyamatosan nyomkodod, az N9 is melegedett a Nokia feliratnál ha játszottam rajta. Így pár nap után nagyon tetszik a telefon ha előveszem valahol tekintélyt parancsol , nem egy tömeg telefon mint az amelyiknek a Home gombjára rá csatlakozik az NSA meg az egyéb szervek és már tudják is hogy kik vagyunk (nem írom le a nevét ). Ajánlom mindenkinek a Telefont.fefe86 írta:hercsi, izgatottan várom/juk a beszámolódat...
tibi36: mindegyik videónál? mobilnet, vagy wifire csatlakozva?
N73 White->N79 Grey->N97 mini CB Hacked ROM->Nokia N9 Black 64Gb-> Nokia Lumia 930 Black
- fefe86
- 3. szint
köszi az élménybeszámolót....
automatikusan állítja a színeket? nem csak a fényerőt? annak mi értelme van, hogy a fényviszonyokhoz képest a színeket állítgatja?
a Nokia Camera újítása, hogy a készített képek mellé felvesz egy rövid videót is... De ez kikapcsolható funkció!!
a méretétől kicsit tartok én is... megvárom a berlini IFA-t, mert a 830-ra még kíváncsi vagyok.... Előzetes infók szerint az 4,5 colos lesz.... Talán barátibb mérete lesz... Persze ez függ attól, hogy mennyi különbség lesz az, és a 930 között....
automatikusan állítja a színeket? nem csak a fényerőt? annak mi értelme van, hogy a fényviszonyokhoz képest a színeket állítgatja?
a Nokia Camera újítása, hogy a készített képek mellé felvesz egy rövid videót is... De ez kikapcsolható funkció!!
a méretétől kicsit tartok én is... megvárom a berlini IFA-t, mert a 830-ra még kíváncsi vagyok.... Előzetes infók szerint az 4,5 colos lesz.... Talán barátibb mérete lesz... Persze ez függ attól, hogy mennyi különbség lesz az, és a 930 között....
- Rating: 2.63%
- duce79
- 4. szint
- Készüléktípus: lg v30+
- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 42 times
Sziasztok! Flac formátumú zenét tud már kezelni? Üdv!
Asus N53S(Windows 8.1pro) - LG G Pad 8.3(stock 4.4.2) - Chromecast - Nokia lumia 630 dual sim - Samsung Galaxy Note 4
- fefe86
- 3. szint
úgy tudom, hogy a WP egyenlőre nem támogatja a flac-ot.. de majd egy wp (930) júzer megerősíti vagy cáfolja....duce79 írta:Sziasztok! Flac formátumú zenét tud már kezelni? Üdv!
- hercsi
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 930 Black
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 7 times
Nem tudom de észrevehetően változik a szín nálam. De lehet akkor hogy ez a fényerő miatt. Majd kikapcsolom és meglátom javul-efefe86 írta:köszi az élménybeszámolót....
N73 White->N79 Grey->N97 mini CB Hacked ROM->Nokia N9 Black 64Gb-> Nokia Lumia 930 Black
-
- 2. szint
- Készüléktípus: lumia 820
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 34 times
Azt elmondaná nekem valaki, hogy miért kér tőlem egy számomra ismeretlen oldal hitelesítő adatokat, ha belépek ebbe a topikba? Csak ennél a topiknál jelentkezik.
http://en.puro.com felhasználónevet és jelszót kér. A webhely üzenete: „PortalRealm”
http://en.puro.com felhasználónevet és jelszót kér. A webhely üzenete: „PortalRealm”
- fefe86
- 3. szint
nálam is, nyugi...... probléma jelezve....csokabi írta:Azt elmondaná nekem valaki, hogy miért kér tőlem egy számomra ismeretlen oldal hitelesítő adatokat, ha belépek ebbe a topikba? Csak ennél a topiknál jelentkezik.
- Rating: 2.63%