45 telepített app után automatikusan átvált erre a nézetre. Szerintem sokkal átláthatóbb ebben a formában. A betűket megérintve előjön az abc és gyorsabban léphetsz a keresett alkalmazáshoz.lenard88 írta:Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy eddig minden tökéletesen működött a telefonon, de ma csinált egy olyat, hogy kiírta azt, hogy csak segélyhívás indítható. Újraindítottam a telefont ez után már tudtam vele telefonálni viszont az alap menüm megváltozott a képen láthatóra
Hogyan tudom visszaállítani a régit, hogy ne mutassa nekem ezeket az a,á,b betűket hanem egymás után következzenek a programok?
Előre is köszi a segítséget!
Nokia Lumia 625
-
- 2. szint
- Készüléktípus: lumia 820
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 34 times
Re: Nokia Lumia 625
- sihumens
- 1. szint
- Készüléktípus: Lumia 1020 + Lumia520
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 1 time
Vagy megnyomod a nagyítót, mármint a keresést az alkalmazáslistában, és ugyan a felső sorban ott lesz a keresés mező, de a betűk eltűnnek és tudsz görgetni lefele mint régen
- blaze
- 1. szint
- Készüléktípus: NOKIA E71
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 23 times
- Kapcsolat:
Sziasztok, Lumia 625 vásárláson agyalok, egy E71et cserélnék le.
Kérdésem : ki milyen navit használ rajta? Garmin létezik Windows Phone 8-ra?
Kérdésem : ki milyen navit használ rajta? Garmin létezik Windows Phone 8-ra?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Lumia 920 White Lumia 640DS
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 7 times
A gyári teljesen jól működik, pillanatok alatt megtalálja a műholdat. szerintem a Garmin nincs rá
- nagy.renato
- 3. szint
- Készüléktípus: In my signature
- Has thanked: 0
- Been thanked: 118 times
Nos, én is beálltam a Lumiások körébe, vettem egy 625-öst. Sokat agyaltam a méretén, mivel régen a hideg kirázott a nagy mobiloktól, de mára elég sokat email-ezek, és persze a FB chat is mindennapossá vált.
Az első benyomásaim pozitívak, nagy és szép, teljesen fekete. A rendszert már ismertem előtte, ezért is választottam ezt az Android helyett, bár azzal sincs semmi bajom, azon az áron, amiért kaptam ez a megoldás volt a legjobb.
A kijelző pixelessége aggasztott kicsit, de szerintem normális távolságból nézve éles képet ad, nem is értem honnan nézhetik, azok akik ennek ellentetjét állítják. Vagy ők valóban ilyen élesszeműek?
Az első benyomásaim pozitívak, nagy és szép, teljesen fekete. A rendszert már ismertem előtte, ezért is választottam ezt az Android helyett, bár azzal sincs semmi bajom, azon az áron, amiért kaptam ez a megoldás volt a legjobb.
A kijelző pixelessége aggasztott kicsit, de szerintem normális távolságból nézve éles képet ad, nem is értem honnan nézhetik, azok akik ennek ellentetjét állítják. Vagy ők valóban ilyen élesszeműek?
Nokia Lumia 625
Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
-
- Újonc
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
Hmmm....
Adott egy Lumia 625 Black+ Micro sdhc 32gb class 10 Kingston (márkaboltból, nem fake)
kérdés és a problémám a következő: A telefon kezeli a memkártyát pl a térképeket, de ha fotót készítek vele nem látja a telefon. Ha a kártyát átthelyezem olvasóba vagy másik (android) telefonba szépen előbújnak a fénképek, videók.
Mi a vasporos isten nyila lehet vele??????
Adott egy Lumia 625 Black+ Micro sdhc 32gb class 10 Kingston (márkaboltból, nem fake)
kérdés és a problémám a következő: A telefon kezeli a memkártyát pl a térképeket, de ha fotót készítek vele nem látja a telefon. Ha a kártyát átthelyezem olvasóba vagy másik (android) telefonba szépen előbújnak a fénképek, videók.
Mi a vasporos isten nyila lehet vele??????
- robrobzon
- 4. szint
- Készüléktípus: OnePlus 6
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 160 times
NEm lesz uncsi? Pedig te Androidban nagyon ott vagy.nagy.renato írta:Nos, én is beálltam a Lumiások körébe, vettem egy 625-öst. Sokat agyaltam a méretén, mivel régen a hideg kirázott a nagy mobiloktól, de mára elég sokat email-ezek, és persze a FB chat is mindennapossá vált.
OnePlus3
- nagy.renato
- 3. szint
- Készüléktípus: In my signature
- Been thanked: 118 times
Az túlzás, hogy nagyonrobrobzon írta:NEm lesz uncsi? Pedig te Androidban nagyon ott vagy.nagy.renato írta:Nos, én is beálltam a Lumiások körébe, vettem egy 625-öst. Sokat agyaltam a méretén, mivel régen a hideg kirázott a nagy mobiloktól, de mára elég sokat email-ezek, és persze a FB chat is mindennapossá vált.
Azokhoz a készülékekhez valóban tudtam egy-két okosságot, amivel rendelkeztem (Spica, Blade), de már meguntam. A Tabom még megvan, elvagyok azzal is, de nem nyújt semmi extrát.
Testreszabhatóság már nem szempont, mivel hiába van rengeteg launcher, téma stb, ha gyakorlatilag azonnal a célprogramot nyitom meg, amit használni szeretnék.
Negyven alatt kaptam egy teljesen jól használható rendszert, ami szépen göndülékenyen fut egy számomra megfelelő méretű képernyőn. (kicsit néha nagynak érzem)
Eddig úgy gondolom, jó döntést hoztam. Éppen települ a WP8.1, tehát vár rám a rengeteg újdonság
Nokia Lumia 625
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 6267
- Been thanked: 0
Lumia 625 készülékemen hibátlanul működött a gyári fénykép alkalmazás.
Minden átmenet nélkül a készített képeket duplázza. Ha az egyiket kitörlöm akkor eltűnik minden. Nem tudom megosztani a képeket nem engedi szerkeszteni. Azt irja ki ismeretlen fájl formátum. Pedig eddig is jpeg volt az alapértelmezett.
Valaki tudna segíteni?
Minden átmenet nélkül a készített képeket duplázza. Ha az egyiket kitörlöm akkor eltűnik minden. Nem tudom megosztani a képeket nem engedi szerkeszteni. Azt irja ki ismeretlen fájl formátum. Pedig eddig is jpeg volt az alapértelmezett.
Valaki tudna segíteni?