Ettől függetlenül ez a funkció (sok egyébbel) benne lehetne, hiszen nem egy személyt céloznak meg vele, hanem (feltételezhetően) egy szélesebb réteget.djzolko írta: Nem tudom, 26 éves létemre én ebből már kinőttem..
Nokia Lumia 710
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
Re: Nokia Lumia 710
- djzolko
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 800
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 61 times
Ezt vagy így fogadod el, vagy sehogy. Számodra van symbian és android, ne várd el, hogy minden a te ízlésed szerint készüljön.luciuscornelius írta:Ettől függetlenül ez a funkció (sok egyébbel) benne lehetne, hiszen nem egy személyt céloznak meg vele, hanem (feltételezhetően) egy szélesebb réteget.djzolko írta: Nem tudom, 26 éves létemre én ebből már kinőttem..
- hun_milo
- 3. szint
- Készüléktípus: E 72 Lumia710
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 17 times
Hát igen, már választottam, és sajnos a többség is, de e szisztéma szerint marad a nokia a windowsal együtt a sor végén kullogó, sajnosdjzolko írta:Ezt vagy így fogadod el, vagy sehogy. Számodra van symbian és android, ne várd el, hogy minden a te ízlésed szerint készüljön.luciuscornelius írta:Ettől függetlenül ez a funkció (sok egyébbel) benne lehetne, hiszen nem egy személyt céloznak meg vele, hanem (feltételezhetően) egy szélesebb réteget.djzolko írta: Nem tudom, 26 éves létemre én ebből már kinőttem..
- djzolko
- 3. szint
Kullog vagy nem kullog, szerintem jobb, mint az android, symbian, vagy akár a meego. És baromira nem akarok zenéket küldözgetni bluetooth-on. )
- hun_milo
- 3. szint
Ez mondjuk tényleg igaz, magam se használtam a kékfogat már rég, szemezek ezzel a nokiával , csak nem használtam még WP-t soha, az olvasottak szerint meg kötöttnek tűnik, persze attól még lehet jó természetesen, de még senki nem győzött meg errőldjzolko írta:Kullog vagy nem kullog, szerintem jobb, mint az android, symbian, vagy akár a meego. És baromira nem akarok zenéket küldözgetni bluetooth-on. )
- djzolko
- 3. szint
Eleinte én is így voltam vele. Aztán elkezdett érdekelni, hogy mégis, milyen ez a rendszer, mit tud, milyen logika alapján épül fel? Elolvastam a mobilarena átfogó Mango bemutatóját, illetve megnéztem egy rakás videót arról, hogy milyen az üzenetkezelés, a people hub, milyen az email kliens benne? Hogy oldották meg a SN integrációt? Érdekelt az, hogy milyen app-ok vannak, sokat barangoltam a marketplace-n, mióta asztali böngészőből is elérhető. Kíváncsi voltam, milyenek a Nokia térképhez kapcsolódó alkalmazásai WP7 alatt, így arról is megnéztem sokmindent. Nagyon sokat láttam, igaz, csak virtuálisan, mert arra nincsen pénzem, hogy vegyek egy WP7 mobilt, csak úgy kipróbálni... Összességében arra jutottam, hogy számomra nagyon is meggyőző, a metro ui jóval tovább mutat a csempéken, tényleg nagyon logikus és könnyen érthető, kezelhető rendszer, amellett iszonyú gyors. Mondhatni mindent tud, ami elvárás lehet, néhány extra igényt leszámítva, de ezeket mindenkinek magának kell eldönteni, hogy belefér e a kompromisszumba, vagy sem. Gondolok itt pl. USB OTG-re (amit én még egyszer sem használtam), vagy a HDMI kimenetre (N8-hoz viszonyítva legalábbis), ezt ritkán használom, belefér, ha kimarad. Az, hogy nem tudom pendrive-ként használni, megintcsak olyan dolog, hogy kinek a pap, kinek a papné. Az N8-at ritkán használom e célból, főleg mert a kábelét sosem tartom magamnál, anélkül meg nehéz, szerintem a pendrive praktikusabb erre. (Egyébként van egy minisd átalalítóm, ha kell, kiveszem a telóból a mem.karit, beteszem az adapterbe és közvetlenül mehet az USB portra.. WP7-nél ugyan nincs mem.kari, de ha venni kell egy pendrive-ot, nem bolondulok meg. )hun_milo írta:Ez mondjuk tényleg igaz, magam se használtam a kékfogat már rég, szemezek ezzel a nokiával , csak nem használtam még WP-t soha, az olvasottak szerint meg kötöttnek tűnik, persze attól még lehet jó természetesen, de még senki nem győzött meg errőldjzolko írta:Kullog vagy nem kullog, szerintem jobb, mint az android, symbian, vagy akár a meego. És baromira nem akarok zenéket küldözgetni bluetooth-on. )
Ha szemezel vele, akkor érdemes tájékozódni, rengeteg anyag van a neten, ami segít eldönteni, hogy bepróbáld-e, vagy sem. Én tisztelettel elfogadom, ha valakinek nem jön be valami, de azért lehúzni, mert mondjuk nem tetszik a csempe, szerintem kicsit szűk látókörű. (Nem neked célzom, de a prohardver fórumok ilyen véleményektől hangosak..) Szerintem azt meg ki lehet bírni, hogy Zune-nal másolok rá videót, és zenét. Persze, így havertól neccesebb elvinni a zenét, de nálam ez belefér, ritkán hozok el havertól zenét, általában más céllal látogatom, és ha az N8 mellett nincs kábelem, azzal sem tudom elhozni. )
- Rating: 2.63%
- hun_milo
- 3. szint
Kösz a remek, lényegre törő választ,már utána jártam pár dolognak, ha alkalmam nyílik ki fogok próbálni egy win7-es telefont, nokiát még nem tudok mert nincs az ismerősök közt, de omniát talán lesz lehetőségem, legalább a rendszert tudom tesztelni aztán majd meg látjuk, telefon váltás meg majd a nyáron lesz úgyis addig lesz a T-nél a kisebb Lumia, vagy lehet már újabb is, jelenleg Defy-t használok, mikor vettem ezt is mindenhol leszólták aztán az ár érték arány szerint ugyan azt tudja mint a nagyok minimális áron, sőt! Zene terén nem érdekel a haver zenéje, én már kedvelt zenéimet hallgatom, benne vagyok már a korba, a mai zenének nevezett nem is tudom mi nem igazán érdekel, még egyszer köszönöm, majd eldöntöm, egyenlőre érdekel a dolog
- djzolko
- 3. szint
Örülök, ha segíthettem. Én viszonylag nyitott vagyok az új dolgokra, bár legalább 6-7 éve symbianos telefont használok. Annak ellenére, hogy a Defy-t lehúzták, szerintem nagyon sikeres modell, csak az ismerősi körömben tudnék mondani legalább 6 embert, akinek ilyen telefonja van, és mindenki szereti.hun_milo írta:Kösz a remek, lényegre törő választ,már utána jártam pár dolognak, ha alkalmam nyílik ki fogok próbálni egy win7-es telefont, nokiát még nem tudok mert nincs az ismerősök közt, de omniát talán lesz lehetőségem, legalább a rendszert tudom tesztelni aztán majd meg látjuk, telefon váltás meg majd a nyáron lesz úgyis addig lesz a T-nél a kisebb Lumia, vagy lehet már újabb is, jelenleg Defy-t használok, mikor vettem ezt is mindenhol leszólták aztán az ár érték arány szerint ugyan azt tudja mint a nagyok minimális áron, sőt! Zene terén nem érdekel a haver zenéje, én már kedvelt zenéimet hallgatom, benne vagyok már a korba, a mai zenének nevezett nem is tudom mi nem igazán érdekel, még egyszer köszönöm, majd eldöntöm, egyenlőre érdekel a dolog
A két lumia már előrendelhető a T-nél amúgy, nyárra pedig biztos az árak is mennek még lefelé. (bár a 710-est most pont annyiba kerül, mint a Defy+, elég jól nyit szerintem.)
- Rating: 2.63%
- hun_milo
- 3. szint
Majd kiderül, igen jó az ára de még csak elő rendelhető, ki tudja ha meg jön mennyi lesz, szerintem ez amolyan akciós ár de majd meglátjuk .djzolko írta:Örülök, ha segíthettem. Én viszonylag nyitott vagyok az új dolgokra, bár legalább 6-7 éve symbianos telefont használok. Annak ellenére, hogy a Defy-t lehúzták, szerintem nagyon sikeres modell, csak az ismerősi körömben tudnék mondani legalább 6 embert, akinek ilyen telefonja van, és mindenki szereti.hun_milo írta:Kösz a remek, lényegre törő választ,már utána jártam pár dolognak, ha alkalmam nyílik ki fogok próbálni egy win7-es telefont, nokiát még nem tudok mert nincs az ismerősök közt, de omniát talán lesz lehetőségem, legalább a rendszert tudom tesztelni aztán majd meg látjuk, telefon váltás meg majd a nyáron lesz úgyis addig lesz a T-nél a kisebb Lumia, vagy lehet már újabb is, jelenleg Defy-t használok, mikor vettem ezt is mindenhol leszólták aztán az ár érték arány szerint ugyan azt tudja mint a nagyok minimális áron, sőt! Zene terén nem érdekel a haver zenéje, én már kedvelt zenéimet hallgatom, benne vagyok már a korba, a mai zenének nevezett nem is tudom mi nem igazán érdekel, még egyszer köszönöm, majd eldöntöm, egyenlőre érdekel a dolog
A két lumia már előrendelhető a T-nél amúgy, nyárra pedig biztos az árak is mennek még lefelé. (bár a 710-est most pont annyiba kerül, mint a Defy+, elég jól nyit szerintem.)
- djzolko
- 3. szint
Nem hinném, hogy ha valaki megrendeli most ezen az áron, akkor más áron kaphatja kézbe a telefont. Azt meg pláne nem, hogy drágább lesz.hun_milo írta: Majd kiderül, igen jó az ára de még csak elő rendelhető, ki tudja ha meg jön mennyi lesz, szerintem ez amolyan akciós ár de majd meglátjuk .