Nokia Lumia 820

Windows Phone alapú Nokiák gyüjtőfóruma
haldorado
Újonc
Újonc
Készüléktípus: lumia820
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Re: Nokia Lumia 820

Hozzászólás Szerző: haldorado »

Én a vodától vettem a telót kb. 1 hónapja. Alapból benne volt a képernyőzárkor is működő wifi, nem tudom hogy ez a frissebbik verzió-e, de semmi problémát nem tapasztaltam, amit az elöttem szólók irtak(le is kopogom faasztalon alulról), egyet kivéve, hogy a pc-ről felrakott és a kamerával készített képek is duplán jelennek meg a telefon képnézegetőjében,egy helyet kivéve, ha dátum szerint nézem őket.
vajkai
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n8-00
Has thanked: 10 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: vajkai »

Igen ez igaz csak a kép mellé van egy csomó szöveg is és így együtt alkotnak egy egészet.
És mindenféleképp üzenetként szeretném megtartani.[/quote]
akkor pc suit-tal te tudod gépre menteni az mms-eket. én is így csináltam...[/quote]

Ezt meg is tettem idáig rendben van de, hogy rakom vissza lumiára mert a pc suite nem ismeri
vajkai
Újonc
Újonc

haldorado írta:Én a vodától vettem a telót kb. 1 hónapja. Alapból benne volt a képernyőzárkor is működő wifi, nem tudom hogy ez a frissebbik verzió-e, de semmi problémát nem tapasztaltam, amit az elöttem szólók irtak(le is kopogom faasztalon alulról), egyet kivéve, hogy a pc-ről felrakott és a kamerával készített képek is duplán jelennek meg a telefon képnézegetőjében,egy helyet kivéve, ha dátum szerint nézem őket.
Szia
Egy nagy szívességet kérnék tölled. Az én telóm függetlenített német vodás. Magyar vodás kártyát használnék benne de az mms beállításokkal nem boldogulok.
Meg tennéd, hogy kiírnád a tiédből és elküldenéd nekem, hogy hová mit írjak.
Előre is köszönöm a segítséged.
haldorado
Újonc
Újonc

Szia. Ha a beállitások/üzenetek menüben lévő beállításokat kérdezed, akkor ott az üzenetközpont száma van csak(plusz 36709996500) és az MMS elérési port-nál az utolsó rublikában a (Ipv4v6) szerepel, a többi mező üres.
ha másra gondoltál, ird le és szivesen memondom azt is.
These users thanked the author haldorado for the post:
vajkai (2013-03-05 kedd 15:54:26)
Rating: 2.63%
vajkai
Újonc
Újonc

haldorado írta:Szia. Ha a beállitások/üzenetek menüben lévő beállításokat kérdezed, akkor ott az üzenetközpont száma van csak(plusz 36709996500) és az MMS elérési port-nál az utolsó rublikában a (Ipv4v6) szerepel, a többi mező üres.
ha másra gondoltál, ird le és szivesen memondom azt is.
Igen az mms elérési pontra gondoltam furcsa hogy minden üres elvileg a vodánál előre beállított készülékeket adnak.
És neked így működik? Mert nekem is tök üres persze nem is müködik
haldorado
Újonc
Újonc

Igen, nekem igy tökéletesen működik.
Nem lehet a vodánál távbeállitást kérni sms-ben?
tankcsara
Újonc
Újonc
Készüléktípus: lumia 820
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: tankcsara »

Kezdem elveszíteni a türelmem.Már naponta fagy feketére a tella.Elvitték a központba.Egy hétig Bellázok. :sly:
tankcsara
Újonc
Újonc
Készüléktípus: lumia 820
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: tankcsara »

vajkai írta:
tankcsara írta:REMEK!Szombat reggelre újra feketére fagyott a telefonom.Semmire nem reagál,semmire!Hiába a 8-10 másodperces hókusz-pókusz!Újból hátlap le stb.Egy kicsit kezd idegesíteni,a francba nem ezért vesz az ember egy szuper WP 8-at hogy két hetente szétszedje!!! :sly:
Ebben igazad van főleg mikor észre sem veszed, hogy lefagy és mindenki hívna csak nem tud.
És akkor még szerencsés vagy ha csak két hetente, nekem van olyan nap hogy többször is de van hogy napokig semmi.
Jártam már úgy is, hogy töltés közben fagyott le és fel sem töltött reggelre majd nem a fölhöz vágtam mérgemben

Tud esetleg valaki segíteni
Hello.Neked van valami ötleted?Én addig járok a nyakukra amíg ki nem cserélik vagy meg nem javítják véglegesen.
vajkai
Újonc
Újonc

haldorado írta:Igen, nekem igy tökéletesen működik.
Nem lehet a vodánál távbeállitást kérni sms-ben?
Erre sajnos még nincs
vajkai
Újonc
Újonc

tankcsara írta:
vajkai írta:
tankcsara írta:REMEK!Szombat reggelre újra feketére fagyott a telefonom.Semmire nem reagál,semmire!Hiába a 8-10 másodperces hókusz-pókusz!Újból hátlap le stb.Egy kicsit kezd idegesíteni,a francba nem ezért vesz az ember egy szuper WP 8-at hogy két hetente szétszedje!!! :sly:
Ebben igazad van főleg mikor észre sem veszed, hogy lefagy és mindenki hívna csak nem tud.
És akkor még szerencsés vagy ha csak két hetente, nekem van olyan nap hogy többször is de van hogy napokig semmi.
Jártam már úgy is, hogy töltés közben fagyott le és fel sem töltött reggelre majd nem a fölhöz vágtam mérgemben

Tud esetleg valaki segíteni
Hello.Neked van valami ötleted?Én addig járok a nyakukra amíg ki nem cserélik vagy meg nem javítják véglegesen.
Hello
hát próbaképpen újra raktam a szoftvert tegnap azóta nem jelentkezett a hiba. Remélem így marad.
Válasz küldése

Vissza: “Nokia - Windows Phone készülékek”