Nokia Lumia 820

Windows Phone alapú Nokiák gyüjtőfóruma
skyrush7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
Nem: Férfi
Has thanked: 60 times
Been thanked: 88 times
Kapcsolat:

Re: Nokia Lumia 820

Hozzászólás Szerző: skyrush7 »

Salmi kollégánknak igaza van, erre a célra tökéletes telefon, még több is!:D Igényeiddel sem lesz gond, hiszen az "alap" alkalmazások ugyanúgy megtalálhatók/megtalálhatóak lesznek, mint ami az előző androidos telefonodon volt. Frissítések gyakran fognak jönni, főleg mivel a Nokia nagy érdeke, hogy minnél hamarabb elérhető legyen 1-1 update.
These users thanked the author skyrush7 for the post:
Kozi (2013-03-01 pén. 10:57:20)
Rating: 2.63%
Kép
Kozi
Újonc
Újonc
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Kozi »

Ennek örülök, egyre jobban szimpatizálok ezzel a telefonnal. Remélem ez is bírni fogja addig mint az előző telóm...

Még egy pár kérdés felmerült bennem. Van benne FM rádió? Úgy értem hogy tartalmaz beépítve? Mert a mobilarénás specifikáció szerint nem, de olvastam iponon egy cikket a portico frissítésről és azt írták, hogy "Arról egyelőre nem esett szó, hogy az FM rádió aktiválásra került-e"... Nem létfontosságú egyáltalán csak most így ezt nem értem :) A másik pedig, hogy át lehet tenni az appokat SD kártyára? Mert a nemrég kijött kisebb WPs HTCnél nem lehet. Itt igen?
skyrush7
3. szint
3. szint
Kapcsolat:

Kozi írta:Ennek örülök, egyre jobban szimpatizálok ezzel a telefonnal. Remélem ez is bírni fogja addig mint az előző telóm...

Még egy pár kérdés felmerült bennem. Van benne FM rádió? Úgy értem hogy tartalmaz beépítve? Mert a mobilarénás specifikáció szerint nem, de olvastam iponon egy cikket a portico frissítésről és azt írták, hogy "Arról egyelőre nem esett szó, hogy az FM rádió aktiválásra került-e"... Nem létfontosságú egyáltalán csak most így ezt nem értem :) A másik pedig, hogy át lehet tenni az appokat SD kártyára? Mert a nemrég kijött kisebb WPs HTCnél nem lehet. Itt igen?
SD kártyára úgytudom (még) nem lehet, csak a telefon belső tárhelyére. Mivel aztmondod nincsenek nagy igényeid, szerintem a 8GB elég lesz. Persze a jövőben ez még változhat. (mármint frissítés esetén SD-re is lehet telepíteni, de erről még nincs se hír, se pletyka)

Az FM rádió nincs benne, ennek a következő oka van: A Microsoft csúszott a fejlesztésekkel, ezért a "nem fontos" dolgokat kihagyták ideinglenesen a rendszerből. A telefon hardveresen fel van szerelve az ehhez szükséges dolgokkal, már csak azt a szoftverfrissítést kell megvárni, amelyik tartalmazza is az ehhez szükséges szoftvert ;)
Kép
Kozi
Újonc
Újonc
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: Kozi »

skyrush7 írta:
Kozi írta:Ennek örülök, egyre jobban szimpatizálok ezzel a telefonnal. Remélem ez is bírni fogja addig mint az előző telóm...

SD kártyára úgytudom (még) nem lehet, csak a telefon belső tárhelyére. Mivel aztmondod nincsenek nagy igényeid, szerintem a 8GB elég lesz. Persze a jövőben ez még változhat. (mármint frissítés esetén SD-re is lehet telepíteni, de erről még nincs se hír, se pletyka)

Az FM rádió nincs benne, ennek a következő oka van: A Microsoft csúszott a fejlesztésekkel, ezért a "nem fontos" dolgokat kihagyták ideinglenesen a rendszerből. A telefon hardveresen fel van szerelve az ehhez szükséges dolgokkal, már csak azt a szoftverfrissítést kell megvárni, amelyik tartalmazza is az ehhez szükséges szoftvert ;)
Tehát akkor mindkettőre van esély...
Az SD kártyás dolog azért érdekelt mert gondoltam ha már van ingyen navigáció azt kipróbálom majd, hogy milyen, de abban a térkép fájlok elég sok helyet foglalhatnak (vagy nem?) és akkor kevesebb hely marad a belső memóriába.
vajkai
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n8-00
Has thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: vajkai »

Sziasztok
nagyon nagy problémám van. Vettem egy lumia 820-as készüléket és a régi telefonomról nem tudom át menteni az mms-eket.
A másoló program ami van hozzá csak az sms-eket másolja át. Tud valaki erre megoldást meg mentené az életemet
vajkai
Újonc
Újonc

Bocsi elfelejtettem a régi telefon nokia500
Salmi
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
Has thanked: 68 times
Been thanked: 135 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Salmi »

Ha a Lumián lévő adatmásoló nem viszi át őket, akkor azt hiszem lőttek az MMS-ek átvitelének. Esetleg egy későbbi adatmásoló verzióban megoldják ezt is Nokiáék.
These users thanked the author Salmi for the post:
vajkai (2013-03-02 szomb. 21:25:14)
skyrush7
3. szint
3. szint
Kapcsolat:

Esetleg csak egy tipp, de Nokia Suite-n keresztül nem lehet szinkronizálni az 500-zast SkyDrive-val, és onnan telefonról meg a 820-szal?
These users thanked the author skyrush7 for the post:
vajkai (2013-03-02 szomb. 21:25:25)
Kép
kisfityos
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Lumia920
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: kisfityos »

Lehet,hogy elhamarkodtam a dicséretet!Most az a legújabb móka,hogy mikor hívást indítok eltűnik a képernyőről minden és addig nem is jön vissza amíg meg nem szakad a kapcsolat.Ezzel addig nincs is különösebb gond amíg a másik végén felveszik a probléma akkor kezdődik amikor hangposta kapcsol,mert akkor kinyomnám,de nem tudom mert nincs mivel.Így aztán marad az,hogy megvárom míg bontja a vonalat közben beszélgethetek a hangpostára.Ez persze nem lesz így túl olcsó.Kikapcs,akksi,sim kiszed,visszarak,bekapcsol,eredmény :whaaa: semmi.Ugyanazt csinálja továbbra is.Már kétszer újraindítottam,nincs kedvem megint újrapakolni az egészet! :weep:
vajkai
Újonc
Újonc

skyrush7 írta:Esetleg csak egy tipp, de Nokia Suite-n keresztül nem lehet szinkronizálni az 500-zast SkyDrive-val, és onnan telefonról meg a 820-szal?
Köszönöm a segítségeteket.
Egyébként lehet ott szinkronizálni de az mms ott sem müködik.
Én meg már eladtam az 500 -ast pár napom van hogy átmentsem a dolgaimat. Sajnos arra nincs időm, hogy a nokia meg oldja. 76db mms ha eggyesével át küldöm az rengeteg pénz
Válasz küldése

Vissza: “Nokia - Windows Phone készülékek”