nem mindig működik. Szerencsére más hibát nem találtam.

Nekem XL van úgy hogy van rádióm. Direkt ezért vettem az XL-t a rádió miatt. Egyenlőre más hibát nem találtam. Aztán lehet, hogy menet közben még lesz több is. Köszi a tanácsot. Persze már belaktam és nem szívesen csinálnék HR-t ha nem muszáj.Pacee írta:Ha más hibát nem tapasztalsz, illetve az FM rádió sem hiányzik akkor szerintem már ne csinálj HR-t! Gondolom belaktad már a telefont!
Köszi, ezt tudom. De vannak alkalmazások, amiket nem enged a rendszer áttelepíteni SD-re. Ez is ilyen. Igazából arra lenne ötleted, hogy maga a Posta és Naptár alkalmazás mitől foglalhat el 19,5 GB-nyi helyet? A Gmail fiókom összesen nincs 4 GB.. Az a 19,5 rengetegnek tűnikPacee írta:Alkalmazásokat lehet áthelyezni illetve közvetlenül kártyára is telepíteni!
Gépház rendszer tárterület ez az eszköz majd kopp az adott alkalmazásra és áthelyez.
Köszi, átállítom remélem segít. Bár a 4 GB még mindig csak 5. annyi mint a 19,5 és a t-online-os + 3. email címes levelezésem minimális.Andy1210 írta:Van egy olyan beállítási lehetőség, hogy mikor töltse le az emaileket. Azt szerintem mindig-re állítottad. A gmailed-ről akkor előfordulhat, hogy lehúzta a 4 gigát + a Microsoft fiókodhoz tartozó emailedről is mindent.