A forma számomra is pozitív. Ami hiányzik az a tömeg ehhez a robusztus megjelenéshez. Kicsit olyan, mint a húsvéti nyuszi csoki. Amíg csak látod, addig működik rendesen a nyálelválasztás, de ahogy kézbe veszed van egy kis csalódás, hogy "jééé, ez ilyen könnyű? És hol a csokim?". Lehetne súlyosabb és akkor meg lenne a "van benne anyag rendesen" érzés.fefe86 írta:nekem pont a baltával faragott ház jött be az alumínium kerettel. Sosem szerettem a szappantartó formát... megszoktam az N9-nél a nem bővíthető memóriát és a kivehetetlen akkut is... Ami viszont már most csalódás számomra a glance screen hiánya, és azért vártam egy 60 fps-es videó felvételt... ettől függetlenül ősszel beruházom egyre, ha minden úgy adódik..
A memória nekem is elég lenne, bár nem használok felhőszolgáltatást, viszont nem is fotózok túl sokat. Az akku már más kérdés. Pont mostanában fagyott ki talán harmadszor a 820-asom és egy gyors akku eltávolítás helyre is pofozta. A glance hiánya nálam óriási fekete pont a gyártónak!
Az említett N9-es op.rendszerre tetszett eddig a leginkább, bár sajátom soha nem volt. Na, az le tudott kötni:)