Nokia Lumia 820
-
- Újonc
- Készüléktípus: Lumia 830
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia Lumia 820
Regisztráltam a fejlesztői valamibe még vagy hat hónapja, de már rég kitöröltem azt az app-ot. Nem tudom, hogy ez most milyen frissítés, de megújult rendesen a tel. és a microsoft-tól is kaptam mailt , hogy üdv a 8.1 világában.
-
- 2. szint
- Készüléktípus: lumia 820
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 34 times
Valaki rájött már, hogy hol lehet aktiválni a a swipe-ot? A vesszőt már vissza tudtam tenni a helyére, de kéne a sikamikás gépelés. Nagyon szerettem a symbin.
Egész jó lett a böngésző is, végre lehet képet feltölteni például fórumokba!
Egész jó lett a böngésző is, végre lehet képet feltölteni például fórumokba!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7-00
Hello.
egy olyan problémában kérném a segítségeteket, hogy elfogyott a tárhely a telefonon. A tárhely ellenőrzése azt írja,h van több mint 4giga rendszer file, meg 3giga egyéb. Az előbbivel gondolom nem célszerű semmit törölni. De az utóbbit hogy tudom? Minden ideiglenes file Elméletileg törölve lett, de így se lett sokkal több helyem. Valami ötlet valakinek? Előre is köszönöm.
egy olyan problémában kérném a segítségeteket, hogy elfogyott a tárhely a telefonon. A tárhely ellenőrzése azt írja,h van több mint 4giga rendszer file, meg 3giga egyéb. Az előbbivel gondolom nem célszerű semmit törölni. De az utóbbit hogy tudom? Minden ideiglenes file Elméletileg törölve lett, de így se lett sokkal több helyem. Valami ötlet valakinek? Előre is köszönöm.
- kisfityos
- Újonc
- Készüléktípus: Lumia920
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Nekem egy alaphelyzetbe állítás megoldotta az ilyen jellegű problémámat (persze utána lehet visszaállítani egy csomó dolgot) szerintem az ideiglenes fájlok törlése menüpont csak parasztvakítás,tényleges törlést nemigen végez és csak gyűlik a sok szemét!Na de most hogy már mindent sd-re telepíthetek remélhetőleg nem okoz gondot a későbbiekben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisfityos 2014-04-16 szer. 15:20:56-kor.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7-00
A visszallitassal csak beállításokat kell visszallitani, vagy az alkalmazásokat is?
- kisfityos
- Újonc
- Készüléktípus: Lumia920
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Elméletileg igen,csak a beállításokat mert az előtte készített biztonsági mentés alapján letölti újra az alkalmazásokat.Nekem még olyat is ami szerintem akkor már nem volt rajta,meg kettő ami még valami frissítés előtti verzió volt és az nem tudta leszedni,bírkózott egy darabig vele aztán kitöröltem.