Nokia Lumia 820

Windows Phone alapú Nokiák gyüjtőfóruma
csokabi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: lumia 820
Has thanked: 36 times
Been thanked: 34 times

Re: Nokia Lumia 820

Hozzászólás Szerző: csokabi »

Hali!

Mégsem zajlott le rendben a frissítés. Az óriási áramfelvétel megmaradt, energiatakarékos üzemmódban 1 óra alatt 9% áramot szipkázott be. A telefon rendesen meleg volt mikor kivettem a tokjából. Senki nem nyúlt hozzá csak feküdt az asztalon. Amiken nem változtattam az a sim kártya és a memória kártya. Trés mobilra független magyar szoftvert raktam fel. A product kód is maradt a régi. Egyébként ettől eltekintve hibátlanul működik. Az említett többi gond teljesen megszűnt. Ha valakinek van ötlete bátran ossza meg velem!

Cs
skyrush7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
Nem: Férfi
Has thanked: 60 times
Been thanked: 88 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: skyrush7 »

Szia!
A nagy akkumulátor használatot okozhatja a szoftveris tehát nem kizárt, de ha frissítés után ráadásul nem gyárival is megmarad, elég okot adna nekem a hardveres téren is hiba után kutatni.
Első körben én azt javaslom keresd fel itt a fórumon "Macika"-t, valószínűleg tud segíteni.
Kép
adamo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia lumia 820
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: adamo »

Sziasztok
Van egy "kis" problémám a kicsi Lumia 820-al
Ma már a 4-5 alkalommal dobta el a térerőt. eddig is voltak ilyen gondok de 2-hétig nem csinált ilyet reméltem hogy megjavult magától.
T mobilos a kicsike. és alig 2 hónapos. Ti tapasztaltatok ilyesféle hibával?
Megjavult valakinek?
erci001
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lumia 820
Has thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: erci001 »

adamo írta:Sziasztok
Ma már a 4-5 alkalommal dobta el a térerőt. eddig is voltak ilyen gondok de 2-hétig nem csinált ilyet reméltem hogy megjavult magától.
Megjavult valakinek?
Hát sajna nekem is ez volt 4szer volt szervizben :(ezzel a problémával )mindig azt mondták ne állítsam lte-re meg ilyenek.3g-én volt mindig simet cseréltem meg ilyenek de semmi változás .Némi harc után cserélik (t mobilnál meg súgták )hogy széria hibás .Nekem állandóan azt mondták (akivel beszéltem )hogy hullámzik a beszédem.A kocsiban van kihangosító ott mindig láttam hogy hol van térerő hol nincs :( 5 ezer forintért vettem (tarcsiba ) egy c 5 öt semmi gond vele full full térerő ennyi .Sajnálom nagyon mert tök jó kis teló volt de nem veszek most nokiát .Ja kb 15-17 éve csak nokiám volt (szinte)semmi problémával .
adamo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia lumia 820

Hozzászólás Szerző: adamo »

erci001 írta:
Megjavult valakinek?
Hát sajna nekem is ez volt 4szer volt szervizben :(ezzel a problémával )mindig azt mondták ne állítsam lte-re meg ilyenek.3g-én volt mindig simet cseréltem meg ilyenek de semmi változás .Némi harc után cserélik (t mobilnál meg súgták )hogy széria hibás .Nekem állandóan azt mondták (akivel beszéltem )hogy hullámzik a beszédem.A kocsiban van kihangosító ott mindig láttam hogy hol van térerő hol nincs :( 5 ezer forintért vettem (tarcsiba ) egy c 5 öt semmi gond vele full full térerő ennyi .Sajnálom nagyon mert tök jó kis teló volt de nem veszek most nokiát .Ja kb 15-17 éve csak nokiám volt (szinte)semmi problémával .
Csak az ebben a legrosszabb, hogy még 2 hónapos alig van. Végül is megér pár próbálkozást a szerviz. Ha sokadik visszaküldésre is csinálja akkor kicsit bekeményítünk.
De remélem odáig nem fogunk eljutni.
erci001
1. szint
1. szint

adamo írta:
erci001 írta:
Megjavult valakinek?
Csak az ebben a legrosszabb, hogy még 2 hónapos alig van. Végül is megér pár próbálkozást a szerviz. Ha sokadik visszaküldésre is csinálja akkor kicsit bekeményítünk.
De remélem odáig nem fogunk eljutni.
Hát nekem is májusi volt a telóm azóta 1 hónap csak a szervizben (nekem az első pillanatban jelentkezett a probléma )a t-nél már nincs is mert nem tudtak adni helyette másikat (állítólag a nokia visszavonta )
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

Hát nekem is májusi volt a telóm azóta 1 hónap csak a szervizben (nekem az első pillanatban jelentkezett a probléma )a t-nél már nincs is mert nem tudtak adni helyette másikat (állítólag a nokia visszavonta )
gratula a nokiának :D és még 1 érv hogy soha a büdös életbe többet nokia,bár nem is volt szándékomban,amihez az hozzányul annak annyi,még jó ,hogy androidra nem csinál semmit,hála a jó istennek :D
Samsung galaxy s7 edge
erci001
1. szint
1. szint

Limahl írta:
gratula a nokiának :D és még 1 érv hogy soha a büdös életbe többet nokia,bár nem is volt szándékomban,amihez az hozzányul annak annyi,még jó ,hogy androidra nem csinál semmit,hála a jó istennek :D
Nekem 8-10 nokiám biztosan volt szinte semmi nulla hibával ez sajna ilyen készülék volt .Iphonéval is vannak problémák (pont hasonló egy ismerősömnek )cserélték már meg javították már az újat ennyi nehéz elviselni hogy pont a tied ilyen de mindegy .Nekem nagyon tetszett a 820 de sajna rossz a 920 ra meg 60 ezret kellett volna fizetnem annyit meg nem ér Szép napot
szixon
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia Lumia 820
Has thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: szixon »

Sziasztok!

Éppen telefonváltás előtt vagyok, a régi E63-am feldobta a talpát, így időszerűnek éreztem, hogy haladva a korral beruházzak egy "tepsire"... Ár-értéket figyelembe véve nagyon meggyőző a L820 a navival, de még jó, hogy idetévedtem, és olvasgatom a hozzászólásokat. Amennyiben valóban gyári hibás nem éri meg, pedig nagyon tetszetős telefon. Esetleg valami javítás lesz vele, és a közeljövőben is vásárolható lesz, vagy teljesen visszavonják? :roll:

köszönettel :

szixon
"Az élet olyan, mint a segédmotoros kerékpár....Ha nem megy BE KELL RÚGNI!!!" :D
kovala05
Újonc
Újonc
Készüléktípus: lumia 820

Hozzászólás Szerző: kovala05 »

A telefonomra sikeresen feltettem a független ambert (egyébként T-mol) nagyan tetszik, tökéletesen működik,az ötletet itt találtam és azt használtam. Azt nem tudom eldönteni, ha a nokia egyszer mégis kiadja a t.mob.a frissitést cseréljem e le. A telefon fél éves nem tudom ezzel elvesztettem e a garanciát, ha valakinek van információja kérem segitségét, a dilemám eldöntésében
Válasz küldése

Vissza: “Nokia - Windows Phone készülékek”