Nokia Lumia 620

Windows Phone alapú Nokiák gyüjtőfóruma
Mijom
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E7-00 N9
Nem: Férfi
Has thanked: 5 times
Been thanked: 0

Re: Nokia Lumia 620

Hozzászólás Szerző: Mijom »

skyrush7 írta:Belle után tényleg szokatlan lesz kissé, de meg lehet így is barátkozni vele. Mellesleg nagyon tetszik nekem hogy Skype videóhívásnál első és hátsó kamera egyaránt használható:D
Ez egy jó pont,hogy működik a skype vodeóhívás mivel annó az E7-et is azért vettem mert akkor fringen lehetett skypolni.
Aztán sajnos megszűnt a dolog és így hiába vettem drága előlapi kamerás telót. Ezért is fogom választani a 620-at a 820 vagy 920 helyett.
Nem akarok ugyanabba a hibába esni,hogy megveszema drágább telefont aztán pofáraesek.
Az én meglátásom az,hogy ezzel az árral és tudásal jobban megéri mint a 820 vagy 920. :Notworty:
A csempéket meg majd megszokom ! Inkább mint,hogy droidos :censored: vegyek .
hening
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia Lumia 620
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: hening »

Mijom írta:
skyrush7 írta:Belle után tényleg szokatlan lesz kissé, de meg lehet így is barátkozni vele. Mellesleg nagyon tetszik nekem hogy Skype videóhívásnál első és hátsó kamera egyaránt használható:D
Ez egy jó pont,hogy működik a skype vodeóhívás mivel annó az E7-et is azért vettem mert akkor fringen lehetett skypolni.
Aztán sajnos megszűnt a dolog és így hiába vettem drága előlapi kamerás telót. Ezért is fogom választani a 620-at a 820 vagy 920 helyett.
Nem akarok ugyanabba a hibába esni,hogy megveszema drágább telefont aztán pofáraesek.
Az én meglátásom az,hogy ezzel az árral és tudásal jobban megéri mint a 820 vagy 920. :Notworty:
A csempéket meg majd megszokom ! Inkább mint,hogy droidos :censored: vegyek .
:taps1: :taps1: :taps1:
skyrush7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
Has thanked: 60 times
Been thanked: 88 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: skyrush7 »

Vásárlásnál én is ezt a gondolatmenetet követtem, bár én alapból szimpatizáltam a WP-vel ;)
Kép
Mijom
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E7-00 N9
Has thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: Mijom »

:taps2: :taps1: :lol3:
zozo6666
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800 XM
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: zozo6666 »

Tud valaki Lumia 620-ra hívás idő számláló progit?
skyrush7
3. szint
3. szint
Kapcsolat:

Azt alapból számolja, nem? Vagy mire gondolsz, hívás utáni kijelzés?
Kép
kornel88
Újonc
Újonc
Készüléktípus: NOKIA LUMIA 620
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: kornel88 »

Egy két észrevétel a telefonnal kapcsolatban!
Ha nem netezek rajta simán bírja 2-3 napig az akksi.
Bejövő hívásnál ez a felhúz, fogad szörnyű megoldás szerintem.
A hátlap nálam "mozog". ha megnyomom a kijelzőt meg a hátlapot érzem, hogy mozog, nem passzol normálisan a hátlap a készülékre.
Mikor van elmulasztott hívásom, vagy sms-em és nem veszem észre, csak akkor jövök rá ha kioldom a képernyőt és megnézem. Villoghatna vagy valamit csinálhatna x percenként vagy nem tudom, de így elég sokszor jóval az esemény után veszem észre az elmulasztott dolgokat.
Mikor jön a frissítése tudtok valamit erről?
skyrush7
3. szint
3. szint
Kapcsolat:

kornel88 írta:Egy két észrevétel a telefonnal kapcsolatban!
Ha nem netezek rajta simán bírja 2-3 napig az akksi.
Bejövő hívásnál ez a felhúz, fogad szörnyű megoldás szerintem.
A hátlap nálam "mozog". ha megnyomom a kijelzőt meg a hátlapot érzem, hogy mozog, nem passzol normálisan a hátlap a készülékre.
Mikor van elmulasztott hívásom, vagy sms-em és nem veszem észre, csak akkor jövök rá ha kioldom a képernyőt és megnézem. Villoghatna vagy valamit csinálhatna x percenként vagy nem tudom, de így elég sokszor jóval az esemény után veszem észre az elmulasztott dolgokat.
Mikor jön a frissítése tudtok valamit erről?
Akkor a te hátlapodon van a bibi, letörhetett valami rögzítő. Nekem gyári fekete hátlapom van, meg sem moccan a hátlap, csak ha a kijelző peremén (vékony keret) erősen megnyomom. Pedig a felső oldalon le van törve az egyik ki pöcök ami belepattan a készülékházba.
Ez a felhúz dolog szerintem sem a legmenőbb megoldás manapság, de elfogadható, nekem tetszetős.
Elmulasztott eseményekre még csak hírek vannak, elképzelhető hogy a következő frissítések valamelyikében a "Home" gomb fog jelezni. Ez a GDR3 vagy későbbi frissítésben lesz elképzelhető.
Kép
Androceus
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia e72
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Androceus »

Üdv mindenki!

Régen jártam erre... sajnos! lemaradtam sok mindenről... A lényeg részemről, hogy igen szeretett de sajna E72-met cseréltem c7-re, majd a C7-et váltottam Lumia 620-ra... és NEM BÁNTAM MEG!!! :lol3:

Szét bombaztam annyi app.-al amennyit csak elbírt, szénné neteztem rajta magam, és mindent kibírt a mocsok... :taps1: :yeah:

Túl vagyok két had reseten ( ha valakit erdekel: bekacsolaskor amikor megrezzen tartsd nyomva "volume down" majd megjelenik 1 felkialto jel a kijelzőn. Akkor "volume up," "volume down," "bekapcs gomb", "volume down", majd megvarod míg a teló teljesen újra nem indul!)

Szoval a lényeg az h ennyi idő és használat után sem jöttem rá, hogy hol a :censored: -ba lehet (ha lehet) beállítani, hogy a SIM-re mentsen, hogy azt használja alapértelmezett telefonkönyvnek, és ne a qva telefonon tárolja a számokat...

Valaki segítsen legyen szíves...! köszönöm!!!
skyrush7
3. szint
3. szint
Kapcsolat:

Ha jól tudom nem lehet SIM-re menteni, de javítsatok ki ha rosszul tudom. Az én véleményem az, hogy nem baj, mai világban szerintem SkyDrive-val szinkronizálni a névjegyeket, hisz akkor bárhol el lehet érni.
Kép
Válasz küldése

Vissza: “Nokia - Windows Phone készülékek”