Nokia Lumia 620

Windows Phone alapú Nokiák gyüjtőfóruma
Aramitz
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lumia 620
Has thanked: 9 times
Been thanked: 15 times

Re: Nokia Lumia 620

Hozzászólás Szerző: Aramitz »

Na, hát még van mit tanulni. :-) Én a beállításoknál nem azt néztem, tényleg ugyanaz.

Köszi az ajánlást, megnézem azt a topicot.
skyrush7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
Nem: Férfi
Has thanked: 60 times
Been thanked: 88 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: skyrush7 »

Azthiszem a gyári annyival tud többet, hogy fekvő tájolás is elérhető nem? :D
Kép
kornel88
Újonc
Újonc
Készüléktípus: NOKIA LUMIA 620
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: kornel88 »

Sziasztok!

Egy hónapja vettem a Lumia 620-amat és meg szeretném osztani veletek a tapasztalataimat.

- A telefon egész jó, sokmindent tud. Sokmindenben lehetne még fejleszteni.
- Az sms írás, ha ékezetet írok akkor csak 70 karaktert lehet írni. édes kevés. Nem tudok egy szövegbe belekattintani (nincs egy visszakurzor, hogy oda menjek) pl ahol elírtam a szöveget.
- Akummlátor üzemideje...hát, hogy is mondjam...szépen fogalmazva naponta kell tölteni.
- A kijelző mozog a hátlapban.
- Sokszor hozzá sem érek a gombokhoz (kereső) átugrik a kereső oldalra.
- Nem lehet a felülről lejövő kis ikonokra rákattanni, pl a wifi ikonjára, gyorsabb lenne ha aktív lenne pl az az ikon.
- Ezt a csepphangot nem lehet átállítani.
- Nincsenek rezgőmódok.
- Kamerája csinál szép képeket megfelelő fényviszonyok közt, de lakásban szörnyű képeket csinál.
- Telefonkönyv elérése igen macerás.
- Elrontottam az első email cím beállításait nem lehet kitörölni.
- Jó lenne ha rendezni lehetne a feltelepített programokat mappákba, mert elég össze-vissza vannak így, hogy abc sorrendben vannak.
- Flash player hiánya
- ....

Azért ezek nem olyan nagy kérések lennének eny középkategóriás telefonhoz úgy érzem. Amúgy programok feltelepítésével nagyon jó kis kütyü kerekedik belőle, de ezek az apró hibák bosszantóak. Jöhetne már a frissítése!
Pacee
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Microsoft Lumia 950
Has thanked: 12 times
Been thanked: 39 times

Hozzászólás Szerző: Pacee »

Szia!

Néhány problémádra válasz/megoldás:
ha hosszan nyomsz a szövegre, akkor megjelenik a kurzor, aminek a mozgatásával vissza tudsz lépni az elrontott részre.
SMS 70 karakter problémára gyógyír ha a hálózat+ menüpontban csökkentett támogatást állítasz be.
Flash-re ne számíts, ha jól tudom az Androidból is kikerül. Kihalóban lévő technológia.
Nem unibody házas telefonoknál mindig van valami ilyen stikli...
Akksi sajna a Motorola-t leszámítva az összes okostelefonban 1 napot (se) bír, hahasználod.

ui.: az a betűs hozzászólásodat töröltetem...
Eddigi készülékeim (sorban): Nokia 2110, Ericsson T20, Nokia 7210, Nokia 3650, Nokia 6230 & 3120, Nokia E51, Nokia C7-00, Nokia Lumia 620, LG Optimus F6, Blackberry Z10, Microsoft Lumia 950
skyrush7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
Has thanked: 60 times
Been thanked: 88 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: skyrush7 »

Igen, flash-t el kell felejteni. Droid 4.0 óta nincs már mobilos támogatás.

Akkumlátor takarékkal kihúz 1,5 napot net és wifivel körítve. Viszont ha vannak még kérdéseid, tedd fel bátran, ha tudunk, segítünk.;)
Kép
exCat
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Lumia 920
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: exCat »

Annyit még ehhez, hogy a kereső gombhoz egészen biztos, hogy hozzáérsz, másként nem ugrik a Bing-re. Úgy fogalmazva viszont igazad van hogy baromi könnyű véletlenül hozzáérni, de ez az összes WP telefonra igaz.
A WIFI és egyéb egyszerűbb eléréséhez felteheted pl. a ConnectivityShortcuts-ot, vagy van egy csomó hasonló program. Kirakod a főképernyőre és már egyszerűen el is érheted.
A mappába rendezés talán valóban jó lenne, eleinte engem is zavart az iPhone4 után, de ma már sokkal gyorsabban megtalálom a kezdőbetűk alapján a programot, feltéve persze, ha tudom, hogy mit keresek. :) Ezzel együtt a lehetőség jó volna.
A telefonkönyv elérése miért macerás? Megnyomod az ikont és ott van. Nekem sokkal szimpatikusabb ma már, mint pl. amit az iPhone tudott ilyen szempontból.
kornel88
Újonc
Újonc
Készüléktípus: NOKIA LUMIA 620
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: kornel88 »

Pacee írta:SMS 70 karakter problémára gyógyír ha a hálózat+ menüpontban csökkentett támogatást állítasz be.
Ezt hol találom meg pontosan mert nem jöttem rá?
Szundit vagyis az emlékesztető késleltetését nem lehet állítani?
csokabi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: lumia 820
Has thanked: 36 times
Been thanked: 34 times

Hozzászólás Szerző: csokabi »

kornel88 írta:
Pacee írta:SMS 70 karakter problémára gyógyír ha a hálózat+ menüpontban csökkentett támogatást állítasz be.
Ezt hol találom meg pontosan mert nem jöttem rá?
Szundit vagyis az emlékesztető késleltetését nem lehet állítani?
Vicces, mert nekem is mindig ezt a hálózat+ ajánlják, de szoftverfrissítés óta nincs ilyenem. A szundira nem találtam semmit, én ébresztem a telót:)
Pacee
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Microsoft Lumia 950
Has thanked: 12 times
Been thanked: 39 times

Hozzászólás Szerző: Pacee »

Nektek független,vagy T-s telefonotok van? Szundi szerintem nincs, max külön progival, de ha nem nyomod ki az ébresztőt, akkor kb fél órán át tolja...
Eddigi készülékeim (sorban): Nokia 2110, Ericsson T20, Nokia 7210, Nokia 3650, Nokia 6230 & 3120, Nokia E51, Nokia C7-00, Nokia Lumia 620, LG Optimus F6, Blackberry Z10, Microsoft Lumia 950
csokabi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: lumia 820
Has thanked: 36 times
Been thanked: 34 times

Hozzászólás Szerző: csokabi »

Pacee írta:Nektek független,vagy T-s telefonotok van? Szundi szerintem nincs, max külön progival, de ha nem nyomod ki az ébresztőt, akkor kb fél órán át tolja...
Trés
Válasz küldése

Vissza: “Nokia - Windows Phone készülékek”