Nokia Lumia 620
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Lumia 620
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 15 times
Re: Nokia Lumia 620
Na, hát még van mit tanulni. :-) Én a beállításoknál nem azt néztem, tényleg ugyanaz.
Köszi az ajánlást, megnézem azt a topicot.
Köszi az ajánlást, megnézem azt a topicot.
-
- Újonc
- Készüléktípus: NOKIA LUMIA 620
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Egy hónapja vettem a Lumia 620-amat és meg szeretném osztani veletek a tapasztalataimat.
- A telefon egész jó, sokmindent tud. Sokmindenben lehetne még fejleszteni.
- Az sms írás, ha ékezetet írok akkor csak 70 karaktert lehet írni. édes kevés. Nem tudok egy szövegbe belekattintani (nincs egy visszakurzor, hogy oda menjek) pl ahol elírtam a szöveget.
- Akummlátor üzemideje...hát, hogy is mondjam...szépen fogalmazva naponta kell tölteni.
- A kijelző mozog a hátlapban.
- Sokszor hozzá sem érek a gombokhoz (kereső) átugrik a kereső oldalra.
- Nem lehet a felülről lejövő kis ikonokra rákattanni, pl a wifi ikonjára, gyorsabb lenne ha aktív lenne pl az az ikon.
- Ezt a csepphangot nem lehet átállítani.
- Nincsenek rezgőmódok.
- Kamerája csinál szép képeket megfelelő fényviszonyok közt, de lakásban szörnyű képeket csinál.
- Telefonkönyv elérése igen macerás.
- Elrontottam az első email cím beállításait nem lehet kitörölni.
- Jó lenne ha rendezni lehetne a feltelepített programokat mappákba, mert elég össze-vissza vannak így, hogy abc sorrendben vannak.
- Flash player hiánya
- ....
Azért ezek nem olyan nagy kérések lennének eny középkategóriás telefonhoz úgy érzem. Amúgy programok feltelepítésével nagyon jó kis kütyü kerekedik belőle, de ezek az apró hibák bosszantóak. Jöhetne már a frissítése!
Egy hónapja vettem a Lumia 620-amat és meg szeretném osztani veletek a tapasztalataimat.
- A telefon egész jó, sokmindent tud. Sokmindenben lehetne még fejleszteni.
- Az sms írás, ha ékezetet írok akkor csak 70 karaktert lehet írni. édes kevés. Nem tudok egy szövegbe belekattintani (nincs egy visszakurzor, hogy oda menjek) pl ahol elírtam a szöveget.
- Akummlátor üzemideje...hát, hogy is mondjam...szépen fogalmazva naponta kell tölteni.
- A kijelző mozog a hátlapban.
- Sokszor hozzá sem érek a gombokhoz (kereső) átugrik a kereső oldalra.
- Nem lehet a felülről lejövő kis ikonokra rákattanni, pl a wifi ikonjára, gyorsabb lenne ha aktív lenne pl az az ikon.
- Ezt a csepphangot nem lehet átállítani.
- Nincsenek rezgőmódok.
- Kamerája csinál szép képeket megfelelő fényviszonyok közt, de lakásban szörnyű képeket csinál.
- Telefonkönyv elérése igen macerás.
- Elrontottam az első email cím beállításait nem lehet kitörölni.
- Jó lenne ha rendezni lehetne a feltelepített programokat mappákba, mert elég össze-vissza vannak így, hogy abc sorrendben vannak.
- Flash player hiánya
- ....
Azért ezek nem olyan nagy kérések lennének eny középkategóriás telefonhoz úgy érzem. Amúgy programok feltelepítésével nagyon jó kis kütyü kerekedik belőle, de ezek az apró hibák bosszantóak. Jöhetne már a frissítése!
- Pacee
- 2. szint
- Készüléktípus: Microsoft Lumia 950
- Nem: Férfi
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 39 times
Szia!
Néhány problémádra válasz/megoldás:
ha hosszan nyomsz a szövegre, akkor megjelenik a kurzor, aminek a mozgatásával vissza tudsz lépni az elrontott részre.
SMS 70 karakter problémára gyógyír ha a hálózat+ menüpontban csökkentett támogatást állítasz be.
Flash-re ne számíts, ha jól tudom az Androidból is kikerül. Kihalóban lévő technológia.
Nem unibody házas telefonoknál mindig van valami ilyen stikli...
Akksi sajna a Motorola-t leszámítva az összes okostelefonban 1 napot (se) bír, hahasználod.
ui.: az a betűs hozzászólásodat töröltetem...
Néhány problémádra válasz/megoldás:
ha hosszan nyomsz a szövegre, akkor megjelenik a kurzor, aminek a mozgatásával vissza tudsz lépni az elrontott részre.
SMS 70 karakter problémára gyógyír ha a hálózat+ menüpontban csökkentett támogatást állítasz be.
Flash-re ne számíts, ha jól tudom az Androidból is kikerül. Kihalóban lévő technológia.
Nem unibody házas telefonoknál mindig van valami ilyen stikli...
Akksi sajna a Motorola-t leszámítva az összes okostelefonban 1 napot (se) bír, hahasználod.
ui.: az a betűs hozzászólásodat töröltetem...
Eddigi készülékeim (sorban): Nokia 2110, Ericsson T20, Nokia 7210, Nokia 3650, Nokia 6230 & 3120, Nokia E51, Nokia C7-00, Nokia Lumia 620, LG Optimus F6, Blackberry Z10, Microsoft Lumia 950
- skyrush7
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
- Has thanked: 60 times
- Been thanked: 88 times
- Kapcsolat:
Igen, flash-t el kell felejteni. Droid 4.0 óta nincs már mobilos támogatás.
Akkumlátor takarékkal kihúz 1,5 napot net és wifivel körítve. Viszont ha vannak még kérdéseid, tedd fel bátran, ha tudunk, segítünk.
Akkumlátor takarékkal kihúz 1,5 napot net és wifivel körítve. Viszont ha vannak még kérdéseid, tedd fel bátran, ha tudunk, segítünk.

-
- Újonc
- Készüléktípus: Lumia 920
- Been thanked: 4 times
Annyit még ehhez, hogy a kereső gombhoz egészen biztos, hogy hozzáérsz, másként nem ugrik a Bing-re. Úgy fogalmazva viszont igazad van hogy baromi könnyű véletlenül hozzáérni, de ez az összes WP telefonra igaz.
A WIFI és egyéb egyszerűbb eléréséhez felteheted pl. a ConnectivityShortcuts-ot, vagy van egy csomó hasonló program. Kirakod a főképernyőre és már egyszerűen el is érheted.
A mappába rendezés talán valóban jó lenne, eleinte engem is zavart az iPhone4 után, de ma már sokkal gyorsabban megtalálom a kezdőbetűk alapján a programot, feltéve persze, ha tudom, hogy mit keresek.
Ezzel együtt a lehetőség jó volna.
A telefonkönyv elérése miért macerás? Megnyomod az ikont és ott van. Nekem sokkal szimpatikusabb ma már, mint pl. amit az iPhone tudott ilyen szempontból.
A WIFI és egyéb egyszerűbb eléréséhez felteheted pl. a ConnectivityShortcuts-ot, vagy van egy csomó hasonló program. Kirakod a főképernyőre és már egyszerűen el is érheted.
A mappába rendezés talán valóban jó lenne, eleinte engem is zavart az iPhone4 után, de ma már sokkal gyorsabban megtalálom a kezdőbetűk alapján a programot, feltéve persze, ha tudom, hogy mit keresek.

A telefonkönyv elérése miért macerás? Megnyomod az ikont és ott van. Nekem sokkal szimpatikusabb ma már, mint pl. amit az iPhone tudott ilyen szempontból.
-
- Újonc
- Készüléktípus: NOKIA LUMIA 620
- Been thanked: 0
Ezt hol találom meg pontosan mert nem jöttem rá?Pacee írta:SMS 70 karakter problémára gyógyír ha a hálózat+ menüpontban csökkentett támogatást állítasz be.
Szundit vagyis az emlékesztető késleltetését nem lehet állítani?
-
- 2. szint
- Készüléktípus: lumia 820
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 34 times
Vicces, mert nekem is mindig ezt a hálózat+ ajánlják, de szoftverfrissítés óta nincs ilyenem. A szundira nem találtam semmit, én ébresztem a telót:)kornel88 írta:Ezt hol találom meg pontosan mert nem jöttem rá?Pacee írta:SMS 70 karakter problémára gyógyír ha a hálózat+ menüpontban csökkentett támogatást állítasz be.
Szundit vagyis az emlékesztető késleltetését nem lehet állítani?
- Pacee
- 2. szint
- Készüléktípus: Microsoft Lumia 950
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 39 times
Nektek független,vagy T-s telefonotok van? Szundi szerintem nincs, max külön progival, de ha nem nyomod ki az ébresztőt, akkor kb fél órán át tolja...
Eddigi készülékeim (sorban): Nokia 2110, Ericsson T20, Nokia 7210, Nokia 3650, Nokia 6230 & 3120, Nokia E51, Nokia C7-00, Nokia Lumia 620, LG Optimus F6, Blackberry Z10, Microsoft Lumia 950
-
- 2. szint
- Készüléktípus: lumia 820
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 34 times
TrésPacee írta:Nektek független,vagy T-s telefonotok van? Szundi szerintem nincs, max külön progival, de ha nem nyomod ki az ébresztőt, akkor kb fél órán át tolja...