Nokia Lumia 610
-
- Újonc
- Készüléktípus: Lumia 800
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia Lumia 610
Sajnos nekem egyiken se akarja. Akkor várok még egy kicsit aztán ha más nem, bemegyek a t-mobilhoz és megkérdem. 

-
- Újonc
- Készüléktípus: Lumia 610
- Has thanked: 0
Üdv! Vettem eggy lumia 610-est.. viszont nincsen belevaló Sim kártyám.. De anélkül meg nem használható a telefon.. Ez normális? csak az órát adja ki meg eggy kis sim kártyát karikával áthúzva jelet ad ki a bal felső sarokban.
Segítségeteket előre is köszönöm!!

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia X6 16GB Navi Edition
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 1 time
Szia zumke!
Használható a teló sim nélkül is simán megy rajt minden illetve kéne mennie. Kivettem a simet és ment normálisan a teló és nekem is ott a nincs sim jelzés.
Ha betérsz a szolgáltatóthoz és mondod az üfélszolgáltatónak, hogy neked szükséged van mikrosimkártyára és a régi telószámot szeretnéd akkor klonoznak neked egy simkártyát
viszont a régi szimed deaktiválják. Azt nem tudom mennyiért csinálják mert nekem előfizus volt és ingyen cserélték a t-mobilnál.
Használható a teló sim nélkül is simán megy rajt minden illetve kéne mennie. Kivettem a simet és ment normálisan a teló és nekem is ott a nincs sim jelzés.
Ha betérsz a szolgáltatóthoz és mondod az üfélszolgáltatónak, hogy neked szükséged van mikrosimkártyára és a régi telószámot szeretnéd akkor klonoznak neked egy simkártyát
viszont a régi szimed deaktiválják. Azt nem tudom mennyiért csinálják mert nekem előfizus volt és ingyen cserélték a t-mobilnál.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia X6 16GB Navi Edition
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 1 time
És a végére el is feletkeztem arról amiért igazából felkerestem a fórumot. (de most potlom
)
Itt a fórumon is olvastam és ismerőseim is panaszkodtak arról a jelenségről, hogy a teló sokszor vagy nem túl gyakran de minden indok nélkül azt írja nincs sim kártya.
Nem kell szervizbe küldeni a telót elsőre! A progléma fő okozója maga sim kártya!
A hibát a következőképpen meg lehet oldani:
Vedd ki a szim kártyát a telóból és vizsgáld meg mennyire sérültek a réz lapok az alján vagy mennyire korodáltak.
Tisztogasd meg amennyire csak tudod de ne olyan eszközt válassz ami sérülést vagy karcolást okozhat!
Ezután annyi a tehendő, hogy pl. kockás füzet borító lapjára rajzold körbe a simkártyát és vágd ki a formát, minnél pontosabb a körbevágás a papíron annál jobb lesz a végeredmény. (ha pontosan vágod nagyobb felületen éri a nyomás a sim kártya teljes felületét és jobban szorítja a réz vezetőkhöz) Ha kivágtad a szim kártya tetejére
helyezd rá a papírt és told együtt a szim kártyával a helyére. Sok esetben nem sikerül egyszerre a kettőt betolni a helyére valószínű töbszöri próbálkozásra sikerülni fog.
Az a teló amit így oldottam meg vígan és problémamentesen megy 2hónapja.
Ha továbra is fenn áll a probléma, akkor kell bemenni a szolgáltatóhoz és szervizelést kérni vagy simkártya cserét igényelni.

Itt a fórumon is olvastam és ismerőseim is panaszkodtak arról a jelenségről, hogy a teló sokszor vagy nem túl gyakran de minden indok nélkül azt írja nincs sim kártya.
Nem kell szervizbe küldeni a telót elsőre! A progléma fő okozója maga sim kártya!
A hibát a következőképpen meg lehet oldani:
Vedd ki a szim kártyát a telóból és vizsgáld meg mennyire sérültek a réz lapok az alján vagy mennyire korodáltak.
Tisztogasd meg amennyire csak tudod de ne olyan eszközt válassz ami sérülést vagy karcolást okozhat!
Ezután annyi a tehendő, hogy pl. kockás füzet borító lapjára rajzold körbe a simkártyát és vágd ki a formát, minnél pontosabb a körbevágás a papíron annál jobb lesz a végeredmény. (ha pontosan vágod nagyobb felületen éri a nyomás a sim kártya teljes felületét és jobban szorítja a réz vezetőkhöz) Ha kivágtad a szim kártya tetejére
helyezd rá a papírt és told együtt a szim kártyával a helyére. Sok esetben nem sikerül egyszerre a kettőt betolni a helyére valószínű töbszöri próbálkozásra sikerülni fog.
Az a teló amit így oldottam meg vígan és problémamentesen megy 2hónapja.
Ha továbra is fenn áll a probléma, akkor kell bemenni a szolgáltatóhoz és szervizelést kérni vagy simkártya cserét igényelni.
- dani895
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia c5-03
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 16 times
Hát ez fail: http://kutyu.hu/cikk/96178/
Láttatok már ehhez hasonlót ár/érték arányt????? Newman N2 http://mobilarena.hu/hir/newman_n2_fill ... mobil.html
- skyrush7
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
- Has thanked: 60 times
- Been thanked: 88 times
- Kapcsolat:
Hát szegény WP7nek nincs szerencséje.. Mit kell Ennyit tökölni, inkabb adjak ki hibásan, majd egy frissitesben javítsák. Ez így meg semmi.

- dani895
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia c5-03
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 16 times
Yeaaaaaa! Újult erővel folyik a wp7.8 terjesztése!!!!! http://kutyu.hu/cikk/96293/ 

Láttatok már ehhez hasonlót ár/érték arányt????? Newman N2 http://mobilarena.hu/hir/newman_n2_fill ... mobil.html
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Sziasztok!
Ismerősöm vett egy ilyen telót. Namost, ezen a készüléken, hogyan lehet lekérdezni a szoft verziót? Mert a régi csillag-kettőskereszt-0000-kettőskereszt nem műxik rajta.
Ismerősöm vett egy ilyen telót. Namost, ezen a készüléken, hogyan lehet lekérdezni a szoft verziót? Mert a régi csillag-kettőskereszt-0000-kettőskereszt nem műxik rajta.

Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- 2. szint
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 23 times
Beállítások -> névjegy -> további információ -> "belső vezérlőprogram verziószáma: xxxx.xxxx.xxxx.xxxx" ez a szoft verziójaWalaki01 írta:Sziasztok!

- Rating: 2.63%
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5230
- Has thanked: 2 times
Nekem sikerült felfrissíteni WP7.8-ra! Következőt tettem: USB-vel kapcsolódsz a számítógéphez! Zune-ban rámész a beállításokban a frissítésre! Elindítod a frissítést, számolsz úgy 5-7-ig majd szakítod a net kapcsolatot! Vársz míg keres! Ha azt irja ki, hogy nincs net kapcsolat akkor újra kell próbálkozni addig amíg nem írja ki, hogy rendelkezésre állnak frissítések! Kb. három ilyen fajta frissítést kell végre hajtani addig míg 7.8nem lesz!!!! Igy hivatalosan a Zune-ban frissíted a telod!!!