Nokia Lumia 620

Windows Phone alapú Nokiák gyüjtőfóruma
Spityu27
2. szint
2. szint
Has thanked: 15 times
Been thanked: 23 times

Re: Nokia Lumia 620

Hozzászólás Szerző: Spityu27 »

skyrush7 írta:
Todo írta:
vitahum írta:Telenorost vettem, és letöltöttem ár sok N Care Suite-ot, de hibák halmaza van vele XP és Win7 alatt is. Ezt nem értem. Nem megy a program rendesen.
Bár remélhetőleg egyszer cak megérkezik hivatalosan is ez a frissités. Vagy nem?
Nálunk is van a családban egy Telenoros készülék és mi ezzel: Nokia Software Updater for Retail frissítettük, (WIN7) minden gond nélkül! A kettő között az a különbség, hogy amivel mi csináltuk az product alapján frissít!
Tudom már az idegeitekre megy a kérdés, de én inkább biztosra mennék: Ha egy HK szoftot frissítek ezzel, ugyanúgy marad a magyar benne, mert tartalmazza ugye?
Elvileg megmarad, mivel infók szerint mindegyik kiadás tartalmazza a magyar nyelvet...am nekem xp alatt simán ment, a legfrissebb NCS-t kell feltenni, Work Offline módba kell vele dolgozni...kicsit nehezen tudtam Flash módba tenni de sikerült nagynehezen...
skyrush7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
Nem: Férfi
Has thanked: 60 times
Been thanked: 88 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: skyrush7 »

"Work Offilne" alatt mit értesz? Egyébk. feltettem x64-es Win7-re ezt a Nokia Software Updater for Retail dolgot, jelzi is az új szoftot, csak a nyelvi támogatásról akartam meggyőződni.
Kép
Pacee
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Microsoft Lumia 950
Has thanked: 12 times
Been thanked: 39 times

Hozzászólás Szerző: Pacee »

Na, csatlakoztam a klubhoz egy fekete Telenoros 620-assal! Egy kérdésem lenne: van olyan dlna program erre a telefonra, mi t a play tó volt Symbian-on?
Eddigi készülékeim (sorban): Nokia 2110, Ericsson T20, Nokia 7210, Nokia 3650, Nokia 6230 & 3120, Nokia E51, Nokia C7-00, Nokia Lumia 620, LG Optimus F6, Blackberry Z10, Microsoft Lumia 950
skyrush7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
Has thanked: 60 times
Been thanked: 88 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: skyrush7 »

Pacee írta:Na, csatlakoztam a klubhoz egy fekete Telenoros 620-assal! Egy kérdésem lenne: van olyan dlna program erre a telefonra, mi t a play tó volt Symbian-on?
http://www.windowsphone.com/s?appid=825 ... ignin=true

Már WP-re is elérhető a Nokia Play Tó Beta, egyenesen az Áruházból;)
These users thanked the author skyrush7 for the post:
Pacee (2013-03-29 pén. 19:46:31)
Rating: 2.63%
Kép
exCat
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Lumia 920
Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: exCat »

Spityu27 írta:am nekem xp alatt simán ment, a legfrissebb NCS-t kell feltenni, Work Offline módba kell vele dolgozni...kicsit nehezen tudtam Flash módba tenni de sikerült nagynehezen...
Részleteznéd ezt esetleg egy kicsit? Elsősorban az utolsó rész érdekelne, hogy miért volt nehéz flash módba tenni - bár én azt se tudom, hogy ez pontosan mit takart - és hogyan sikerült végül? A gyerekek telefonját szeretném frissíteni, de nem szeretném elcseszni, ha nem muszáj.
lroland
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lumia 820
Has thanked: 4 times
Been thanked: 13 times

Hozzászólás Szerző: lroland »

exCat írta:
Spityu27 írta:am nekem xp alatt simán ment, a legfrissebb NCS-t kell feltenni, Work Offline módba kell vele dolgozni...kicsit nehezen tudtam Flash módba tenni de sikerült nagynehezen...
Részleteznéd ezt esetleg egy kicsit? Elsősorban az utolsó rész érdekelne, hogy miért volt nehéz flash módba tenni - bár én azt se tudom, hogy ez pontosan mit takart - és hogyan sikerült végül? A gyerekek telefonját szeretném frissíteni, de nem szeretném elcseszni, ha nem muszáj.
1.ha nem értesz hozzá, tedd fel a Product Code alapján legfrissebbet a Nokia Software Updaterrel...
2.flash mód nélkül is feltehető bármi, csak át kell írni a Product Code-ot!!
(így a garancia is megmarad, mert nem változik a gyári kód)
Megköszönni nem szégyen :up:
vitahum
Újonc
Újonc
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: vitahum »

Végre sikerült frissítenem a Retail Updaterrel. Tényleg gyorsabb lett a telefon, és egész barátségos. Az a memória tisztítgató program hol keresendő? Vagy tán fel kell telepíteni?
Spityu27
2. szint
2. szint

vitahum írta:Végre sikerült frissítenem a Retail Updaterrel. Tényleg gyorsabb lett a telefon, és egész barátségos. Az a memória tisztítgató program hol keresendő? Vagy tán fel kell telepíteni?
A fórumba tettem fel qr kódos képeket(e fórum 16. oldalán találod őket!), azokat a frissítéseket tedd fel a telóra, indítsd újra(kiapcs,bekapcs) és megjelenik a beállítások alján...a piactér letöltéshez szükséges Microsoft(Windows Live ID) fiók...
Pacee
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Microsoft Lumia 950
Has thanked: 12 times
Been thanked: 39 times

Hozzászólás Szerző: Pacee »

skyrush7 írta:
Pacee írta:Na, csatlakoztam a klubhoz egy fekete Telenoros 620-assal! Egy kérdésem lenne: van olyan dlna program erre a telefonra, mi t a play tó volt Symbian-on?

Köszi! Két hete asszem még nem volt! Amúgy tényleg eléggé béta, mert videót nem nagyon akar kirakni se TV-re, se gépre.

+ 1 kérdés: valaki be tudott állítani vipmail-t, vagy hasonlót imap protokollal, mert nálam nem megy, pedig a C7-en tökéletesen működik ua. beállításokkal!
Eddigi készülékeim (sorban): Nokia 2110, Ericsson T20, Nokia 7210, Nokia 3650, Nokia 6230 & 3120, Nokia E51, Nokia C7-00, Nokia Lumia 620, LG Optimus F6, Blackberry Z10, Microsoft Lumia 950
Spityu27
2. szint
2. szint

Pacee írta:
skyrush7 írta:

Köszi! Két hete asszem még nem volt! Amúgy tényleg eléggé béta, mert videót nem nagyon akar kirakni se TV-re, se gépre.

+ 1 kérdés: valaki be tudott állítani vipmail-t, vagy hasonlót imap protokollal, mert nálam nem megy, pedig a C7-en tökéletesen működik ua. beállításokkal!
nekem gmail impaos és a freemail pop3as a 620on..
nézd meg az email szolgáltatód súgójában kér-e ssl-t,nézd meg azt is milyen portot használ
Válasz küldése

Vissza: “Nokia - Windows Phone készülékek”