Elvileg megmarad, mivel infók szerint mindegyik kiadás tartalmazza a magyar nyelvet...am nekem xp alatt simán ment, a legfrissebb NCS-t kell feltenni, Work Offline módba kell vele dolgozni...kicsit nehezen tudtam Flash módba tenni de sikerült nagynehezen...skyrush7 írta:Tudom már az idegeitekre megy a kérdés, de én inkább biztosra mennék: Ha egy HK szoftot frissítek ezzel, ugyanúgy marad a magyar benne, mert tartalmazza ugye?Todo írta:Nálunk is van a családban egy Telenoros készülék és mi ezzel: Nokia Software Updater for Retail frissítettük, (WIN7) minden gond nélkül! A kettő között az a különbség, hogy amivel mi csináltuk az product alapján frissít!vitahum írta:Telenorost vettem, és letöltöttem ár sok N Care Suite-ot, de hibák halmaza van vele XP és Win7 alatt is. Ezt nem értem. Nem megy a program rendesen.
Bár remélhetőleg egyszer cak megérkezik hivatalosan is ez a frissités. Vagy nem?
Nokia Lumia 620
-
- 2. szint
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 23 times
Re: Nokia Lumia 620
- skyrush7
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
- Nem: Férfi
- Has thanked: 60 times
- Been thanked: 88 times
- Kapcsolat:
"Work Offilne" alatt mit értesz? Egyébk. feltettem x64-es Win7-re ezt a Nokia Software Updater for Retail dolgot, jelzi is az új szoftot, csak a nyelvi támogatásról akartam meggyőződni.

- Pacee
- 2. szint
- Készüléktípus: Microsoft Lumia 950
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 39 times
Na, csatlakoztam a klubhoz egy fekete Telenoros 620-assal! Egy kérdésem lenne: van olyan dlna program erre a telefonra, mi t a play tó volt Symbian-on?
Eddigi készülékeim (sorban): Nokia 2110, Ericsson T20, Nokia 7210, Nokia 3650, Nokia 6230 & 3120, Nokia E51, Nokia C7-00, Nokia Lumia 620, LG Optimus F6, Blackberry Z10, Microsoft Lumia 950
- skyrush7
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
- Has thanked: 60 times
- Been thanked: 88 times
- Kapcsolat:
http://www.windowsphone.com/s?appid=825 ... ignin=truePacee írta:Na, csatlakoztam a klubhoz egy fekete Telenoros 620-assal! Egy kérdésem lenne: van olyan dlna program erre a telefonra, mi t a play tó volt Symbian-on?
Már WP-re is elérhető a Nokia Play Tó Beta, egyenesen az Áruházból;)
- Rating: 2.63%

-
- Újonc
- Készüléktípus: Lumia 920
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 4 times
Részleteznéd ezt esetleg egy kicsit? Elsősorban az utolsó rész érdekelne, hogy miért volt nehéz flash módba tenni - bár én azt se tudom, hogy ez pontosan mit takart - és hogyan sikerült végül? A gyerekek telefonját szeretném frissíteni, de nem szeretném elcseszni, ha nem muszáj.Spityu27 írta:am nekem xp alatt simán ment, a legfrissebb NCS-t kell feltenni, Work Offline módba kell vele dolgozni...kicsit nehezen tudtam Flash módba tenni de sikerült nagynehezen...
- lroland
- 1. szint
- Készüléktípus: Lumia 820
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 13 times
1.ha nem értesz hozzá, tedd fel a Product Code alapján legfrissebbet a Nokia Software Updaterrel...exCat írta:Részleteznéd ezt esetleg egy kicsit? Elsősorban az utolsó rész érdekelne, hogy miért volt nehéz flash módba tenni - bár én azt se tudom, hogy ez pontosan mit takart - és hogyan sikerült végül? A gyerekek telefonját szeretném frissíteni, de nem szeretném elcseszni, ha nem muszáj.Spityu27 írta:am nekem xp alatt simán ment, a legfrissebb NCS-t kell feltenni, Work Offline módba kell vele dolgozni...kicsit nehezen tudtam Flash módba tenni de sikerült nagynehezen...
2.flash mód nélkül is feltehető bármi, csak át kell írni a Product Code-ot!!
(így a garancia is megmarad, mert nem változik a gyári kód)
Megköszönni nem szégyen 

-
- Újonc
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Végre sikerült frissítenem a Retail Updaterrel. Tényleg gyorsabb lett a telefon, és egész barátségos. Az a memória tisztítgató program hol keresendő? Vagy tán fel kell telepíteni?
-
- 2. szint
A fórumba tettem fel qr kódos képeket(e fórum 16. oldalán találod őket!), azokat a frissítéseket tedd fel a telóra, indítsd újra(kiapcs,bekapcs) és megjelenik a beállítások alján...a piactér letöltéshez szükséges Microsoft(Windows Live ID) fiók...vitahum írta:Végre sikerült frissítenem a Retail Updaterrel. Tényleg gyorsabb lett a telefon, és egész barátségos. Az a memória tisztítgató program hol keresendő? Vagy tán fel kell telepíteni?
- Pacee
- 2. szint
- Készüléktípus: Microsoft Lumia 950
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 39 times
Köszi! Két hete asszem még nem volt! Amúgy tényleg eléggé béta, mert videót nem nagyon akar kirakni se TV-re, se gépre.skyrush7 írta:http://www.windowsphone.com/s?appid=825 ... ignin=truePacee írta:Na, csatlakoztam a klubhoz egy fekete Telenoros 620-assal! Egy kérdésem lenne: van olyan dlna program erre a telefonra, mi t a play tó volt Symbian-on?
+ 1 kérdés: valaki be tudott állítani vipmail-t, vagy hasonlót imap protokollal, mert nálam nem megy, pedig a C7-en tökéletesen működik ua. beállításokkal!
Eddigi készülékeim (sorban): Nokia 2110, Ericsson T20, Nokia 7210, Nokia 3650, Nokia 6230 & 3120, Nokia E51, Nokia C7-00, Nokia Lumia 620, LG Optimus F6, Blackberry Z10, Microsoft Lumia 950
-
- 2. szint
nekem gmail impaos és a freemail pop3as a 620on..Pacee írta:Köszi! Két hete asszem még nem volt! Amúgy tényleg eléggé béta, mert videót nem nagyon akar kirakni se TV-re, se gépre.skyrush7 írta:http://www.windowsphone.com/s?appid=825 ... ignin=truePacee írta:Na, csatlakoztam a klubhoz egy fekete Telenoros 620-assal! Egy kérdésem lenne: van olyan dlna program erre a telefonra, mi t a play tó volt Symbian-on?
+ 1 kérdés: valaki be tudott állítani vipmail-t, vagy hasonlót imap protokollal, mert nálam nem megy, pedig a C7-en tökéletesen működik ua. beállításokkal!
nézd meg az email szolgáltatód súgójában kér-e ssl-t,nézd meg azt is milyen portot használ