Nokia Lumia 920
-
- Újonc
- Készüléktípus: Lumia 920
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 6 times
Re: Nokia Lumia 920
Melyik legújabb frissítésra gondolsz? A Portico-ra, vagy ami azután lesz update?d8976 írta:Sziasztok!
Azt tudja valaki, hogy a független 920 FEKETÉRE miért nincs még kint a legújabb frissítés? Már a szolgáltatós is kint van egy ideje.
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Köszönöm!
- simonjoe
- 1. szint
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 3 times
Sziasztok!
Nektek a 920-as kezeli rendesen a bluetooth-os fejhallgatót? Nem tudok vele hívni, persze nem a hangvezérlésre gondolok. A telefonon hívok valakit, a kékfog négyzet kék jelzi, h aktív, de se én nem hallok, se engem nem hallanak. Miközben a kapcsolat aktív. Az meg már csak egy hab a tortán, h nem a csengőhang szól a fülesben hanem valami bugyuta bugyborékolás. Hívást fogadni tudok.
Nektek a 920-as kezeli rendesen a bluetooth-os fejhallgatót? Nem tudok vele hívni, persze nem a hangvezérlésre gondolok. A telefonon hívok valakit, a kékfog négyzet kék jelzi, h aktív, de se én nem hallok, se engem nem hallanak. Miközben a kapcsolat aktív. Az meg már csak egy hab a tortán, h nem a csengőhang szól a fülesben hanem valami bugyuta bugyborékolás. Hívást fogadni tudok.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: lumia 920 lumia 925
- Been thanked: 8 times
A zune nem kompatibilis a 920-al szerencsére,viszont usb-n háttértárként látja a telefont,egyébként usb csatlakozáskor feldobja a microsoft oldaláról letölthető programot a telóhoz. Frissítés csak wifin vagy ncs.morpheuss12 írta:Nekem sem látja a Zune de NCS-el fel lehet tenni a legújabb fw-t.Edy írta:Sziasztok!
S.O.S![]()
Szeretném a telómat frissíteni USB kábelen keresztül pc-n. (Zune)
Mi a teendő??????? Már átnyálaztam sok angol fórumot is, és mindenki ezen problémával küzd. Gondolom számotokra is ismert.
Régebbi Nokiáimmal nem volt ilyen probléma, tökéletesen működött a Nokia Suite-val.
A Zune valamiért nem látja a telómat. :/
Segítséget előre is köszi!
- Rating: 2.63%
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
A product alapján történő frissítést a Nokia Software Updater progival is el lehet végezni!gn05 írta:A zune nem kompatibilis a 920-al szerencsére,viszont usb-n háttértárként látja a telefont,egyébként usb csatlakozáskor feldobja a microsoft oldaláról letölthető programot a telóhoz. Frissítés csak wifin vagy ncs.morpheuss12 írta:Nekem sem látja a Zune de NCS-el fel lehet tenni a legújabb fw-t.Edy írta:Sziasztok!
S.O.S![]()
Szeretném a telómat frissíteni USB kábelen keresztül pc-n. (Zune)
Mi a teendő??????? Már átnyálaztam sok angol fórumot is, és mindenki ezen problémával küzd. Gondolom számotokra is ismert.
Régebbi Nokiáimmal nem volt ilyen probléma, tökéletesen működött a Nokia Suite-val.
A Zune valamiért nem látja a telómat. :/
Segítséget előre is köszi!
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia X6
- Been thanked: 0
Szia!gyaci írta:Melyik legújabb frissítésra gondolsz? A Portico-ra, vagy ami azután lesz update?d8976 írta:Sziasztok!
Azt tudja valaki, hogy a független 920 FEKETÉRE miért nincs még kint a legújabb frissítés? Már a szolgáltatós is kint van egy ideje.
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Köszönöm!
A porticora.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N82
- Has thanked: 7 times
Szia!exCat írta:És neked felkínálja a frissítéseket is? Mert nekem a telefont látja az NCS, de a frissítéseket nem. Én ezt használom: Nokia Care Suite PST 5.0 2013.10.1.3fece01 írta:Jossy leírásának köszönhetöen sikerült felismertetnem az NCS-sel a telefont. A driver mappájában lévő dolgokat kellett feltelepíteni és lám csodát, működik.Köszönet.
Bocs hogy csak most válaszolok, de véletlenül eddig átsiklott a tekintetem a posztodon. Felajánlotta a legújabb frissítést. Meg is csinálta szépen. Csak arra kell figyelni, hogy legyen elegendő szabad hely a "C" meghajtón.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: lumia 920 lumia 925
- Been thanked: 8 times
Sziasztok!
Valaki nem tapasztalta videózás közben,főleg zárt helyen,szabadban kevésbé észrevehető a fehéregyensúly váltakozását?
Valaki nem tapasztalta videózás közben,főleg zárt helyen,szabadban kevésbé észrevehető a fehéregyensúly váltakozását?
-
- Újonc
- Készüléktípus: lumia 930
Sziasztok
Nem regen vettem egy lumia 920 telót es néha teljesen random módon lefagy ugy hogy csak a reset segit rajta. A fagyások csak lezárt kepernyonel történnek. Pl amikor este leteszem reggelre lefagy.
nagyon jo lenne ha tudnaktok segiteni.
Nem regen vettem egy lumia 920 telót es néha teljesen random módon lefagy ugy hogy csak a reset segit rajta. A fagyások csak lezárt kepernyonel történnek. Pl amikor este leteszem reggelre lefagy.
- simonjoe
- 1. szint
- Been thanked: 3 times
Addig amíg nem frissítettem, nekem is ezt csinálta. Azóta atom stabil.moralis írta:Sziasztok