Érdekes hogy az mms profil üres és mégis müködikvajkai írta:Erre sajnos még nincshaldorado írta:Igen, nekem igy tökéletesen működik.
Nem lehet a vodánál távbeállitást kérni sms-ben?
Nokia Lumia 820
-
- Újonc
- Készüléktípus: n8-00
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia Lumia 820
-
- Újonc
- Készüléktípus: lumia820
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Esküszöm, hogy a beállítások/üzenetek menüben nincs más beállítva.
Mielőtt délután válaszoltam neked, küldtem a feleségem teljére egy mms-t és gond nélkül átment.
Mielőtt délután válaszoltam neked, küldtem a feleségem teljére egy mms-t és gond nélkül átment.
-
- Újonc
- Készüléktípus: lumia820
A Voda honlapján találtam:
Ahhoz, hogy MMS-eket küldhess és fogadhass, rendelkezned kell egy erre alkalmas készülékkel, és aktívnak kell lennie előfizetéseden a kapcsolódó szolgáltatásnak. Az MMS szolgáltatást díjmentesen aktiválhatod Online ügyfélszolgálatunkon, vagy a 1270-es számra küldött MMS tartalmú szöveges üzenettel.
A fentieken túl telefonod MMS-beállításainál az alábbi paramétereket kell beállítanod:
- Hozzáférési pont (APN): mms.vodafone.net
- Átjáró (gateway) IP címe: 80.244.97.2
- Kezdőlap címe: http://mms.vodafone.hu/servlets/mms
- A felhasználónév és jelszó mezőket hagyd üresen.
Ahhoz, hogy MMS-eket küldhess és fogadhass, rendelkezned kell egy erre alkalmas készülékkel, és aktívnak kell lennie előfizetéseden a kapcsolódó szolgáltatásnak. Az MMS szolgáltatást díjmentesen aktiválhatod Online ügyfélszolgálatunkon, vagy a 1270-es számra küldött MMS tartalmú szöveges üzenettel.
A fentieken túl telefonod MMS-beállításainál az alábbi paramétereket kell beállítanod:
-
- Újonc
- Készüléktípus: n8-00
- Has thanked: 10 times
haldorado írta:A Voda honlapján találtam:
A szolgáltatással nem leht gond az elözö telefonomon simán ment
Ezeket a beállitásokat már probáltam és semmi
neked nincs is beállitva és mégis megy hogy van ez??? Érdekes nem. Lehet, hogy van valami rejtett beállitás
-
- Újonc
- Készüléktípus: Lumia 920
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
sziasztok,
telefon vásárlás előtt állok, c7et cserélném 820-ra. wp8-al még nincsenek tapasztalataim, úgyhogy lenne egy pár (láma
) kérdésem.
csengőhang, sms, ébresztő jelzőhang átállítható-e mp3-ra?
olvastam, h integrálható a facebook chat, de ha mondjuk írnak nekem, csipog-e a telefon, hogy észrevegyem, illetve ha jól olvastam, az egyik frissítés óta ha a kijelzőzár aktív, nem szakad meg a wifi, de mondjuk a 3g? illetve akkor is jelez-e ha történik valami? kinek mi a tapasztalata?
gmail fiókból annyit tud-e, hogy e-maileket letölti és ha jön üzenet, csipog?
na meg mennyire tudják kezelni a 3g - wifi változást a programok, nem fagynak-e le tőle mint néha a c7-en? (tehát ha mondjuk megyek dolgozni otthon wifi, utazás közben automatikusan átkapcsol 3g-re majd vissza ha újra wifit lát) (fagyást meg úgy értem, h addig nem tölti le mondjuk a maileket, amíg újra nem indítottam a programot..)
telefon vásárlás előtt állok, c7et cserélném 820-ra. wp8-al még nincsenek tapasztalataim, úgyhogy lenne egy pár (láma

olvastam, h integrálható a facebook chat, de ha mondjuk írnak nekem, csipog-e a telefon, hogy észrevegyem, illetve ha jól olvastam, az egyik frissítés óta ha a kijelzőzár aktív, nem szakad meg a wifi, de mondjuk a 3g? illetve akkor is jelez-e ha történik valami? kinek mi a tapasztalata?
na meg mennyire tudják kezelni a 3g - wifi változást a programok, nem fagynak-e le tőle mint néha a c7-en? (tehát ha mondjuk megyek dolgozni otthon wifi, utazás közben automatikusan átkapcsol 3g-re majd vissza ha újra wifit lát) (fagyást meg úgy értem, h addig nem tölti le mondjuk a maileket, amíg újra nem indítottam a programot..)
3310 --> 7110 --> 3510 --> 3200 --> 6280 + 1GB mem --> 6110 Navigator + 2GB SanDisk microSD --> N95 8GB --> C7-00 --> Lumia 920
- jossy
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 1520
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 15 times
Szia.Gereee írta:sziasztok,
telefon vásárlás előtt állok, c7et cserélném 820-ra. wp8-al még nincsenek tapasztalataim, úgyhogy lenne egy pár (láma) kérdésem.
1.- Csengöhang állitható mp3 ba és ébresztő is de sms hang nem....
2.- A facebook chat ugy integrálható hogy ha hozzáadod a facebook fikod akkor be tudsz lépni online és akkor ugyanugy jönnek a üzenetek mintha sms-ed jönne.....
3.- Mobilnettel online értesit mindenről, nem szakad meg semmi képernyözárnál... A frissités ota beálitható hogy a wifi se szakadjon meg...
4. Amilyen fiokot hozzáadsz azt értesit.. Ez lehet hotmail,gmail bármi......
5. wifi-mobilnet közötti váltás közt semmi fagyást problémát én nem tapasztaltam....
Remélem segitettem.....
Üdv!
- Rating: 5.26%
-
- Újonc
- Készüléktípus: Lumia 920
köszi, végeredményben egy 920-ast sikerült beszerezni, de ettől még mondjuk a szoftver ugyanaz.
3310 --> 7110 --> 3510 --> 3200 --> 6280 + 1GB mem --> 6110 Navigator + 2GB SanDisk microSD --> N95 8GB --> C7-00 --> Lumia 920
- kisfityos
- Újonc
- Készüléktípus: Lumia920
Valaki másnak van már frissítés?ntamas írta:Sikerült frissíteni a telefont. Most már jól muzsikál az sd kártyám. Zökkenőmentesen lehet videót rögzíteni.hohand írta:Pontosabban azt írja, hogy dolgoznak a microSD kártya támogatás kibővítésén, addig is azt ajánlják, hogy használj gyorsab kártyát jól ismert gyártótól. Nem tudom mit lehet így túl misztifikálni egy microSD kártyán (mármint a gyártó részéről!).
-
- Újonc
- Készüléktípus: Lumia 820
Sziasztok!
Lumia 820-am van, és egy kérdésem lenne az alkalmazás frissítésekkel kapcsolatban. Elvileg az Áruház csempéjén vagy annak főoldalán a telefonnak ki kéne jeleznie automatikusan az elérhető alkalmazás frissítéseket, legalábbis ezt írják a windowsphone.com oldalon. Nálam azonban nem jelez ki semmit, csak manuálisan megkeresve tudom lefrissíteni az alkalmazásokat. Valami nálam nem oké, vagy hogy működik ez a dolog? Bizonyos ideig bekapcsolva kell hagyni a wifi-t vagy az adatkapcsolatot, hogy megtalálja a frissítéseket? Remélem valakinek van valami jó tippje erre, mert nem lenne kedvem mondjuk havonta végigbogarászni az alkalmazásokat kézzel, hogy hátha frissültek
Lumia 820-am van, és egy kérdésem lenne az alkalmazás frissítésekkel kapcsolatban. Elvileg az Áruház csempéjén vagy annak főoldalán a telefonnak ki kéne jeleznie automatikusan az elérhető alkalmazás frissítéseket, legalábbis ezt írják a windowsphone.com oldalon. Nálam azonban nem jelez ki semmit, csak manuálisan megkeresve tudom lefrissíteni az alkalmazásokat. Valami nálam nem oké, vagy hogy működik ez a dolog? Bizonyos ideig bekapcsolva kell hagyni a wifi-t vagy az adatkapcsolatot, hogy megtalálja a frissítéseket? Remélem valakinek van valami jó tippje erre, mert nem lenne kedvem mondjuk havonta végigbogarászni az alkalmazásokat kézzel, hogy hátha frissültek