Bluetooth-on nem lehet? Mintha a régi symbianos telefonomban lett volna ilyen opció.vajkai írta:Köszönöm a segítségeteket.skyrush7 írta:Esetleg csak egy tipp, de Nokia Suite-n keresztül nem lehet szinkronizálni az 500-zast SkyDrive-val, és onnan telefonról meg a 820-szal?
Egyébként lehet ott szinkronizálni de az mms ott sem müködik.
Én meg már eladtam az 500 -ast pár napom van hogy átmentsem a dolgaimat. Sajnos arra nincs időm, hogy a nokia meg oldja. 76db mms ha eggyesével át küldöm az rengeteg pénz
Nokia Lumia 820
- skyrush7
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
- Nem: Férfi
- Has thanked: 60 times
- Been thanked: 88 times
- Kapcsolat:
Re: Nokia Lumia 820
-
- Újonc
- Készüléktípus: lumia 820
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
REMEK!Szombat reggelre újra feketére fagyott a telefonom.Semmire nem reagál,semmire!Hiába a 8-10 másodperces hókusz-pókusz!Újból hátlap le stb.Egy kicsit kezd idegesíteni,a francba nem ezért vesz az ember egy szuper WP 8-at hogy két hetente szétszedje!!!
- bobvosgy
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G2 mini + N8
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 83 times
Miért kell neked az MMS,minden telón van rá mód hogy elmentsd a képet a galériába Onnan meg mehet bárhovávajkai írta: Köszönöm a segítségeteket.
Én meg már eladtam az 500 -ast pár napom van hogy átmentsem a dolgaimat. Sajnos arra nincs időm, hogy a nokia meg oldja. 76db mms ha eggyesével át küldöm az rengeteg pénz
- Rating: 2.63%
- djzolko
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 800
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 61 times
+1bobvosgy írta:minden telón van rá mód hogy elmentsd a képet a galériába Onnan meg mehet bárhová
-
- Újonc
- Készüléktípus: n8-00
- Has thanked: 10 times
Nem sajnos nem lehetskyrush7 írta:Bluetooth-on nem lehet? Mintha a régi symbianos telefonomban lett volna ilyen opció.vajkai írta:Köszönöm a segítségeteket.skyrush7 írta:Esetleg csak egy tipp, de Nokia Suite-n keresztül nem lehet szinkronizálni az 500-zast SkyDrive-val, és onnan telefonról meg a 820-szal?
-
- Újonc
Igen ez igaz csak a kép mellé van egy csomó szöveg is és így együtt alkotnak egy egészet.djzolko írta:+1bobvosgy írta:minden telón van rá mód hogy elmentsd a képet a galériába Onnan meg mehet bárhová
És mindenféleképp üzenetként szeretném megtartani.
-
- Újonc
Ebben igazad van főleg mikor észre sem veszed, hogy lefagy és mindenki hívna csak nem tud.tankcsara írta:REMEK!Szombat reggelre újra feketére fagyott a telefonom.Semmire nem reagál,semmire!Hiába a 8-10 másodperces hókusz-pókusz!Újból hátlap le stb.Egy kicsit kezd idegesíteni,a francba nem ezért vesz az ember egy szuper WP 8-at hogy két hetente szétszedje!!!
És akkor még szerencsés vagy ha csak két hetente, nekem van olyan nap hogy többször is de van hogy napokig semmi.
Jártam már úgy is, hogy töltés közben fagyott le és fel sem töltött reggelre majd nem a fölhöz vágtam mérgemben
Tud esetleg valaki segíteni
- fefe86
- 3. szint
- Készüléktípus: iPhone 5S 32GB + Nokia N9 64GB
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 47 times
akkor pc suit-tal te tudod gépre menteni az mms-eket. én is így csináltam...vajkai írta:Igen ez igaz csak a kép mellé van egy csomó szöveg is és így együtt alkotnak egy egészet.djzolko írta:+1bobvosgy írta:minden telón van rá mód hogy elmentsd a képet a galériába Onnan meg mehet bárhová
És mindenféleképp üzenetként szeretném megtartani.
-
- Újonc
- Készüléktípus: lumia 820
- Has thanked: 0
Végre mások is értik a problémámat/sajnos/.Nem tudom ki oldja meg,de addig járok a nyakukra míg ki nem derítik.Azt gondoltam ez a fagyás csak nálam mutatkozik,de ez szoftverhiba.Amint lesz írnivalóm,írok.