Mármint számítógép nélkül? Vagy mire gondolsz? iPhone-nak van egy airprint funckiója ami pár nyomtatóval kompatibilis és wifin keresztül tud nyomtatni. WP-be még nincs ilyen funkció egyelőre.Arthur1 írta:Ma nem esett jól ami történtEgy lerágott alma tudott nyomtatni fényképet emailt én meg nem
Elvileg egy jó kis Portico frissítés megoldja a próblémátati.spider írta:Üdv mindenkinek'
Pár napja vettem egy Lumia 920-at,mondhatom hogy elégedett vagyok vele,viszont 2 dolog zavar illetve nemtudom hogy más is tapasztalt-e hasonlót.
Az egyik hogy előfordult párszor hogy minden szó nélkül újraindul miközben netezek...A másik pedig ha pl. facebookon nézek képeket amikor váltok a következő képre egy pillanatra bevillan az előző kép...ez elég zavaró
igen erre! Köszibusman0010 írta:Mármint számítógép nélkül? Vagy mire gondolsz? iPhone-nak van egy airprint funckiója ami pár nyomtatóval kompatibilis és wifin keresztül tud nyomtatni. WP-be még nincs ilyen funkció egyelőre.Arthur1 írta:Ma nem esett jól ami történtEgy lerágott alma tudott nyomtatni fényképet emailt én meg nem
skyrush7 írta:Elvileg egy jó kis Portico frissítés megoldja a próblémátati.spider írta:Üdv mindenkinek'
Pár napja vettem egy Lumia 920-at,mondhatom hogy elégedett vagyok vele,viszont 2 dolog zavar illetve nemtudom hogy más is tapasztalt-e hasonlót.
Az egyik hogy előfordult párszor hogy minden szó nélkül újraindul miközben netezek...A másik pedig ha pl. facebookon nézek képeket amikor váltok a következő képre egy pillanatra bevillan az előző kép...ez elég zavaró
Milyen jó, hogy itt vagyokArthur1 írta:igen erre! Köszibusman0010 írta:Mármint számítógép nélkül? Vagy mire gondolsz? iPhone-nak van egy airprint funckiója ami pár nyomtatóval kompatibilis és wifin keresztül tud nyomtatni. WP-be még nincs ilyen funkció egyelőre.Arthur1 írta:Ma nem esett jól ami történtEgy lerágott alma tudott nyomtatni fényképet emailt én meg nem
MikeRenton írta:
Milyen jó, hogy itt vagyokA problémádra megoldás a KumoPrint. Fasza kis cloud print cucc, teszteltem, jól működik.
skyrush7 írta:Figyeld folyamatosan a szoftverfrissítéseketElvileg már kiadták, de ha még nem is kaptad meg nem kell sokat várni;)