Nokia Lumia 800
-
- Újonc
- Készüléktípus: Lumia 800
- Nem: Nő
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Re: Nokia Lumia 800
a hülye kérdések:
-integrált fb?IE?
-fb chat-nél rosszul fejezhettem ki magamat.Telefonos ismerőseim ha nem zöldek kis telefon van nevük mellett.Nálam az utóbbi nem jelenik meg...miért?
-gyári tárcsázó?nem találkoztam vele,ha hívok akkor kínálja fel lehetőségként a tárcszót...
-integrált fb?IE?
-fb chat-nél rosszul fejezhettem ki magamat.Telefonos ismerőseim ha nem zöldek kis telefon van nevük mellett.Nálam az utóbbi nem jelenik meg...miért?
-gyári tárcsázó?nem találkoztam vele,ha hívok akkor kínálja fel lehetőségként a tárcszót...
- djzolko
- 3. szint
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 61 times
No:
Ha megadod a fb jelszavadat a rendszernek, a kapcsolatok - beállítások - fiók hozzáadásánál, akkor be tudja szippantani a kapcsolatokhoz (= people hub, része a klasszikus telefonkönyv is), és egy névre kattintva eléred az adott ismerős üzenőfalát, posztjait, és képeit. A facebook fiókodat össze kell kapcsolni a windows live fiókkal is, anélkül ez nem működik.
IE = internet explorer, ez az internet böngésző, egy e betű az ikonja, pont, mint számítógépen.
A kis telefon ikonról semmit nem tudok, szerintem tök lényegtelen dolog.
Tárcsázó: katt a telefon ikonra, majd alul balról a második gombra.
http://www.youtube.com/watch?v=VlfamlBYqU0
+ Ha van használati útmutatód, ezek abban is le vannak ám írva.
Ha megadod a fb jelszavadat a rendszernek, a kapcsolatok - beállítások - fiók hozzáadásánál, akkor be tudja szippantani a kapcsolatokhoz (= people hub, része a klasszikus telefonkönyv is), és egy névre kattintva eléred az adott ismerős üzenőfalát, posztjait, és képeit. A facebook fiókodat össze kell kapcsolni a windows live fiókkal is, anélkül ez nem működik.
IE = internet explorer, ez az internet böngésző, egy e betű az ikonja, pont, mint számítógépen.
A kis telefon ikonról semmit nem tudok, szerintem tök lényegtelen dolog.
Tárcsázó: katt a telefon ikonra, majd alul balról a második gombra.
http://www.youtube.com/watch?v=VlfamlBYqU0
+ Ha van használati útmutatód, ezek abban is le vannak ám írva.
-
- Újonc
első része,persze ez megvan,használom is,azt hittem vmi másra gondolsz...
IE:így megvan
ikon,valóban az...csak a 70 jórészt külföldi régi barát akkor keresett ha látott fent...de igazad van
tárcsázó...ez megvan persze,én csempére gondoltam ami rögtön elérhető
UG.azért nem néztem meg,mert úgy gondoltam,ha olyan mint ami a tel.hoz járt akkor felesleges
köszönöm a türelmet,segítséget, a jaj ennek minek ilyen telefon villantást
IE:így megvan
ikon,valóban az...csak a 70 jórészt külföldi régi barát akkor keresett ha látott fent...de igazad van
tárcsázó...ez megvan persze,én csempére gondoltam ami rögtön elérhető
UG.azért nem néztem meg,mert úgy gondoltam,ha olyan mint ami a tel.hoz járt akkor felesleges
köszönöm a türelmet,segítséget, a jaj ennek minek ilyen telefon villantást
- djzolko
- 3. szint
Nem szóltam semmi rosszat. Csak azért mondom, mert lehet észre veszel olyan funkciókat, amiket használnál, de nem magától értetődő.
szerk: a RapDialer egyből a tárcsázóba visz. Ha megmutatná a nem fogadott hívásokat, messze sokkal jobb cucc lenne, mint a gyári.
szerk: a RapDialer egyből a tárcsázóba visz. Ha megmutatná a nem fogadott hívásokat, messze sokkal jobb cucc lenne, mint a gyári.
-
- Újonc
nem,nagyon hálás vagyok mindenért,tényleg
sírok kicsit...gyerekek, háztartás, edzések, órák, meló mellett sokkal egyszerűbb kérdezni mint órákat böngészni...egy hasonló topic-ban 15000 bejegyzést kellett volna átböngészni...wtf na neee...így inkább vállaltam a szokásos ha nem értesz hozzá ,kis butus mit erőlködsz,ultrák kommentjeit...de jókat mondtál és hasznos vót...ténkjú még egyszer :
sírok kicsit...gyerekek, háztartás, edzések, órák, meló mellett sokkal egyszerűbb kérdezni mint órákat böngészni...egy hasonló topic-ban 15000 bejegyzést kellett volna átböngészni...wtf na neee...így inkább vállaltam a szokásos ha nem értesz hozzá ,kis butus mit erőlködsz,ultrák kommentjeit...de jókat mondtál és hasznos vót...ténkjú még egyszer :
-
- Újonc
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
És ez nekem miért jó, ha így néz ki, attol még nem lett ott a beállítási lehetőség, hogy a Google-t adja ki a keresőgombfarkas-laci írta:Beállítások - terület+nyelv - böngésző és keresés nyelve - válaszd ki valamelyik angolt és így fog kinéznidjzolko írta:Hát ha jól emlékszem, akkor kell lennie 7.8-ban a böngészőben egy olyannak, hogy mi legyen az alapértelmezett kereső. Esküdni nem mernék, de valahol láttam.. Megnyitod az IE-t, majd azon belül beállítások, és ott. De a 3 pöttynek a Bing-nél is ott kell lennie, mint itt:Geridos írta:
kereső motor? az hol? mi?
- djzolko
- 3. szint
Pl. a szem ikonra kattintva lesz QR kód olvasód, ami natív, gyári, beépített, azonnal elérhető.
- djzolko
- 3. szint
Akkor jó. Szívesen.Lina írta:nem,nagyon hálás vagyok mindenért,tényleg
-
- Újonc
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
Végülisdjzolko írta:Pl. a szem ikonra kattintva lesz QR kód olvasód, ami natív, gyári, beépített, azonnal elérhető.
Jobb mint a google:D
- djzolko
- 3. szint
Naugye.Geridos írta: Végülis
Jobb mint a google:D
Egyébként a beállítások menü megjelent már legalább?