Nokia Lumia 800
-
- Újonc
- Készüléktípus: Lumia 800
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia Lumia 800
kereső motor? az hol? mi?djzolko írta:A böngésző beállításainál van olyan, hogy a kereső motor alapértelmezetten a google legyen. Ugyan ez a url sávba írt keresésekre vonatkozik, lehet, hogy a keresőgombra is érvényes. Ezt próbáld ki esetleg. Csak tippelek, nekem még nem jött frissítés.Geridos írta:Frissítettem már, mostani verzióm: 7.10.8858.136
Ismerőseimnek is pontosan ennyi, és nekik van
És igen, tudom hogy ott lehet, de nekem onnan hiányzik a 3. sáv :/
Esetleg más ötlet?
- djzolko
- 3. szint
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 61 times
Hát ha jól emlékszem, akkor kell lennie 7.8-ban a böngészőben egy olyannak, hogy mi legyen az alapértelmezett kereső. Esküdni nem mernék, de valahol láttam.. Megnyitod az IE-t, majd azon belül beállítások, és ott. De a 3 pöttynek a Bing-nél is ott kell lennie, mint itt:Geridos írta:
kereső motor? az hol? mi?
-
- Újonc
hát igen tudom, de olyan nincs nekem.....vhogy törlődött a telóról
sok ismerősömnek ott van, nekem nincs
szted egy telo alaphelyzetbeállitása megoldaná?
Ohh meg még1, hogy ha végül erre nem találok megoldást, ki lehet kapcsolni ezt a gombot?
Hogy akkor véletlenül se tudjam megnyitni? mert másrészt meg néha idegesitő az is, hogy véletlen rámegyek.
sok ismerősömnek ott van, nekem nincs
szted egy telo alaphelyzetbeállitása megoldaná?
Ohh meg még1, hogy ha végül erre nem találok megoldást, ki lehet kapcsolni ezt a gombot?
Hogy akkor véletlenül se tudjam megnyitni? mert másrészt meg néha idegesitő az is, hogy véletlen rámegyek.
-
- Újonc
- Készüléktípus: lumia 800
én valahogy beállítottam nekem a google jön be de már nem tudom hogy majd megnézem nekem is 800-om van 7.8-al!
- djzolko
- 3. szint
Nem tudom.Geridos írta: szted egy telo alaphelyzetbeállitása megoldaná?
7.5-ön én nem találtam ilyen beállítást, 7.8-on nem tudom, de tippem szerint nem. Google keresővel tök hasznos lenne az a gomb.Geridos írta: ki lehet kapcsolni ezt a gombot?
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 730 DS
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 99 times
Beállítások - terület+nyelv - böngésző és keresés nyelve - válaszd ki valamelyik angolt és így fog kinéznidjzolko írta:Hát ha jól emlékszem, akkor kell lennie 7.8-ban a böngészőben egy olyannak, hogy mi legyen az alapértelmezett kereső. Esküdni nem mernék, de valahol láttam.. Megnyitod az IE-t, majd azon belül beállítások, és ott. De a 3 pöttynek a Bing-nél is ott kell lennie, mint itt:Geridos írta:
kereső motor? az hol? mi?
-
- Újonc
- Nem: Nő
- Has thanked: 1 time
Sziasztok!
Kezdő L800 felh.vagyok.Kérdéseim a következőek:
-alternatív tárcsázó megjeleníthető-e,v csak hívás közben elérhető?
-létezik e jelzőfény app elmulasztott eseményekre?
-Viber használatát nem kínálja fel híváskor, ahhoz külön be kell lépnem az alk.ba,olvastam vhol,h van ahol ez működik...én állítottam be rosszul vmit?Viber telefonálás közben hívtak,csengett is,közben nem hallottam a beszélgetést...hogy van ez?Nem érzékeli,hogy közben már beszélek?
-Zune-nál ha szg-tel. kapcsolódik a piactér alatt semmit nem találok a szgépről...vagy ez itt nem is erre való?tényleg nem néztem utána...
-többféle faceb.alk.-t találtam, Microsoft-ost töltöttem le végül, annyira nem vagyok el tőle...vélemények...melyik használhatóbb? stb
-saját profil alatt csevegési állapot 5 féle lehet...gondolnám én ez 5 különféle lehetőséget takar...de a gyakorlatban pl.face-en vagy zöld pöttyöt látnak a nevem mellett vagy semmit (offline vagyok).Én állítottam be vmit rosszul megint,vagy a mobilos ikon wp-nál nem jelenik meg,mert már azt is mondták(?!)...és app-ot használok nem böngészőből...
-ugyanitt saját profil alatt a csevegési állapot mellett van még az üzenetküldés...ha belelépek:üz.szövege majd küldés facebook;windows live...ez pontosan mit jelent?hova,kinek küld ilyenkor?üzenőfalamra?
köszönöm atürelmet és ha lesznek a válaszokat,ha hülyeséget kérdeztem azért meg bocs
Kezdő L800 felh.vagyok.Kérdéseim a következőek:
-alternatív tárcsázó megjeleníthető-e,v csak hívás közben elérhető?
-létezik e jelzőfény app elmulasztott eseményekre?
-Viber használatát nem kínálja fel híváskor, ahhoz külön be kell lépnem az alk.ba,olvastam vhol,h van ahol ez működik...én állítottam be rosszul vmit?Viber telefonálás közben hívtak,csengett is,közben nem hallottam a beszélgetést...hogy van ez?Nem érzékeli,hogy közben már beszélek?
-Zune-nál ha szg-tel. kapcsolódik a piactér alatt semmit nem találok a szgépről...vagy ez itt nem is erre való?tényleg nem néztem utána...
-többféle faceb.alk.-t találtam, Microsoft-ost töltöttem le végül, annyira nem vagyok el tőle...vélemények...melyik használhatóbb? stb
-saját profil alatt csevegési állapot 5 féle lehet...gondolnám én ez 5 különféle lehetőséget takar...de a gyakorlatban pl.face-en vagy zöld pöttyöt látnak a nevem mellett vagy semmit (offline vagyok).Én állítottam be vmit rosszul megint,vagy a mobilos ikon wp-nál nem jelenik meg,mert már azt is mondták(?!)...és app-ot használok nem böngészőből...
-ugyanitt saját profil alatt a csevegési állapot mellett van még az üzenetküldés...ha belelépek:üz.szövege majd küldés facebook;windows live...ez pontosan mit jelent?hova,kinek küld ilyenkor?üzenőfalamra?
köszönöm atürelmet és ha lesznek a válaszokat,ha hülyeséget kérdeztem azért meg bocs
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lina 2013-02-20 szer. 19:02:34-kor.
- djzolko
- 3. szint
-Alternatív tárcsázó: RapDialer http://www.windowsphone.com/hu-hu/store ... c27a3146be Ezzel vigyázz, mert tapasztalatom szerint nincs élő csempe, nem mutatja, ha nem fogadott hívásod van. Érdemes kint hagyni mellette a gyári tárcsázót is. Én azért nem használom, mert szerintem hülyén néz ki két tárcsázó egymás mellett, egyébként elég jó cucc.
-Jelzőfényről én nem tudok, szerintem nincs sajnos.
-Viber nem épül be a people hub-ba, onnan nem fogsz tudni sajna viber hívást indítani, csak az applikációból.
-Zune: passz, ritkán használom, és csak képek lementésére. Nem szeretem.
-Én vagy az integrált fb-ot (people hub-ban) használom (üzenőfalak olvasása, képek nézegetése, ismerőseimmel történtek követésére, innen szólok hozzá, és lájkolok, ha üzenet akarok olvasni/küldeni, akkor a fb mobil oldalát használom az IE-ben. Néztem pár Fb appot, de szerintem általában gagyik, vagy a m.facebook.com-ot töltik be egy "kamu" app keretén belül, vagy a touch.facebook.com-ot. Böngészőből mindkettő szépen megy.)
-Facebook csevegésnél nicsenek állapotok, jól látod, ezek a Messengerhez (MSN) "valók" szerintem.
-Üzenetküldés alatt a rendszer arra gondol, hogy onnan tudsz posztolni a saját üzenőfaladra.
Ennyit tudtam hozzászólni.
-Jelzőfényről én nem tudok, szerintem nincs sajnos.
-Viber nem épül be a people hub-ba, onnan nem fogsz tudni sajna viber hívást indítani, csak az applikációból.
-Zune: passz, ritkán használom, és csak képek lementésére. Nem szeretem.
-Én vagy az integrált fb-ot (people hub-ban) használom (üzenőfalak olvasása, képek nézegetése, ismerőseimmel történtek követésére, innen szólok hozzá, és lájkolok, ha üzenet akarok olvasni/küldeni, akkor a fb mobil oldalát használom az IE-ben. Néztem pár Fb appot, de szerintem általában gagyik, vagy a m.facebook.com-ot töltik be egy "kamu" app keretén belül, vagy a touch.facebook.com-ot. Böngészőből mindkettő szépen megy.)
-Facebook csevegésnél nicsenek állapotok, jól látod, ezek a Messengerhez (MSN) "valók" szerintem.
-Üzenetküldés alatt a rendszer arra gondol, hogy onnan tudsz posztolni a saját üzenőfaladra.
Ennyit tudtam hozzászólni.
- Rating: 2.63%