Nokia Lumia 800

Windows Phone alapú Nokiák gyüjtőfóruma
Geridos
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Lumia 800
Nem: Férfi
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia Lumia 800

Hozzászólás Szerző: Geridos »

Jaja, megvolt mind a 4 :)
Geridos
Újonc
Újonc

Nekem nincs olyan :) :/
Geridos
Újonc
Újonc

djzolko írta:
Geridos írta:Frissítettem már, mostani verzióm: 7.10.8858.136
Ismerőseimnek is pontosan ennyi, és nekik van
És igen, tudom hogy ott lehet, de nekem onnan hiányzik a 3. sáv :/
Esetleg más ötlet? :)
A böngésző beállításainál van olyan, hogy a kereső motor alapértelmezetten a google legyen. Ugyan ez a url sávba írt keresésekre vonatkozik, lehet, hogy a keresőgombra is érvényes. Ezt próbáld ki esetleg. Csak tippelek, nekem még nem jött frissítés. :)
kereső motor? az hol? mi? :)
djzolko
3. szint
3. szint
Has thanked: 24 times
Been thanked: 61 times

Hozzászólás Szerző: djzolko »

Geridos írta:
Hát ha jól emlékszem, akkor kell lennie 7.8-ban a böngészőben egy olyannak, hogy mi legyen az alapértelmezett kereső. Esküdni nem mernék, de valahol láttam.. Megnyitod az IE-t, majd azon belül beállítások, és ott. De a 3 pöttynek a Bing-nél is ott kell lennie, mint itt:
Kép
Geridos
Újonc
Újonc

hát igen tudom, de olyan nincs nekem.....vhogy törlődött a telóról :D
sok ismerősömnek ott van, nekem nincs
szted egy telo alaphelyzetbeállitása megoldaná? :)

Ohh meg még1, hogy ha végül erre nem találok megoldást, ki lehet kapcsolni ezt a gombot?
Hogy akkor véletlenül se tudjam megnyitni? mert másrészt meg néha idegesitő az is, hogy véletlen rámegyek. :P
robidj
Újonc
Újonc
Készüléktípus: lumia 800

Hozzászólás Szerző: robidj »

én valahogy beállítottam nekem a google jön be de már nem tudom hogy majd megnézem nekem is 800-om van 7.8-al!
djzolko
3. szint
3. szint

Geridos írta: szted egy telo alaphelyzetbeállitása megoldaná? :)
Nem tudom. :)
Geridos írta: ki lehet kapcsolni ezt a gombot?
7.5-ön én nem találtam ilyen beállítást, 7.8-on nem tudom, de tippem szerint nem. Google keresővel tök hasznos lenne az a gomb. :)
farkas-laci
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 730 DS
Has thanked: 23 times
Been thanked: 99 times

Hozzászólás Szerző: farkas-laci »

djzolko írta:
Geridos írta:
Hát ha jól emlékszem, akkor kell lennie 7.8-ban a böngészőben egy olyannak, hogy mi legyen az alapértelmezett kereső. Esküdni nem mernék, de valahol láttam.. Megnyitod az IE-t, majd azon belül beállítások, és ott. De a 3 pöttynek a Bing-nél is ott kell lennie, mint itt:
Kép
Beállítások - terület+nyelv - böngésző és keresés nyelve - válaszd ki valamelyik angolt és így fog kinézni ;)
Lina
Újonc
Újonc
Nem:
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Lina »

Sziasztok!
Kezdő L800 felh.vagyok.Kérdéseim a következőek:
-alternatív tárcsázó megjeleníthető-e,v csak hívás közben elérhető?
-létezik e jelzőfény app elmulasztott eseményekre?
-Viber használatát nem kínálja fel híváskor, ahhoz külön be kell lépnem az alk.ba,olvastam vhol,h van ahol ez működik...én állítottam be rosszul vmit?Viber telefonálás közben hívtak,csengett is,közben nem hallottam a beszélgetést...hogy van ez?Nem érzékeli,hogy közben már beszélek?
-Zune-nál ha szg-tel. kapcsolódik a piactér alatt semmit nem találok a szgépről...vagy ez itt nem is erre való?tényleg nem néztem utána...
-többféle faceb.alk.-t találtam, Microsoft-ost töltöttem le végül, annyira nem vagyok el tőle...vélemények...melyik használhatóbb? stb
-saját profil alatt csevegési állapot 5 féle lehet...gondolnám én ez 5 különféle lehetőséget takar...de a gyakorlatban pl.face-en vagy zöld pöttyöt látnak a nevem mellett vagy semmit (offline vagyok).Én állítottam be vmit rosszul megint,vagy a mobilos ikon wp-nál nem jelenik meg,mert már azt is mondták(?!)...és app-ot használok nem böngészőből...
-ugyanitt saját profil alatt a csevegési állapot mellett van még az üzenetküldés...ha belelépek:üz.szövege majd küldés facebook;windows live...ez pontosan mit jelent?hova,kinek küld ilyenkor?üzenőfalamra?
köszönöm atürelmet és ha lesznek a válaszokat,ha hülyeséget kérdeztem azért meg bocs :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lina 2013-02-20 szer. 19:02:34-kor.
djzolko
3. szint
3. szint

-Alternatív tárcsázó: RapDialer http://www.windowsphone.com/hu-hu/store ... c27a3146be Ezzel vigyázz, mert tapasztalatom szerint nincs élő csempe, nem mutatja, ha nem fogadott hívásod van. Érdemes kint hagyni mellette a gyári tárcsázót is. Én azért nem használom, mert szerintem hülyén néz ki két tárcsázó egymás mellett, egyébként elég jó cucc.
-Jelzőfényről én nem tudok, szerintem nincs sajnos.
-Viber nem épül be a people hub-ba, onnan nem fogsz tudni sajna viber hívást indítani, csak az applikációból.
-Zune: passz, ritkán használom, és csak képek lementésére. Nem szeretem. :)
-Én vagy az integrált fb-ot (people hub-ban) használom (üzenőfalak olvasása, képek nézegetése, ismerőseimmel történtek követésére, innen szólok hozzá, és lájkolok, ha üzenet akarok olvasni/küldeni, akkor a fb mobil oldalát használom az IE-ben. Néztem pár Fb appot, de szerintem általában gagyik, vagy a m.facebook.com-ot töltik be egy "kamu" app keretén belül, vagy a touch.facebook.com-ot. Böngészőből mindkettő szépen megy.)
-Facebook csevegésnél nicsenek állapotok, jól látod, ezek a Messengerhez (MSN) "valók" szerintem.
-Üzenetküldés alatt a rendszer arra gondol, hogy onnan tudsz posztolni a saját üzenőfaladra.

Ennyit tudtam hozzászólni. :)
These users thanked the author djzolko for the post:
Lina (2013-02-20 szer. 19:05:13)
Rating: 2.63%
Válasz küldése

Vissza: “Nokia - Windows Phone készülékek”