Beállitás-Internetmegosztáspatakizsigi írta:Üdv Mindenkinek! Segítséget szeretnék kérni. A Lumia 920 csatlakoztatása PC-hez USB modemként, lehetséges és hogyan. Adathívásra szeretném használni, de a PC-n nem települ semmi driver ehhez.

Beállitás-Internetmegosztáspatakizsigi írta:Üdv Mindenkinek! Segítséget szeretnék kérni. A Lumia 920 csatlakoztatása PC-hez USB modemként, lehetséges és hogyan. Adathívásra szeretném használni, de a PC-n nem települ semmi driver ehhez.
feltettem bátya..de azzal hogyan??? szépen megkérlek, írd le nekem. köszönöm szépenbusman0010 írta:tube pro ...joey79 írta:a mai napig nem találok olyan alkalmazást, amivel egy kib....tt videót fel lehetne tölteni a youtubera. kicsit kezdek megbokrosodni
Hát hogy javítja e ezt a hibát azt nem tudom, de a portico az sokkal jobb az tuti.nmolnar írta:Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy az sms-eket hogyan tudnám kimenteni a készülékről? Nokia PC Suite-tal lehet valahogy?
Más: 1-2 hete kezdte, hogy napi szinten 1-2-szer sim hibát ír ki illetve 1-2-szer telefonhívás után nem kapcsol be a kijelzőzár és a gomb sem működik. Mindkét esetben ki-bekapcsolás és megjavul. De ezt naponta összesen 3-4-szer megtenni kicsit gáznak érzem. Portico javítja ezt? Mert akkor feltenném.
Köszi!
Norbi
azt sajnos nem lehetjoey79 írta:feltettem bátya..de azzal hogyan??? szépen megkérlek, írd le nekem. köszönöm szépenbusman0010 írta:tube pro ...joey79 írta:a mai napig nem találok olyan alkalmazást, amivel egy kib....tt videót fel lehetne tölteni a youtubera. kicsit kezdek megbokrosodni
már meglévő, telefonon lévő videót szeretnék sokszor feltölteni)